- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да го изгоня от вкъщи?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
НЕ! Ще правиш квот си искаш ! Ще му правиш забележки най - малкото, ама остри, най - добре да се караш ! Нищо, че са във вас ! Ако се оплаче, и ако нещо ти кажат, обясни им всичко, да не ти пука, че може да те чуе ! Но вкарай и малко актьорско майсторство, докато обясняваш.![]()
Той и пред мен си дрънка,кво вярвате на тва дете,кво ще кажа после на майка му.![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Взимаш камерата, снимаш.Явно ще е по трудния начин.Та да видим кой ще повярва на детето.![]()
И той знае ма се прави на луд,омръзна ми..Както и да е,давайте мнения как да му намекна си събере парцалките и да изчезва![]()
Пфф...почва да ми писва леко.
През нощта викаш приятели, събирате му парцалките, бутате го на една носилка без да се събуди.На сут,инта ще се събуди на сметището
Сложих парола на компа.![]()
Много филми гледаш :Д ..
По темата :: не съм чела коментарите ,но можеш да му кажеш да прибира след себе си с малко по-настоятелен тон ..И да му взимаш мръсните гащи и нещата които е оставил някъде без да ги е прибрал и да ги слагаш на леглото му :Д Той да си ги прибира ..Еми други по-тъпи идеи не можах да дам ама.. :Д
Сега е оставил отворено и котките са влезли и аз ги изгоних и в същото време крещя "този простак няма ли да си тръгва вече"-дано да ме е чул ;д Татко като чу това се нацупи и ми каза "по-тихо" и аз-казвам го,защото искам да го чуе ;д не издържам,кво е тва от утре ще започна със съветите ви и ще кажа какво се е случило,реакциите му;д
Щях да те попитам на каква възраст си (13), понеже ако си под 17 думите ти нямат "тежест" и да те съветвам, какво да му кажеш няма да има смисъл. По принцип на такива ЛЕКЕТА (извинявам се че така го обиждам) нищо не можеш да им кажеш освен, да им "биеш шута в гъза" грубо казано, меко директно му се обират партакешите и на вън ключът се взима и това е, защото тоя е пълен боклук за нищо не става освен да го изхвърлиш, като такъв![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-05-2012 на 20:13
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Дори и да го направя,ме очакват големи караници с нашите..
За съжаление Ти нищо не може да направиш. Само баща Ти би могъл, ако го обработваш с дни и ще стане работата. Под обработване имам предвид, че всеки ден му намекваш за изгонване всеки ден му напомняш, какъв мързел, какъв мизерник "бавно но славно" няма да прибързваш да кажеш още утре на веднъж какви ги върши (макар баща ти знае). Примерно утре казваш на баща си "така и така тате виж го сега ела ела виж, каква мизерия е оставил след себе си и аз все трябва да чистя след него и е на 22-23" на другия ден за нещо друго разбираш ли след всеки ден добавяш все по нещо ново и така на баща ти хем ще му писне да му "мрънкаш" хем ще се замисли (надявам се(би трябвало)). Ако не си разбрала нещо ми пиши на лично да ти дообясня.![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-05-2012 на 20:23
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Въпрос : Какво,по дяволите,прави този човек по цял ден ?!
Иначе,не е трудно да се досетиш защо е при вас.Няма никакви задължения и отговорности,изпращат му пари,готвят му,чистят и т. н.Няма да е лошо да измислите нещо по въпроса.Разбирам да ходеше на работа,...но така няма да се получи.
Но щом си решила да вземеш нещата в свои ръце...
Когато няма никой може да му правиш някакви изнервящи намеци от сорта на "Аз ако бях на двадесет и няколко години,щеше да ме е срам да ме издържат родителите ми,а аз да си клатя краката по цял ден",нервирай го,а после му кажи : "Ех,де да бях на твое място,да имам собствена къща, свобода...,но да деля покрив с досадна тийнейджърка и изкуфели старци,абсурд!".Прави го постоянно,когато ти се отдава възможност и накрая да се надяваме,може и да има някакъв напредък.
Но ти сама го каза,може да е решил да остане за зимата...
Като цяло не ми се вярва да го разкарате с намеци или изобщо да се отървете от него.Преди години семейството ми е имало същия "случай" и мога да кажа,че докато той не пожелае да си тръгне или не се почувства застрашен по някакъв начин,няма да го стори.
Направи каквото ти казаха всички тука и като дойде време до караниците им кажи изчакайте ще ви дам да говорите с някои и ще им дадеш мяот номер аз ще ги оправя ваште..хаха повярвай ми може да ми се довериш ще измисля нещо даже ако изакш мога предварително да ти кажа какво е и т.н и няма да има караници.^^ ;д
Какви са тези връзки,а?
Никакви роднини не сте с тоя олингофрен.
И дядо ти да не се обиди.Моля ти се.
Не го ли вижда каква напаст е?
Казваш му-Или ще оправяш бъркотиите които правиш или хващаш пътя за
село.
Това направи ако не го изгоните и стои още на лаптопа ти
Преинсталирай компютъра и сложи една здрава 10-12 цифрена парола.
След това махни всички уеб браузъри и инсталирай един на флашка(ЗА ТВОЕ ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ).
Скрий тази флашка,някъде където той няма да търси.И за още по-голяма сигурност
скрий кабела за зареждане някъде където няма а търси.
Това направи ако не го изгоните и не си пере дрехите:
Ако спи в отделна спалня е много просто.
Мръсните дрехи-под леглото.
Не ги перете.До толкова че да се вдига ужасна воня.
Все ще свикнете с вонята.Повярвай ми това ще трае малко.
Ако прозорците са с ключ-супер.
В някой панталон сложи сандвич с ПРЯСНА риба.
Ако се затопли стаята ще се вдига ужасна воня.
Скоро ще пере и твоите дрехи.
Ако не си тръгне поне ще си чисти................
Последно редактирано от Ethan98 : 09-05-2012 на 20:59
MUHTESEMFAN, виж си съобщенията![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Да ама една парола не оправя нищо.
Знаеш го.За сега не му давай да пипа компютъра ако
вече разбере паролата,просто вземи мерки и махни браузърите.
Дано имаш късмет.Ако не..........Помоли майка си да те вземе за лятото.
Поне ще я виждаш и няма да си с него
Сега на 17.ти започваме училище,майка ми не може да ме вземе.
Още мнения?![]()
То пък много лято остана,че майка и да я взима
Предполагам вече си осъзнала,че няма да ти е лесно да си наложиш мнението,имайки предвид,че си на 13.Основното е вашите да знаят че правиш всичко и ЗАЩО го правиш,за да не може той да извърта нещата,сякаш си малка глезла.Намеквай им,обаче спазвай добър тон,не нервничи излишно и ако усетиш,че започват да се изневят на теб(предполагам можеш да усещаш)смени темата за малко.Обясни им за всичките му изпълнения до едно,и ако някой каже нещо тип "Още си малка,във ваканция си и без това нищо не правиш,можеш поне да прибереш чиниите от масата" не се ядосваш излишно,казваш чисто и просто,че и този по цял ден нищо не прави,само ви използва като хотел.Успех и ще следя развитието![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Днес правих това,изчистих стаята и след това чистих и след него.Отидох при баба и татко,и баба ме попита "какво прави" и аз"ми чистих малко,чистих и боклуците,които е направил нашия гост" и тогава баба започна да ми говори,че било грях да искам да го изгоним,че нямало нищо в това да стои у нас,без това и майка му го е зарязала/да бее как ли пък не/ и на всичкото на отгоре и татко се съгласи с баба.![]()