- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Благодаря ви много. Може би ще направя нещо като зехтин + кисело мляко + жълтък. Жълтъкът изсушаващ ли е?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
wiiwa,ето снимки,преди малко направени.
http://prikachi.com/images.php?images/638/5231638B.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/639/5231639h.jpg
AaaaaСтрахотна коса имаш !!!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аууу, наистина е мноооого хубава. Бляскава и изглежда гладка.
Благодаря момичета.
Грижа се за косата само с домашни маски,в които слагам-кисело мляко,оцет,какао,кафе на прах,канела,жълтък,1ч.л.майо неза,малко горчица,хума,хининова вода и от 1 месец насам слагам и стимуланта на икаров.За козметика ползвам само шампоаните,маски,кристалит е и ампулите на Кристиан оф Рома.Избягвам преси и сешоари.Общо взето е това,което й правя.А и маските ги правя само 1-2 пъти в месеца,не повече.Преди ползвах и тривитаминол,но нещо взе да ми капе малко косата и го спрях.Вече от 1г. не го ползвам,а само тази маска,която написах.Ако има нещо питайте.![]()
Косата ти е страхотна. А може ли да пуснеш снимка, когато косата ти не е изправена?![]()
kitty02,косата ми по принцип си е права,а на тези снимки само я издухах одеве с четката и сешоара набързо,че с еналагаше да излизам,затова може би ти изглежда изправена.
Титинка, и моите адмирации за косата ти![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Момичета, да сложа жълтъка само в корените с киселото мляко и зехтина по дължината или да разбъркам цялата смес и да я сложа навсякъде?
Титинка, колко често я подстригваш? А какаото и кафето, майонезата, горчицата и канелата за какво са ?Доволна ли си от тях ?
И да се повторя-много якаа коса имаш ! :Д
wiiwa,подстригвам я всеки месец,ако забележа,че е почнала да цъфти,но ако не е нацъфтяла тогава я подстригвам на 2 месеца,и то само връхчетата.Макар,че в началото на лятото я подстригах 3-4 пръста,защото от 2-3г. не я бях подстригвала повече от връхчетата.Майонезата е за блясък и мекота,горчицата е за растеж,защото затопля много скалпа и подобрява кръвообращението в корените.Кафето също е за растеж,какаото пак за блясък поняга,канелата помага за регулиране на омазняването.
Сложи маската,която си си приготвила в корените,и отделно като се намажеш може по краищата да я намажеш с още малко зехтин.
Последно редактирано от titinkaa : 09-06-2012 на 08:22
^ Благодаря ти за изчерпателния отговорСега и аз ще си забъркам една маска и ще добавя една лъжичка кафе на прах.
Brigitte,благодаря![]()
wiiwa,за нищо.Радвам се,че ти бях полезна.
titinkaa евала за косата!!!!
Аз искам да отбележа само,че миналото лято от кафето и какаото бях забелязала леко потъмняване.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!