- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Изключително анти русите кичури съм.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
преди исках но и аз съм с кестенява коса и как да го кажа......приличат ми леко на..цигански (казвам го направо дано не убидя никой)
Аз съм имала преди. Като цяло ми харесват, ако са шаренички. Но много трудно се поддържат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Шарените кичури ако ти се връзват към стила са мн яки http://a0.twimg.com/profile_images/2...qqhjxi27d.jpeg но русите твърдо не.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много любим лосион имам от тази серия, но ми беше донесен от Америка.
Някаква идея дали ще го намеря в България?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Help! Трябват ми тези обувки на Бершка, за предпочитане в черно, искам да попитам има ли ги в The Mall/ Serdica изобщо, понеже не са ми близко и не искам да се разкарвам напразно?
![]()
Последно редактирано от lDoLLl : 09-06-2012 на 09:35
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Някой ползвал ли е продукти за коса на Vichy, Phyto, Ducray, Lakme и Klorane и има ли впечатления? Скъпички са, та би било добре да получа малко отзиви, все пак взимам на сляпо и стрелям на посоки.
И друго - дали е добра идея да смеся стимуланта за коса на Икаров заедно с Тривитаминол?
Аз съм използвала на Ducray преди доста време, около 4-5 години. Косата ми се омазняваше бързо и ми помогна, доволна бях. И Klorane съм ползвала, пак бях доволна, но тук не мога да ти кажа какво точно съм ползвала. Питай в аптеката, но според мен Виши го махни от вариантите като цяло.
Everything changes, but beauty remains ...
Гадни ли са? Аз съм ползвала само козметика за лице и честно казано за тия пари не останах очарована...
Ами, първо-не са медицински. Аз се обринах от Виши, кожата ми е започвала да се лющи. Според мен не си струват. Сигурно има и хубави продукти, де, и хора, които ги обожават, просто като цяло марката не е кой знае какво.
Колко пъти в седмицата си миете косата и от колко годишна възраст си е третирате с топлина, колко пъти в седмицата третирате косата с топлина, и с вързана коса ли спите и ако си я накъдря днес и спя със спусната коса ще се запазят ли къдриците поне малко
Аз си мия косата всеки ден. РАзправят ми колко вредно било, но да ви кажа- не виждам промяна в състоянието на косата си, а го правя от години. Не се омазнява, оставяла съм я за повече дни, правя го просто защото се чувствам кофти, ако не я измия. Понякога спя с вързана коса, но по-често с пусната. Третирам я с преси и маши, да, но не всеки ден. А това за къдриците е супер индивидуално. Моята я къдря, не слагам нищо-нито лакове, нито пяна. От години не ползвам такива неща. Просто си я къдря, лягам и на другия ден къдриците са си същите. Вятър я духа, дъжд я вали-тя не мърда. Ако косата ти е по-упорита, сложи лак или нещо и пак има вероятност да ти се развалят.
На Клоран съм използвала шампоан и балсам с мляко от попирус май беше.За frizzy hair уж.Ужасни бяха и косата ми беше супер бухнала и хвърчаща на всички посоки.Това беше първото и последно нещо, което си купувам на Клоран.
На Лакме съм пробвала една пудра за обем и термозащитен спрей.Много доволна останах.
Ако ще ползвам нещо от техните продукти, то ще бъдат тези против косопад. Чувам добри отзиви за Дюкре и Фито, така че може би към тях ще се ориентирам. За ампулите на Виши също има доволни, ама по-скоро като ще давам длан и опако за нещо, то да е качествено и може би да купя цялата серия.
Иначе, аз ще си повторя въпроса - добра идея ли е да смесвам Тривитаминол със стимуланта за коса на Икаров?
Някой има ли си на представа каква е г/д цената на http://smilesart.com/faq#7 10тото по ред - избелват ли се умъртвени зъби. И имате ли си на представа дали е вредно и дали може да се прилага на непълнолетни ? Ще се консултирам и с зъболекар естествено, но за по бърз отговор реших да питам тук.
Много ми харесват дрехите на Tally wiejl...но в моя град няма техен магазин,идея откаде да поръчам?
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
Много хубава и много икономична, само за 10-11лв. Взимай я, няма да съжаляваш. Голямо ползване, голямо изтърване, натроши се, няколко пъти я разсипахме, няма свършване :Д
http://www.nisea-bg.com/images/items/5394.jpg
какво мислите добър ли е и ползвали ли сте го
Някой ползвал ли е продуктите на Биотен? Доволни ли сте, ако да, от кое? Кремовете за ръце дали са добри?