- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
Котка или куче?- Куче
Любов от пръв поглед - има ли такова животно?- Не, има физическо привличане от пръв поглед.
Би ли простила изневяра?- Бих му го върнала двойно.
А лъжа?- Зависи каква е.
Какво не би простила никога?- Предателство..и все пак е доста относително.
Злопаметна ли си?- Не, но има неща, които трудно се забравят.
Ако някой те ядоса, какво правиш?- Чета въведение в психоанализата на Фройд.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
ако решиш да му връщаш изневярата в България, някъде по морето, кажи
n00bs
5 малки неща които те изнервят ?![]()
n00bs
1. Да ме сравняват с някой.
2. Да се стига до някакво заключение за нещо или някой, базирано на предположения, а не факти.
3. Саркастичния тон понякога ме дразни.
4. Да чакам някоя путка да се ''наконти'' или да закъснява.
5. Да ми спира нета, когато правя нещо важно.
Поради защото?
Явно смяташ, че изневярата е нещо ужасно, щом говориш така, но това, че би направила същото, че и по-лошо, не те ли прави също толкова ужасна като човека, който ти е изневерил?
"Око за око, зъб за зъб." - съгласна ли си?
Хората принадлежат ли си?
Сръдлива ли си?
А ревнива ли си?
А повишаваш ли тон? Кога? За какво?
Какво мислиш за дък фейсовете?
Пушиш ли? Ако 'да', защо?
Идва ли ти да извиеш врата на някой? Защо? При какви условие?
Смяташ ли се за добър човек?
Псуваш ли?
Напивала ли си се адски брутално?
Опиши оптималния образ на една жена.
А на един мъж?
Егоистка ли си?
Помагаш ли на хората, интересуваш ли се от тях?
Обичаш ли се?
Слагаш ли себе си на първо място?
Ако си с 10 човека в една стая, ще се стараеш да ги опознаеш, или ще искаш те да те опознаят като им говориш за себе си? Т.е. кое ще ти е по-приятно - да те разпитват и да се интересуват от теб, или ти от тях?
Суетна ли си и до каква степен?
Какви персони от твоя пол те дразнят? Външно и вътрешно?
Имаш ли грозни приятелки, но с готин характер?
А би ли те било срам да имаш такива, ако нямаш?
Би ли била с Чичко Паричко, без да го обичаш?
А ако супер много харесваш някое момче, ама не е много лъскав и материално извисен, би ли била с него?
Давала ли си пари на просяци?
А би ли си поговорила просто с някой такъв? А ако е на улицата и има хора, ще те е срам ли?
Можеш ли да лежиш в тревата?
Чувстваш ли се гола от подобни изказвания?
Ако 10 човека от форона в момента мастурбират на постовете ти, как ще се почувстваш?
Ако ти е готино и го приемаш като комплимент, би ли отговорила положително на въпроса: А как би се почувствала, ако те приемат само като сексуален обект?
Кое нещо е 'лично' за теб?
А какво е интимност?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако 10 човека от форона в момента мастурбират на постовете ти, как ще се почувстваш?
Сериозно ? Вярваш ли някой да мастурбира на постове ?![]()
n00bs
Поради защото?- To get a taste of his own medicine.
Явно смяташ, че изневярата е нещо ужасно, щом говориш така, но това, че би направила същото, че и по-лошо, не те ли прави също толкова ужасна като човека, който ти е изневерил?- Да, прави ме. Ако съм му дала причина да изневерява, ок рабирам го...но ако не съм и е получавал всичко от което има нужда (или поне така твърди) смятам, че е заслужено да му го върна. И не смятам, че е нещо ужасно, смятам, че понякога е доста приятен начин да разнообразиш.
"Око за око, зъб за зъб." - съгласна ли си?- Напълно.
Хората принадлежат ли си?- Не. Предметите принадлежат.
Сръдлива ли си?- Въобще не съм.
А ревнива ли си?-Въобще не съм.
А повишаваш ли тон? Кога? За какво?- Рядко. Не съм конфликтна личност и предпочитам да си изяснявам нещата с някой като си поговорим като нормални хора, без да повишаваме тон. За жалост, обаче не винаги се получава.
Какво мислиш за дък фейсовете?- Разнообразяват деня ми, забавно ми е да ги гледам.
Пушиш ли? Ако 'да', защо?- Да. Преди бях свикнала с идеята, че когато съм изнервена искам да запаля една цигара за да ме успокои. Изцяло на психическо ниво свързвам нервите с цигарите и от там като цяло почнах. Пък и ми доставя удоволствие да запаля една цигара с приятеля ми след секс.
Идва ли ти да извиеш врата на някой? Защо? При какви условие?- Хмм в моменти състояния на ярост, да. При условие, че си го е заслужил.
Смяташ ли се за добър човек?- Прекалено добър, понякога.
Псуваш ли?- Да, особено много в Англия.
Напивала ли си се адски брутално?- Чак адски брутално, не.
Опиши оптималния образ на една жена.- Според моите критерии, една жена трябва да бъде предизвикателна и сексапилна на външен вид с перверзно излъчване. Да умее да бъде мръсница в леглото и дама в обществото. Трябва да има поне минимална обща култура с чувство за хумор, интелект и да е способна да разсъждава рационално и ЛОГИЧНО. Да няма парадоксалното путешко държание. Да може да е готова за излизане поне за 30 мин! Да е добра домакиня и да не иска постоянно внимание,като става натрапчива. Да знае кога трябва да си затвори устата. Да не разчита изцяло на мъжа си за материални блага, а да е независима. Много качества мога да изброявам, но като цяло имате някаква представа.
А на един мъж?- Писала съм няколко пъти вече. Най-важното за мен е да може да пази момичето до себе си и да я кара да се чувства сигурна в неговите ръце. Също така за мен е важно да е перверзен и груб в леглото.
Егоистка ли си?- Не
Помагаш ли на хората, интересуваш ли се от тях?- Да
Обичаш ли се?- Обичам се достатъчно за да се самосъхранявам. Уважавам се предимно.
Слагаш ли себе си на първо място?- Не
Ако си с 10 човека в една стая, ще се стараеш да ги опознаеш, или ще искаш те да те опознаят като им говориш за себе си? Т.е. кое ще ти е по-приятно - да те разпитват и да се интересуват от теб, или ти от тях?- Ще ми е по-приятно да ме разпитват, защото по този начин малко или много показват интерес, но ще се старая повече аз да ги опознавам и да задавам повече въпроси за тях.
Суетна ли си и до каква степен?- Донякъде. Важно ми е да подържам приличен външен вид.
Какви персони от твоя пол те дразнят? Външно и вътрешно?- Дразнят ме високомерните путки с огромно самочувствие без покритие, които не спират да говорят за повърхностни неща и излизат с батковци, които могат да им купят нещо лъскаво. Дразнят ме лицемерките, които ти се мазнят, а те плюят зад гърба ти. И най вече ме дразнят нерешителните същества, които с часооооооовеееееее се чудят какво да облекат и кои обувки си отиват с изкрящо розовата им рокличка.
Имаш ли грозни приятелки, но с готин характер? - Да
А би ли те било срам да имаш такива, ако нямаш?- Не ме е срам.
Би ли била с Чичко Паричко, без да го обичаш?- Не! Доста под достойнството ми е, НО отново казвам ако съм в такава ситуация, в която това е единственото ми спасение, логично е да го направя.
А ако супер много харесваш някое момче, ама не е много лъскав и материално извисен, би ли била с него?- Естествено. Повечето момчета с които съм била, не са били материално извисени или лъскави. Това най-малко ме привлича в някой.
Давала ли си пари на просяци?- Да, но отдавна не съм.
А би ли си поговорила просто с някой такъв? А ако е на улицата и има хора, ще те е срам ли?- Заговаряли са ме и винаги съм била учтива към тях. Не ме е било срам, но и не съм се задържала дълго.
Можеш ли да лежиш в тревата?- Мога, но предпочитам да опъна едно одеалце.
Чувстваш ли се гола от подобни изказвания? - Не. Не виждам какво срамно има в това, нещо нормално е за мен. Плюс това никой не познавам реално. Не ме бърка особено много кой с какво впечатление ще остане.
Ако 10 човека от форона в момента мастурбират на постовете ти, как ще се почувстваш?- Ще бъда трогната.
Ако ти е готино и го приемаш като комплимент, би ли отговорила положително на въпроса: А как би се почувствала, ако те приемат само като сексуален обект?- Ще ми е кеф да мога да си поговоря повече с тях и да ме опознаят. Ако си променят мнението ще съм доволна, ако не, здраве да е пак поне нещо харесват в мен.
Кое нещо е 'лично' за теб?- Нещата, които не споделям на всеки са лични за мен.
А какво е интимност?- Дума.
ужасТ
Представата ми за 'готина' е много специфична и различна.
Въпроси:
*Смяташ ли, че притежаваш мъжки характер? А смяташ ли, че е хубаво и се харесва на момчетата?
*Кремирана или погребана?
*Значи това, че те кефи да те чукат в устата не е лично, щом го споделяш?
*За какво последно плака?
*С кой споделяш най-много?
*За колко време се оправяш? (облекло/грим/прическа)
*Казваш, че не си ревнива, но казваш и че това да върнеш двойно на момчето си при изневяра, е приятен начин да разнообразиш понякога.
*Какво ще направиш и как ще се почувстваш, ако го видиш да:
-се целува с друга
-да флиртува с друга
-да прави секс с друга
-да прегръща друга
-да заглежда друга
-попаднеш на закачливи смс-и
*Би ли си признала, ако ти изневериш?
*А ако ти изневерят и хипотетино няма никакъв шанс някога да разбереш, предпочиташ той да ти каже истината, или да си остане завинаги тайна и да сте щастливи, както е било и преди изневярата? (наистина приеми, че е възможно -.-)
4XCOKИ
Щрудела много обича да задава разни въпроси ама иначе бързо оплита краката ако започнеш на нея да и задаваш "правилните: въпроси![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
*Смяташ ли, че притежаваш мъжки характер? А смяташ ли, че е хубаво и се харесва на момчетата?- Разсъждавам по скоро като мъж относно някои неща, но не бих се нарекла мъжкарана :Д Смятам, че е за предпочитане от разлигавен путешки характер.
*Кремирана или погребана?- Хмм не съм го обмисляла, но може би погребана.
*Значи това, че те кефи да те чукат в устата не е лично, щом го споделяш?- Не, за мен не е лично, а е по скоро нещо, което почти всеки прави или поне трябва да прави според мен :Д
*За какво последно плака?- Изключително рядко плача, за последно ми се насълзиха очите на летището миналия месец.
*С кой споделяш най-много?- С приятеля ми донякъде.
*За колко време се оправяш? (облекло/грим/прическа)- Мога и за 5 мин, мога и за час.
*Казваш, че не си ревнива, но казваш и че това да върнеш двойно на момчето си при изневяра, е приятен начин да разнообразиш понякога.- Да, казвам. Какъв ти е въпроса...? Като цяло обичам да имам опции, а това, че някоя заглежда приятеля ми го приемам като комплимент.
*Какво ще направиш и как ще се почувстваш, ако го видиш да:
-се целува с друга- Ще се целувам с другИ ( и все пак зависи от целувката)
-да флиртува с друга-Ще флиртувам с другИ
-да прави секс с друга- Ще правя секс с другИ
-да прегръща друга-Нищо
-да заглежда друга- Ще я огледам и аз и ще си кажа искрено мнението
-попаднеш на закачливи смс-и-Няма да съм единствена
*Би ли си признала, ако ти изневериш?- Ако го обичам и уважавам, няма да се стига до това. Ако не държа на него не бих признала.
*А ако ти изневерят и хипотетино няма никакъв шанс някога да разбереш, предпочиташ той да ти каже истината, или да си остане завинаги тайна и да сте щастливи, както е било и преди изневярата? (наистина приеми, че е възможно -.-)- Предпочитам да знам истината.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...