.
Затворена тема
Страница 50 от 119 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 2974
    Изключително анти русите кичури съм.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

преди исках но и аз съм с кестенява коса и как да го кажа......приличат ми леко на..цигански (казвам го направо дано не убидя никой)

Аз съм имала преди. Като цяло ми харесват, ако са шаренички. Но много трудно се поддържат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Изключително анти русите кичури съм.
    Съгласна съм.Много са грозни и неестествени.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Ако си от Пловдив в Халите на главната има , аз от там си взимам такива тесни дънки )
    От кой магазин в халите ? Около колко лв са ?

Шарените кичури ако ти се връзват към стила са мн яки http://a0.twimg.com/profile_images/2...qqhjxi27d.jpeg но русите твърдо не.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

тези са СУПЕР

Много любим лосион имам от тази серия, но ми беше донесен от Америка.
    Някаква идея дали ще го намеря в България?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Help! Трябват ми тези обувки на Бершка, за предпочитане в черно, искам да попитам има ли ги в The Mall/ Serdica изобщо, понеже не са ми близко и не искам да се разкарвам напразно?
    Последно редактирано от lDoLLl : 09-06-2012 на 09:35
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    От кой магазин в халите ? Около колко лв са ?
    ми във всеки магазин ги има , цените в момента са увеличени почват от 45 до 90 лв. , ако не и повече

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Някой ползвал ли е продукти за коса на Vichy, Phyto, Ducray, Lakme и Klorane и има ли впечатления? Скъпички са, та би било добре да получа малко отзиви, все пак взимам на сляпо и стрелям на посоки.
    И друго - дали е добра идея да смеся стимуланта за коса на Икаров заедно с Тривитаминол?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз съм използвала на Ducray преди доста време, около 4-5 години. Косата ми се омазняваше бързо и ми помогна, доволна бях. И Klorane съм ползвала, пак бях доволна, но тук не мога да ти кажа какво точно съм ползвала. Питай в аптеката, но според мен Виши го махни от вариантите като цяло.
    Everything changes, but beauty remains ...

Гадни ли са? Аз съм ползвала само козметика за лице и честно казано за тия пари не останах очарована...

Ами, първо-не са медицински. Аз се обринах от Виши, кожата ми е започвала да се лющи. Според мен не си струват. Сигурно има и хубави продукти, де, и хора, които ги обожават, просто като цяло марката не е кой знае какво.

Колко пъти в седмицата си миете косата и от колко годишна възраст си е третирате с топлина, колко пъти в седмицата третирате косата с топлина, и с вързана коса ли спите и ако си я накъдря днес и спя със спусната коса ще се запазят ли къдриците поне малко

Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Колко пъти в седмицата си миете косата и от колко годишна възраст си е третирате с топлина, колко пъти в седмицата третирате косата с топлина, и с вързана коса ли спите и ако си я накъдря днес и спя със спусната коса ще се запазят ли къдриците поне малко
    Аз си мия косата всеки ден. РАзправят ми колко вредно било, но да ви кажа- не виждам промяна в състоянието на косата си, а го правя от години. Не се омазнява, оставяла съм я за повече дни, правя го просто защото се чувствам кофти, ако не я измия. Понякога спя с вързана коса, но по-често с пусната. Третирам я с преси и маши, да, но не всеки ден. А това за къдриците е супер индивидуално. Моята я къдря, не слагам нищо-нито лакове, нито пяна. От години не ползвам такива неща. Просто си я къдря, лягам и на другия ден къдриците са си същите. Вятър я духа, дъжд я вали-тя не мърда. Ако косата ти е по-упорита, сложи лак или нещо и пак има вероятност да ти се развалят.

Благодаря ти PullMeCloser

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Някой ползвал ли е продукти за коса на Vichy, Phyto, Ducray, Lakme и Klorane и има ли впечатления? Скъпички са, та би било добре да получа малко отзиви, все пак взимам на сляпо и стрелям на посоки.
    И друго - дали е добра идея да смеся стимуланта за коса на Икаров заедно с Тривитаминол?
    На Клоран съм използвала шампоан и балсам с мляко от попирус май беше.За frizzy hair уж.Ужасни бяха и косата ми беше супер бухнала и хвърчаща на всички посоки.Това беше първото и последно нещо, което си купувам на Клоран.
    На Лакме съм пробвала една пудра за обем и термозащитен спрей.Много доволна останах.

Ако ще ползвам нещо от техните продукти, то ще бъдат тези против косопад. Чувам добри отзиви за Дюкре и Фито, така че може би към тях ще се ориентирам. За ампулите на Виши също има доволни, ама по-скоро като ще давам длан и опако за нещо, то да е качествено и може би да купя цялата серия.
    Иначе, аз ще си повторя въпроса - добра идея ли е да смесвам Тривитаминол със стимуланта за коса на Икаров?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Някой има ли си на представа каква е г/д цената на http://smilesart.com/faq#7 10тото по ред - избелват ли се умъртвени зъби. И имате ли си на представа дали е вредно и дали може да се прилага на непълнолетни ? Ще се консултирам и с зъболекар естествено, но за по бърз отговор реших да питам тук.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Много ми харесват дрехите на Tally wiejl...но в моя град няма техен магазин,идея откаде да поръчам?
    ...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Мнения за бронзиращата пудра Террасън на Мейбълин?

Много хубава и много икономична, само за 10-11лв. Взимай я, няма да съжаляваш. Голямо ползване, голямо изтърване, натроши се, няколко пъти я разсипахме, няма свършване :Д

http://www.nisea-bg.com/images/items/5394.jpg
    какво мислите добър ли е и ползвали ли сте го

Някой ползвал ли е продуктите на Биотен? Доволни ли сте, ако да, от кое? Кремовете за ръце дали са добри?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си