- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ох и аз си търся чанта,но не знам какво да взема ;д
Иначе ми е притеснено колкото повече наближава ...
Нашата родителска е на 13-ти
Formal, ъфкорс, униформени сме.
Но трябва да измислиме нещо да издокараме прическата и грима.![]()
И най-накрая ще има малко почивка и за мен, нашите се съгласиха да вземем и приятелката, та уикенда два дни Рила, скара и компания, добре ще ми дойдат...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ох хора и аз много се притеснявам ... Досега не се притеснявах толкова и изведнъж ... Най-много се притеснявам заради брекетите .. Ще ми ги махнат скоро , ама ддз .. :д И аз имам чувството , че ще съм аутсайдер , и гледам едва ли не , гледам да свикна с мисълта .. :Д
Аз лично не познавам никого от новия клас и страшно много се притеснявам за първия учебен. Ще ходя да разглеждам за неща за училище, чак около 10, защото съм извън града. А за облеклото, още не съм решила.
Родителската ми е на 4-тиНямам си и на идея с какво ще се облека ,но с мама следващата седмица ще обиколим по магазините
Аз познавам грубо казано 10 човека от класа . Не ми е много притеснено ...Даже има и с кого да седя на чин
Най-много се надявах да не съм сама
![]()
Охх...И моята родителска среща е на 4-ти и аз не знам какво ще облека.Надявам се поне хората от класа ми да са по-свестни от миналия ми клас...
Аз не съм се запознала с никого, а и не знам кой от миналите ми училища ще познавам..УжасТ
Бтв. само аз ли нямам идея кога е родителската...
Come on skinny love just last the year...
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ако някой има нужда от учебници, продавам своите. Мерси предварително.
Книга за ученика по Математика за 8 клас - 6.00 лв
Учебна тетрадка №1 по Математика за 8 клас - 2.50 лв
Работни листове по Химия и ООС за 8 клас - 1.00 лв
Информационни технологии за 7 клас - 3.90 лв
Информационни технологии за 6 клас, КОМПЛЕКТ - 5.00 лв
Информационни технологии за 8 клас - 4.00 лв
История и цивилизация за 8 клас - 8.00 лв
Математика за 8 клас - 10.00 лв
Биология и ЗО - 8.00 лв
Литература за 8 клас - 7.20 лв
Георграфия за 8 клас - 8.90 лв
Български език за 8 клас - 3.50 лв
Химия и ОС за 8 клас - 10.00 лв
Физика и астрономия за 8 клас - 9.00 лв
Opportunities (Education for life) - Elementary, КОМПЛЕКТ - 25.00 лв
Хаха аз пък още не знам кой ще ми е в класа, нито знам кога ще ни е родителската срещамоето училище са още във ваканция явно.
Ние родителска ще имаме чак след 17ти, не се знае кога. Моето даскало е разпасана команда.
Леле защо никой не пише тук?
Кеф ти последни дни от лятото, бе.
Утре приятелката ми си заминава. Ще следва последна мъчителна и самотна седмица...
Намерих някои хора от бъдещия ми клас във фейсбук, всички са някаква трагедия, надуФки, с изключение на едно единствено момиче. Дано на живо се окажат по-добре де.
С 30тина човека от новото училище се видяхме преди няколко дни. Лично на мен ми допаднаха. Хората са готини и не съм съгласен с мнението, което някои приятели ми повтарят непрекъснато, че всички в немската са зубъри.
Откога не съм писала тук, лелекога дойде време да започваме пак :хх иначе униформата си я взех преди 2 дни, а за родителска нищо не се знае.. след 17-ти ще бъде
При вас как минават последните днии ?
: ))
Некои от IIIПМГ"Академик Методий Попов",4е никои в фасебоок не успях да намеря
Как са последните дни от ваканцията?
Хич,ама хич не ми се ходи на даскало...въпреки,че ми е интересно какъв ще ми е класа и какви ще са ми новите учители...
Как са последните дни от ваканцията? Чакам с нетърпение училище ,но и съм малко нервна.Ще сме 28 човека, а аз познавам около 9-10 (от фейсбук разбира се).25 момчета и само 3 момичета ще сме.Момичетата ми се струват много готини и се притеснявам от този факт
Нашата родителска среща ще е след 17 (около 26-27).Миналата седмица бях на мнението ,че ще се облека с тъмни дънки,кецове и блуза.Прическа-къдрава коса.Но от тази седмица мнението ми се промени към:бяла риза-вталена отзад с панделка и черна права пола със тъмно сако.Реших,че така е по-добре от уважение към учителката,дори и да нямаме все още униформи.Униформите ще ги поръчваме към октомври месец.Купила съм си бельо,тетрадки,химикали,те иски,суитчър и имам още от мин.година.Купих си и кецове.Надявам се тази година да не ми се присмиват както миналата.И такаа..Времето тече и идва у-ще.Сякаш преди 2-3 седмици аз бях друга-исках много училище и много се вълнувах-без никакви притеснения.Но сега съм коренно различна-Много се притеснявам от това как ще ме приемат новите ми съученици и много се вълнувам.Споделете как е при вас вълнението ,приятели.Очаквам мнения и нека тази година да е силна,можеща и нека доброто е с нас
![]()