.
Отговор в тема
Страница 49 от 69 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1721
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Чела ли си Хари Потър?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Чела ли си Хари Потър?
    meeh
    Не :3 Не мисля, че ще ми е интересна..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Голям фен
    Защо гарванът прилича на писалище?неа ти кажа па

Около вас вечерта някой крещи ли пиян ?:Д
    Имаш ли малко винтилаторче дето да ти праща релаксиращи ветрове в лицето ;д
    Какво мислиш за тва http://media.giantbomb.com/uploads/1...o_splash_5.jpg
    искам да ми дадеш да видя някоя твоя рисунка

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    meeh
    Не :3 Не мисля, че ще ми е интересна..
    Аз мисля, че ще ти е доста интересна...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Защо гарванът прилича на писалище?неа ти кажа па

Около вас вечерта някой крещи ли пиян ?:Д Не, ама крещят сууууупер много деца човечеее, щото ТОЧНО до моя вход има детска площадка и ми бъркат в здравето..
    Имаш ли малко винтилаторче дето да ти праща релаксиращи ветрове в лицето ;д Имам голямо стандартно вентилаторче.
    Какво мислиш за тва http://media.giantbomb.com/uploads/1...o_splash_5.jpg хаха сладко
    искам да ми дадеш да видя някоя твоя рисунка
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...39459383_n.jpg
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...97280174_n.jpg
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...16291100_n.jpg <3
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32383500_n.jpg <3
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...86210554_n.jpg
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз мисля, че ще ти е доста интересна...
    хмм аз не се впечатлявам толкова от самата история/сюжет, колкото от стила на писане...
    Трябва да е нещо циничноо по романтичен начин.. <3
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Защо следваш нещо, което не харесваш? Как така се е наложило? Освен специалностите, свързани с изкуство, има доста други.
    Как така си последна година? Не си ли 92?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо следваш нещо, което не харесваш? Как така се е наложило? Освен специалностите, свързани с изкуство, има доста други. Защото не си плащам аз семестрите, казано по най-простичък начин. х)
    Как така си последна година? Не си ли 92? дъммм.. Тръгнах по-рано в 1ви клас, за което не съм сигурна, дали е хубаво.. Някак... винаги съм си знаела, че съучениците ми са по-големи от мен и съм се чувствала странно.. Не неприятно, но... все едно са нещо повече от мен.. комплексарщина.
    ..
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Вместо ти да се чувстваш нещо повече от тях, щото си по-малка, а учиш същото... ти пък
    Съжалявам, че така се е получило със следването.
    3 години ли е цялото нещо?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вместо ти да се чувстваш нещо повече от тях, щото си по-малка, а учиш същото... ти пък Е.. не чак в такова отношение.. По-скоро около това, че съм най-малката в класа примерно, чувствам всички други около мен като по-големи и възрастни и това ми пречи и до днес..
    Съжалявам, че така се е получило със следването. Аз съжалявам само, че човека, който би ми помогнал да изляза от дупчицата си (не материално), го няма.
    3 години ли е цялото нещо? дъмм, като след това ако искаш, можеш да запишеш още 1 година задочно за бакалавър, защото това се води професионален бакалавър, т.е. нещо като полувисше.. тъпичко..
    ..
    4XCOKИ

Banned Голям фен
    Яко рисуваш аз рисувам анимации ;д трябва някои път да кача снимка как съм се нарисувал себе си :Д:Д

Как ти идват идеии за тея рисунки?или рисуваш каквото чувстваш ?
    Пред компютъра някой път докaто гледаш някои клип примерно или нещо такова вживяваш ли се?
    Досега срещала ли си някои които да те разбира? смисъл да е като теб или как да ти го обесня о.О дано сxвана хД
    Събираш ли още стотинки и т.н за да може после да си купиш нещо?
    Гледаш ли някакви анимаци или да играеш някакви игри?
    В вас разклонителите без капачета ли са ? xD
    Как си представяш себе си и средата която ще те заобикаля след да кажем 5 години?
    Имаш ли в вас някакви цветя в саксии или т.н за които да се грижиш :P

Add:

О и хахаха можеш ли да си представиш 2 влюбени пеперудки как си летят из поляната и си пеят на техният си език?
    И нямаше ли да е яко да можеш да ги чуваш и да ги разбираш
    Последно редактирано от fluffy_^ : 09-05-2012 на 15:19

Мега фен
    Град
    <3
    Яко рисуваш аз рисувам анимации ;д трябва някои път да кача снимка как съм се нарисувал себе си :Д:Д

Как ти идват идеии за тея рисунки?или рисуваш каквото чувстваш ? Всъщност не ми идват. За това не ставам за 'художник'. Повечето ми неща са прерисувани.
    Пред компютъра някой път докaто гледаш някои клип примерно или нещо такова вживяваш ли се? хаха не
    Досега срещала ли си някои които да те разбира? смисъл да е като теб или как да ти го обесня о.О дано сxвана хД Да. Чак аз се учудих. Пълен несериозник. Имам предвид... веднъж бях писала някъде май, че с него като си говорихме и ми каза, че ако двамата се хванем да въртим бизнес, тотално ще деградираме и нищо, ама нищо няма да излезе, най-много да станем хипита, да седим в поза лотус и да се кефим буквално на слънцето..
    Събираш ли още стотинки и т.н за да може после да си купиш нещо? Ами... ако събирам не го правя с някаква цел... преди събирах за едното нищо...
    Гледаш ли някакви анимаци или да играеш някакви игри? въХ не.. Не мисля, че е яко да играеш компютърни игрички след 20..след 18 дори.. Иначе преди играех Диабло 2 :о Мамка му, бях много добра. ^^ Играех и една хипер сладка игричка Arua rose, мнооого шарена, точно като за мен, с едни супер сладки човечета с крилца, които обитават супер готин свят и бият желибони в началото. <3 Виж я в гугъл. Иначе гледах доста време South Park :3 И 2-3 пъти всичките епизоди на Death Note. Ненормално готиното аниме! Бях предубедена за тея работи и мислех, че са детски филмчета, ама е със супер готиния замисъл.
    В вас разклонителите без капачета ли са ? xD дъъъъъм хахах
    Как си представяш себе си и средата която ще те заобикаля след да кажем 5 години? Не искам да си мисля за такива неща, АВЕ ЕЙ! Плаша се като мисля за далечното бъдеще.
    Имаш ли в вас някакви цветя в саксии или т.н за които да се грижиш :P Не. :о Имах един кактус, който беше голям колкото палеца ми... е.. не оцеля ^^ Имам една саксия с готино цвете, коетоо ми е подаръче, ама мама я отглежда. :3 Аз цветя не мога да гледам. Всъщност мога! Чичко Тревичко! ^^ <3
    ..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    *похвааааал* хаха
    Първото нещо, което 'готвя' самичка:

Оказа се, че става за ядене. Ама все пак бих си купила баничка/кексче/близалка.. ^^
    4XCOKИ

Banned Голям фен
    Браууу няма ли да ни почерпиш ? егати ;ди ко ни ти хареса въпроса с пеперудката че го махна :Д ли

Мега фен
    Град
    <3
    Черпяя, ама на 85% няма да ви хареса. :о
    А ти си се едитнал за това с пеперудките.. Пеперудките са всъщност обикновени буболечки, както всички останали буболечки, но са с красиви криле, а хората са лицемери да тъпчат всички останали буболечки, а да се кефят на пеперудите. Страх ме е от пеперуди. Иначе са си красиви.
    4XCOKИ

Banned Голям фен
    А ти си се едитнал за това с пеперудките.. Пеперудките са всъщност обикновени буболечки, както всички останали буболечки, но са с красиви криле, а хората са лицемери да тъпчат всички останали буболечки, а да се кефят на пеперудите. Страх ме е от пеперуди. Иначе са си красиви.
    страх ли те е ?:Д аз всъщност като видя боболечка гледам да я хвана без да я мачкам и да я остава отвън прозореца за да си замине някъде :Д зако да не ни хареса ти па изглежда вкусно треа се проа

Мега фен
    Град
    <3
    страх ли те е ?
    bitch please
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на draid
    Интересно ти си второто момиче което установявам да го е страх от пеперуди.

За колко пари/за какво би изяла нашенска хлебарка ?
    А мадагаскарска ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За колко пари/за какво би изяла нашенска хлебарка ?
    А мадагаскарска ?
    За пари не знам дали бих, освен ако не ми трябва много, много.

Нее, не мога да си представя, че мога да изям хлебарка. ил ил
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на draid
    Интересно

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Искаш ли да се жениш?
    А да имаш голяма сватба?
    Обичаш ли котенца?
    Имаш ли домашен любимец?
    Обичаш ли да ТЕ снимат или пък ти да си се снимаш?
    Харесваш ли се на снимки?
    В кой град би искала да живееш?
    Кога ще ставаш от стола и кого ще сложиш след теб?

мило щруди
    а на бригада? ходи ли ти се, би ли ходила и тн?

казвам защото сега ми хрумна, че ако отидешшш и се върнеш с грубо 3000 лв, можеш дааа учиш някъде - да си платиш 1вата година + общежитие и всяка година на бригада и така. примерно. извинявай, акоти се меся, просто се замислих малко над това, че всъщност ти се учи нещо по-арт
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou Виж мнението
    Искаш ли да се жениш? Не знам.. ЗНам, че не искам традиционна сватба, т.е. да минавам през всичките 'ритуали' и цялата церемония... даже не искам да съм в бяла рокля и 263576457 гости..
    А да имаш голяма сватба? Не..
    Обичаш ли котенца? Обичам. <3
    Имаш ли домашен любимец? Вече не..
    Обичаш ли да ТЕ снимат или пък ти да си се снимаш? О, не обичам някой друг да ме снима. Т.е... може да се случи, но доста често не се харесвам. ^
    Харесваш ли се на снимки? На някои..
    В кой град би искала да живееш? Хубав въпрос. На който не мога да ти отговоря.
    Кога ще ставаш от стола и кого ще сложиш след теб? Не знам, вие кажете, за сега съм си намислила 1-2-ма човека, ще ги питам на ЛС..
    ..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    мило щруди
    а на бригада? ходи ли ти се, би ли ходила и тн? Ако съм с някое много близко човече..

казвам защото сега ми хрумна, че ако отидешшш и се върнеш с грубо 3000 лв, можеш дааа учиш някъде - да си платиш 1вата година + общежитие и всяка година на бригада и така. примерно. извинявай, акоти се меся, просто се замислих малко над това, че всъщност ти се учи нещо по-арт
    ех... то хубаво, ама мен хич ме няма в организацията, както вече казах май... Всмис... никакъв шанс да се оправя самичка.. което ме натъжава..
    ..
    4XCOKИ

е, ще береш ягоди. не било толко' страшно. братчедът от плевен е в америка сега и работи на 2 работи (това си е негово желание де) и като се върне ще искам да ми разправя как е там и с кви пари се е върнал.

носиш ли маска (за) пред другите?
    в интернет ли си най-истинска?
    какво ти дава пеенето? виждам че много обичаш да пееш..
    а изкуството като цяло?

яки рисунки бтв, особено на мацката с вдигнатите крака :о
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си