- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Цветя за първия учебен ден
Какво мислите да подарите за вашият/вашата госпожа/господин на първия учебен ден.И сега някои ще кажат"стига с тея теми бе"-ама нали за това е teenproblem,за да си помагаме, а не за да се критикуваме,приятели.Миналата година бях в 7 клас и подарих на моята добричка класна гларус,беше много красиво цвете и издръжливо-около 3-4 дни държи ,може и повече.Тази година си мисля да и подаря на новата класна рози,но от моя новият клас повечето момчета не мислят да подаряват и не знам дали ще изглежда смешно или мазно аз да подаря.Според мен това е от уважение към даскала да се подарява цвете,а не за друго.Вие как мислите ? Ще подарявате ли цвете на вашия класен и какво?
![]()
Аз лично няма, но ще съм 7ми клас и не си харесвам класната, ако подаря ще е нещо малко, но ти по - добре да подариш, ще направиш добро впечатление![]()
Ами аз не знам дали да нося цветя на 17 ,защото не си познавам класната и да не зема да объркам учителката ... :Д
Аз вече завърших, но през всичките 12 години в училище съм поднасял цвете на класната. Може да не е кой знае какъв букет, но пак е от уважение. Имаше една година, в която аз единствен от целия клас поднесох цвете и останалите ме скъсаха от подигравки заради това, но мен не ме интересуваше това и уважих класната си, както си е редно. При купуването не търся определено цвете, а купувам това, което ми хване окото и наистина изглежда добре. Най-често купувах гербери или лилиуми. Вторите са много красиви, а и също дълго време радват окото.![]()
Е щом ще си осми клас трябва да и занесеш цвете.. задължително.. ще и направиш добро впечатление.. Аз само в началото на осми клас и подарих.. и да ти кажа тогава нямаше човек от класа, който да не и занесе..
но след 8-ми клас вече не се намери човек, който да и занесе :Д
Щом си 8-ми клас,задължително ѝ занеси цвете,така ще направиш впечатление на възпитан младеж(от това последното ми става много смешно!).Аз досега винаги съм подарявала цветя,както и подаръци за Коледа и 8-ми март.Дори и да съм единствената,не ми пука.Все пак съм възпитана,а и не се интересувам от чуждото мнение,важно е да уважа класната.
Като цветя ти препоръчвам да купиш хубав букет или да направиш такъв сам-нужна ти е опаковъчна хартия,такава,дето прилича на разтегателна,ножица,тиксо, анделка и разбира се цветя.
А какви цветя?Препоръчвам ти лилиуми-много са красиви и траят дълго.Герберите и розите също са хубави,както и мешичките,въпроса е цветята да са хубави и букета да ти харесва.Така ще го хареса и класната ти.Успех!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
От уважение ще поднеса, макар че ще бъда 11 клас и не съм длъжен. Това е жест, който те издига в очите на хората![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
И аз ще съм 8-ми клас и смятам един букет да и купя, както всички казват прави добро впечатление.
щом ще си 8ми клас е добре да вземеш някакво. принципно за мен няма значение (имам класЕН :Д), но много се дразня като видя някой да подарява карамфил - ужасно грозно впечатление ми прави, първо че карамфилът е на умряло, второ че е евтин и си личи. по-добре някой гербер/лилия/нещо подобно. (:
а като дете на даскал мога да ви кажа, че всичките цветя, колкото и да са хубави, натруфени, огромни и тн., първо че е АДСКА мъка от училището до дома да се занесат (ако нямаш кола ест), второ, че увяхват на втория ден и общо взето са пилеене на пари.
Имам класен. Просто не върви да му нося цвете, при положение, че знам, че е мъж. В 8ми клас му занесох понеже не знаех, предната година - не. Не мисля и сега. Не че не го уважавам или го мразя, напротив.Тоя човек е С-Т-Р-А-Х-О-Т-Е-Н! Вярвайте ми, чудесен човек е.
Класната ни мрази и ние мразим класната... няма да й нося цвете.
Изобщо не ми се купуват цветя и подобни, и най - вероятно нищо няма да купя.
Вие така ли не се научихте? 8-ми клас задължително се подаряват цветя.
И аз ще нося букет, защото съм 12-ти клас и според мен така е редно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Класната не е заслужила, но има една учителка, на която бих подарил, стига да съм трезвен на 17-ти![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick