.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Голям фен Аватара на pepa97

Цветя за първия учебен ден

Какво мислите да подарите за вашият/вашата госпожа/господин на първия учебен ден.И сега някои ще кажат"стига с тея теми бе"-ама нали за това е teenproblem,за да си помагаме, а не за да се критикуваме,приятели. Миналата година бях в 7 клас и подарих на моята добричка класна гларус,беше много красиво цвете и издръжливо-около 3-4 дни държи ,може и повече.Тази година си мисля да и подаря на новата класна рози,но от моя новият клас повечето момчета не мислят да подаряват и не знам дали ще изглежда смешно или мазно аз да подаря.Според мен това е от уважение към даскала да се подарява цвете,а не за друго.Вие как мислите ? Ще подарявате ли цвете на вашия класен и какво?

Голям фен Аватара на Elli *
    Аз лично няма, но ще съм 7ми клас и не си харесвам класната, ако подаря ще е нещо малко, но ти по - добре да подариш, ще направиш добро впечатление

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Аз лично няма, но ще съм 7ми клас и не си харесвам класната, ако подаря ще е нещо малко, но ти по - добре да подариш, ще направиш добро впечатление
    Благодаря за мнението !Разбира се трябва да направя добро впечатление!

Ами аз не знам дали да нося цветя на 17 ,защото не си познавам класната и да не зема да объркам учителката ... :Д

Аз вече завърших, но през всичките 12 години в училище съм поднасял цвете на класната. Може да не е кой знае какъв букет, но пак е от уважение. Имаше една година, в която аз единствен от целия клас поднесох цвете и останалите ме скъсаха от подигравки заради това, но мен не ме интересуваше това и уважих класната си, както си е редно. При купуването не търся определено цвете, а купувам това, което ми хване окото и наистина изглежда добре. Най-често купувах гербери или лилиуми. Вторите са много красиви, а и също дълго време радват окото.

Цитирай Първоначално написано от mitzubi6i Виж мнението
    Аз вече завърших, но през всичките 12 години в училище съм поднасял цвете на класната. Може да не е кой знае какъв букет, но пак е от уважение. Имаше една година, в която аз единствен от целия клас поднесох цвете и останалите ме скъсаха от подигравки заради това, но мен не ме интересуваше това и уважих класната си, както си е редно. При купуването не търся определено цвете, а купувам това, което ми хване окото и наистина изглежда добре. Най-често купувах гербери или лилиуми. Вторите са много красиви, а и също дълго време радват окото.
    Благодаря за мнението !

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    Ами аз не знам дали да нося цветя на 17 ,защото не си познавам класната и да не зема да объркам учителката ... :Д
    И аз не си познавам класната,ама като се съберем класа в стаята ще подаря цвете.

Цитирай Първоначално написано от mitzubi6i Виж мнението
    Да , точно . И аз няколко пъти носех така и всички вече ме гледат ши кажеш че нарочно го правя , на 8-ми март около 14 човека донесоха цветя , а аз не и почнаха да говорят че не съм я уважавал егати хората

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Е щом ще си осми клас трябва да и занесеш цвете.. задължително.. ще и направиш добро впечатление .. Аз само в началото на осми клас и подарих.. и да ти кажа тогава нямаше човек от класа, който да не и занесе..

но след 8-ми клас вече не се намери човек, който да и занесе :Д

Щом си 8-ми клас,задължително ѝ занеси цвете,така ще направиш впечатление на възпитан младеж(от това последното ми става много смешно! ).Аз досега винаги съм подарявала цветя,както и подаръци за Коледа и 8-ми март.Дори и да съм единствената,не ми пука.Все пак съм възпитана,а и не се интересувам от чуждото мнение,важно е да уважа класната.

Като цветя ти препоръчвам да купиш хубав букет или да направиш такъв сам-нужна ти е опаковъчна хартия,такава,дето прилича на разтегателна,ножица,тиксо, анделка и разбира се цветя.

А какви цветя?Препоръчвам ти лилиуми-много са красиви и траят дълго.Герберите и розите също са хубави,както и мешичките,въпроса е цветята да са хубави и букета да ти харесва.Така ще го хареса и класната ти.Успех!
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението

но след 8-ми клас вече не се намери човек, който да и занесе :Д

Голям фен Аватара на notlike
    От уважение ще поднеса, макар че ще бъда 11 клас и не съм длъжен. Това е жест, който те издига в очите на хората
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

И аз ще съм 8-ми клас и смятам един букет да и купя, както всички казват прави добро впечатление.

Мега фен Аватара на Dagichka
    щом ще си 8ми клас е добре да вземеш някакво. принципно за мен няма значение (имам класЕН :Д), но много се дразня като видя някой да подарява карамфил - ужасно грозно впечатление ми прави, първо че карамфилът е на умряло, второ че е евтин и си личи. по-добре някой гербер/лилия/нещо подобно. (:
    а като дете на даскал мога да ви кажа, че всичките цветя, колкото и да са хубави, натруфени, огромни и тн., първо че е АДСКА мъка от училището до дома да се занесат (ако нямаш кола ест), второ, че увяхват на втория ден и общо взето са пилеене на пари.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    щом ще си 8ми клас е добре да вземеш някакво. принципно за мен няма значение (имам класЕН :Д), но много се дразня като видя някой да подарява карамфил - ужасно грозно впечатление ми прави, първо че карамфилът е на умряло, второ че е евтин и си личи. по-добре някой гербер/лилия/нещо подобно. (:
    а като дете на даскал мога да ви кажа, че всичките цветя, колкото и да са хубави, натруфени, огромни и тн., първо че е АДСКА мъка от училището до дома да се занесат (ако нямаш кола ест), второ, че увяхват на втория ден и общо взето са пилеене на пари.
    Аз ще взема някакво цвете най-много от 5 лв,не повече ,защото наистина увяхват,а това са пари все пак..Да ,голяма мъка е ,ама добре ,че новото даскало е на 15 мин път..

Мега фен Аватара на tori
    Имам класен. Просто не върви да му нося цвете, при положение, че знам, че е мъж. В 8ми клас му занесох понеже не знаех, предната година - не. Не мисля и сега. Не че не го уважавам или го мразя, напротив.Тоя човек е С-Т-Р-А-Х-О-Т-Е-Н! Вярвайте ми, чудесен човек е.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Класната ни мрази и ние мразим класната... няма да й нося цвете.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Изобщо не ми се купуват цветя и подобни, и най - вероятно нищо няма да купя.

Вие така ли не се научихте? 8-ми клас задължително се подаряват цветя.
    И аз ще нося букет, защото съм 12-ти клас и според мен така е редно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Вие така ли не се научихте? 8-ми клас задължително се подаряват цветя.
    И аз ще нося букет, защото съм 12-ти клас и според мен така е редно.
    Чак пък да е задължително.. в 8ми клас точно 10 човека носеха цветя,ако не и по - малко от общо 30... да се подмазваш не е начина!

Мега фен Аватара на Dagichka
    въпрос на възпитание е. и не, не е подмазване

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Класната не е заслужила, но има една учителка, на която бих подарил, стига да съм трезвен на 17-ти
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Класната не е заслужила, но има една учителка, на която бих подарил, стига да съм трезвен на 17-ти

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    въпрос на възпитание е. и не, не е подмазване

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    От уважение ще поднеса, макар че ще бъда 11 клас и не съм длъжен. Това е жест, който те издига в очите на хората
    Точно така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си