.
Отговор в тема
Страница 50 от 69 ПървиПърви ... 4046474849505152535460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1721
    а, сетих се още нещо..
    ти имаш як вкус замузика, някак нестандартен.
    има ли хора от плевен, с които споделяш тези вкусове? сиг питам като неандерталец, ама аз сякаш не виждам много "интересни" хора тук
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    е, ще береш ягоди. не било толко' страшно. братчедът от плевен е в америка сега и работи на 2 работи (това си е негово желание де) и като се върне ще искам да ми разправя как е там и с кви пари се е върнал.
    хм, ако наистина има с кой и няма нещо, което да ме задържа тук, сигурно бих се пробвала, макар че идеееея си нямам как стават работите

носиш ли маска (за) пред другите? АМи... сложно е... по-скоро не, но не показвам това, което съм. Т.е. някак неутрална съм може би...
    в интернет ли си най-истинска? Е... тук казвам каквото мисля и е лесно. Странно е да се каже, че тук съм най-истинска. Аз на всякъде съм си истинска, просто май не давам на хората да ме видят..
    какво ти дава пеенето? виждам че много обичаш да пееш.. хаха нищо не ми дава, аз не мога да пея, въпреки че обичам.
    а изкуството като цяло? Когато рисувам, се чувствам спокойна и ми е хубаво, когато видя крайния резултат. Когато снимам е г/д същата работа.. Не мисля за гадни неща, не ми е тъжно..

яки рисунки бтв, особено на мацката с вдигнатите крака :о ав мерси.. и аз си я обичам нея :3
    а, сетих се още нещо..
    ти имаш як вкус за музика, някак нестандартен. yeaaaah I know
    има ли хора от плевен, с които споделяш тези вкусове? сиг питам като неандерталец, ама аз сякаш не виждам много "интересни" хора тук
    вЕрно няма интересни персонажи тук.. само с едно момченце слушаме едно и също и като цяло споделяме еднакви интереси.
    Иначе 'готините' хора в Плевен, са тези дето висят в градската, учещите в музикалното, като цяло тези, които не са в стадото.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не съм чела всичко (sorry!), ще съм кратка
    - Колко пъти си се влюбвала истински?
    - Приятелство след любовта ?
    - Би ли заминала нанякъде, само за да бъдеш с любимия човек ?
    - Любим сезон ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Blessed666 Виж мнението
    Не съм чела всичко (sorry!), ще съм кратка
    - Колко пъти си се влюбвала истински? ех, че сложно... Аз съм си доста влюбчива, но да кажем 2.. Хм и като казвам, че съм влюбчива нямам предвид, че всеки с очарователна външност и хубав характер ми замайва главичката. Мисля, че знам кога съм наистина завладяна от някого..
    - Приятелство след любовта ? Мислех, че може, ама не.. Никакъв шанс.. Което е тъжно.. Имахме една дупка от около седмица, в която уж се бяхме разделили с бившото ми човече, през което време си мислехме, че можем да сме приятели... и какво стана... излязохме на кафеенце с още 2-3 човека и през цялото време не си обелихме и думичка, не можехме да се гледаме, а аз щях да се разрева, ама се стърпях докато излезем навън.
    - Би ли заминала нанякъде, само за да бъдеш с любимия човек ? Питаш неестествено романтично човече в случая.. дъм.
    - Любим сезон ? есен... и пролет, но когато е сухо и студено със съвсеем леко показващо се слънчице, а не мрачно и влажно/мокро..
    ..
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на chushkopek
    Чете ли fifty shades? Какво мислиш? Храниш ли се здравословно? Тренираш ли? Любим филм? Любима песен? Защо точно тези филм и песен? Гледала ли си "V for vendetta"? Какво ще кажеш за идеята на филма? Какво трябва да се промени в правителството ни? Ще се промени ли според теб? Какво мислиш, че те прави секси? Има ли смисъл понятието красота? С какво една 100 килограмова, некъпана циганка с огромен белег на лицето и крив нос например е по-красива от теб? Защо наистина хората придават такова значение на "красотата"? Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Защо хората се стремят да бъдат "добри"? Има ли смисъл от това? Какво ще направиш с МНОГО пари? Какво значи това: акток? А това: |01100011|01101000|01110101|01110011|01101000|0110 1011|01101111|01110000|01100101|01101011|00001101 ?
    Защо винаги като обезвреждат бомбите по филмите толкова се колебаят коя жичка да отрежат? Защо никога не им свършват патроните? Аз и ти сме в пустинята, ти умираш, какви ще са последните ти думи към мен? Моментът на най-голям страх в живота ти?

какви са чувствата ти, когато отидеш в зоопарк
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Чете ли fifty shades? Не
    Какво мислиш?
    Храниш ли се здравословно? Абсолютно не. Обичам пържено (не мазно ил), обичам пици, дюнери, сандвичи, както и всички готови неща от магазина.
    Тренираш ли? Не.
    Любим филм?
    P.S. I Love You <333333
    August Rush
    Lovely Bones
    A lot like love
    The Notebook
    A walk to remember
    Troy
    Dude, Where is my car?
    и много други

Любима песен? П.И.Ф. - Невидимо дете
    Защо точно тези филм и песен? Защото на повечето филми съм си изплакала очичките (то и на песента де) и са ме докоснали по някакъв начин.
    Гледала ли си "V for vendetta"? Какво ще кажеш за идеята на филма? Да. Обожавам го. Обичам го. Какво за идеята? Супер много се кефя на такива идеи хахах
    Какво трябва да се промени в правителството ни? Нямам представа. Не се интересувам. Много ми е далечно понятието 'правителство'. Сигурно не бива да е така и сигурно говори лошо, че не се интересувам, но наистина никога не съм проявявала интерес.
    Ще се промени ли според теб? ---
    Какво мислиш, че те прави секси? ох... не знам, чеСно... май се чувствам неудобно, ако се чувствам секси.. Обичам да се чувствам... като детенце.
    Има ли смисъл понятието красота? Има, има. Обичам красивото.
    С какво една 100 килограмова, некъпана циганка с огромен белег на лицето и крив нос например е по-красива от теб? ^^
    Защо наистина хората придават такова значение на "красотата"? Защото е красота бе, човеко. Независимо за какво става дума. Някои виждат дъга и казват: "Леле, колко е красива!", други виждат хубаво момиче и казват същото. Трети го казват на намерената пеперудка, кацнала върху някое цветенце, или на скъп и лъскав автомобил, а четвърти върху нечия трагедия. Мога да продължа до безкрай.. Красотата (под каквато и да е форма) ни докосва и не можем да си затворим очите за нея. Е.. друг е въпроса, че някои не могат да си ги отворят, за да я видят..
    Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Не мисля. Всеки си има своя представа за красота. Дори подсъзнателно.
    Защо хората се стремят да бъдат "добри"? Не мисля, че се стремят. :> Което ме дразни. Но ако все пак тези, които го правят, го правят, мисля, че е за да постигнат някакво... ниво... на което да са освободени от лоши и деградивни чувства... защото мисля, че това прави един човек една идея по-добър... липсата на злоба, ревност, завист, гняв..
    Всъщност това е много разтегливо понятие.. Ще се чувствам малко по-добра, ако в ситуация, в която се очаква да пратя всичко на майната му и да се ядосам/напсувам целия свят, реагирам спокойно и приема нещата такива, каквито са с идеята, че вече са се случили и са минало. Всяка секунда, което минава, е вече минало. Наистина всячески се старая и уча да си контролирам деградивните чувства.

Има ли смисъл от това? Да. Огромен.
    Какво ще направиш с МНОГО пари? мф.. Ще си купя близалка. Това сериозно ще да е на първо място, за да се изгавря с тях. После не знам. Сигурно ще си сбъдна някоя мечта (ти да видиш, купуват се и с пари, за огромно мое съжаление), ще помогна на близките си задължително, ще сбъдна нечия друга мечта (от което ще съм адски щастлива), ще помогна и на тези, които си нямат нищо..
    Какво значи това: акток? Нямам идея.
    А това: |01100011|01101000|01110101|01110011|01101000|0110 1011|01101111|01110000|01100101|01101011|00001101 ?
    ЪъЪъ може да кажа голяма глупост... двоичен/десетичен/етц код? т.е. ъъ.. абе това сме го учили по информатика! ^^
    Защо винаги като обезвреждат бомбите по филмите толкова се колебаят коя жичка да отрежат? Щото трябва да има напрежение! Щото е филм. ^^
    Защо никога не им свършват патроните? аа свършват, свършват. Не си ли попадал на сцени, в които ХА някой да иска да пръсне главата на някой, натиска спусъка и пълнителя му се оказва празен и онзИ гледа с овчи поглед. ^^
    Аз и ти сме в пустинята, ти умираш, какви ще са последните ти думи към мен? О, не обичам да философствам над такива въпроси. Но сигурно ще е нещо адски несериозно.
    Моментът на най-голям страх в живота ти? Не е точно страх, но все едно ми се стовари небето на главата... и все още си имам някакви тъмни облачета над мен... не ми сее говори много за това.
    ..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    какви са чувствата ти, когато отидеш в зоопарк
    Смесени. Като малка се радвах, както всяко детенце на всичките животни. Сега ми е някак тъжно. Тея животни са извадени от естествената им среда и са напъхани в 3х4 метра клетки. Всъщност не знам дали са 'извадени', може и от както са се родили някоИ да са отглеждани в такива условия... Но все пак е гадно... Тъжно ми е да гледам и как другите хора им се радват и им подвикват: 'авв виж я маймуната с дупето какво прави! Ами пауна? евв колко е красив!' и т.н.. Имам чувството, че ако бях животно от зоопарк, щях да съм адски тъжно и изморено от погледите на стотиците хора, които ме гледат.. Ох, знам, че сигурно звуча адски наивно, или глупаво, но така виждам нещата..
    Като бях малка, нашите ме заведоха в зоопарка в Ловеч и помня, че ни казаха, че преди време е имало жираф, но като попитах къде е жирафа сега, един чичко каза, че някакви хора му отрязали езика, когато уж са тръгнали да го хранят.. и умрял... Адски тъпо ми стана... както и да е.
    4XCOKИ

Голям фен
    Здравей щтруделче, не съм прочел всичките постове и може нещо да се повтаря, или потретва
    Кои са първите 2-неща, които правиш щом се събудиш?
    Къде, най-често обичаш да ходиш в Плевен?
    Какво е усещането да си най-красивата в цяла, (Дружба) Гривица?
    Кажи ми няколко неща които, те дразнят в един мъж?
    Кои три положителни качества харесваш в самата себе си?
    Кои три отрицателни качества не харесваш в себе си?
    Колко пари си склонна да похарчиш, когато си купуваш бельо, токчета и др?
    Имаш ли любим актьор/актриса, Как се казва?
    За каква сватба си мечтаеш, Голяма или малка?
    Според теб има ли значение зодията?
    Коя зодия си?
    Вярваш' ли в Бог?
    И да си дойдем на големия въпрос ... за теб размерът има ли значение?

Мега фен Аватара на draid
    Двуичен код, пише чушкопек (представяш ли си каква изненада)

Любим филм/книга ?

Филмчета сме 00:00 гледаш ли ?

"Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Не мисля. Всеки си има своя представа за красота. Дори подсъзнателно."

А това идва от.....? *hint*
    Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо.
    Сподели за този ужасяващ момент ако може.
    Малко ли е 1%? Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Замисли се над това: всяко твое мнение и предпочитание се дължи на твое впечатление от нещо което си видяла, чула, усетила, повечето от тези неща се случват по време на първите ти години, което значи че представата ни за всичко е толкова изкривена от реалността, повечето понятия които познаваме и използваме, за да изразим мнение нямат смисъл реално погледнато, но ние дори не обръщаме внимание на това. Този факт, че голяма част от нещата които харесваме или не са изкуствени представи в съзнанието ни, не те ли кара да се чувстваш гадно поне малко?

Мега фен Аватара на Colouring
    1.Ако бях цвят, щях да бъда…
    2. Ако бях плод, щях да бъда…
    3. Ако бях животно, щях да бъда…
    4. Ако бях книга, щях да бъда…
    5. Ако бях дреха, щях да бъда…
    6. Ако бях бижу, щях да бъда…
    7. Ако бях дърво, щях да бъда…
    8. Ако бях напитка, щях да бъда…
    9. Ако бях насекомо, щях да бъда…
    10. Ако бях песен, щях да бъда…
    11. Ако бях филм, щях да бъда…
    12. Ако бях подарък, щях да бъда…
    13. Ако бях град, щях да бъда…
    14. Ако бях месец, щях да бъда…
    15. Ако бях цвете, щях да бъда…
    16. Ако бях изобретение, щях да бъда…
    17. Ако бях сграда, щях да бъда…
    18. Ако бях отговор, щях да бъда…
    19. Ако бях дума, щях да бъда…
    20. Ако бях мебел, щях да бъда…

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Здравей щтруделче, не съм прочел всичките постове и може нещо да се повтаря, или потретва
    Кои са първите 2-неща, които правиш щом се събудиш? ям и си мия зъбките
    Къде, най-често обичаш да ходиш в Плевен? Скобелевия парк/градската градина
    Какво е усещането да си най-красивата в цяла, (Дружба) Гривица? ъъъ не съм най-красивата
    Кажи ми няколко неща които, те дразнят в един мъж? Женски характер, чувство за собственост, много командорене, страхливост, срамежливост..
    Кои три положителни качества харесваш в самата себе си? Обичам силно и много. Опитвам се да съм разбрана/добра. Не се сърдя и не повишавам тон.
    Кои три отрицателни качества не харесваш в себе си? Страхлива, притеснителна, затворена, необщителна, колеблива..
    Колко пари си склонна да похарчиш, когато си купуваш бельо, токчета и др? Токчета не си купувам илл.. А за бельо зависи.
    Имаш ли любим актьор/актриса, Как се казва? Май не.. О! Всъщност имам! ^^ Джерард Бътлър! <3 (инлове) ^^ ВлюбИх се в него от P.S. I Love You ооооомг <3
    За каква сватба си мечтаеш, Голяма или малка? ох аз никога не съм си мечтала за сватба като цяло и ако се женя, не искам да е нито голяма, нито традиционна..
    Според теб има ли значение зодията? Не знам. На мен ми е интересно адски много, но за пореден път казвам, че не си избирам хората според това каква зодия са..
    Коя зодия си? Риби
    Вярваш' ли в Бог? Не. Вярвам в моите си неща. Вярвам в хубавите неща. Вярвах в един човек, който вече го няма. Човек е сам бог на себе си.
    И да си дойдем на големия въпрос ... за теб размерът има ли значение? А НЗ, на малки не съм попадала, за да кажа :о Но виж... един голям сладолед, е много по-задоволителен от един малък. :о
    ..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Двуичен код, пише чушкопек (представяш ли си каква изненада)

Любим филм/книга ? Писах преди няколко поста. : )

Филмчета сме 00:00 гледаш ли ? И преди 00:00 гледам (ама много рядко! На година да ми се събират 7-8 гледания ^^)
    ..
    4XCOKИ

Ако можех да пресъздам живота си във филм, то този филм щеше да бъде... ?
    Любим романтичен филм ?
    Ако можех да пресъздам истинската си любов в песен, то тази песен щеше да бъде .. ?
    Имаш ли любим сезон и защо точно той ?
    Какво обичаш да правиш в студените дни през зимата?
    А в горещите през лятото ?
    Обичаш ли ходенето по магазини и ако да, по какви ?
    Любими цвят,цвете,книга,цитат?
    Твоя девиз е ?
    Целта ти в живота е ?
    Къде искаш да идеш задължително преди края на дните си?
    Страх ли те е от смъртта?
    Вярваш ли в духове, митове, задгробен живот?

Надявам се да са ти интересни въпросите и да няма някое повтарящо се,защото не съм чела всичко!

Мега фен
    Град
    <3
    "Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Не мисля. Всеки си има своя представа за красота. Дори подсъзнателно."

А това идва от.....? *hint* От къде да знам? Все едно ме питаш: "От къде е произлязъл човека?"
    Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо. Ох... разбира се, че печели много. Печели това, да е освободен от отрицателните си чувства. Печели малко или много спокойствие, щастие и хармония. Не мисля, че ако си добър можеш да загубиш нещо. И не си представяй някаква наивна доброта.
    Сподели за този ужасяващ момент ако може. Този ужасяващ момент беше, когато почина баща ми. Помня го все едно беше вчера.
    Малко ли е 1%? Малко е.
    Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Имат. Зависи за какво. Щото е тъпо да кажеш примерно: "Аз те обичам, ама малко."...
    Замисли се над това: всяко твое мнение и предпочитание се дължи на твое впечатление от нещо което си видяла, чула, усетила, повечето от тези неща се случват по време на първите ти години, което значи че представата ни за всичко е толкова изкривена от реалността, повечето понятия които познаваме и използваме, за да изразим мнение нямат смисъл реално погледнато, но ние дори не обръщаме внимание на това. Този факт, че голяма част от нещата които харесваме или не са изкуствени представи в съзнанието ни, не те ли кара да се чувстваш гадно поне малко?
    Чакай да те прочета още веднъж...
    Та... не мисля, че представата ми за всичко е изкривена. Както и не мисля, че нещата, които харесвам са изкуствени. Говоря за себе си, не знам при другите как е. Мисля, че от малка не съм свикнала да харесвам това, което се харесва, защото 'трябва' да се харесва. (ъъъ!?) Както и... хм... Ще го кажа така... Старая се да изграждам мнението си от това, което наистина виждам, чувствам и усещам, както каза. Като малка никога не обичам да спя, когато ми казваха да спя, защото не ми се спеше. Същото е и с яденето (закуска, обяд, вечеря) - никога не съм го спазвала, така е и до днес. Когато ме водеха на църква, никога не съм проявявала интерес към това, дори ми е било странно и съм се питала: 'Абе защо идваме тук и какво правим? Абе мама и тати наистина ли вярват в тея глупости, или го правят само, щото на тая дата така трябва?'... И всякакви такива. Аз и празници не обичам. Не зачитам правилото, че е 01:00 часа и трябва да си лягам, че утре няма да мога да стана. Не пия кафе само сутрин, щото разбираш ли се казва 'сутрешно кафе' и те разсънва. Т.е. не правя нещата по предназначение и не го правя нарочно, а защото АЗ така си усещам нещата. Има голяма вероятност да не съм дала точен отговор на въпроса ти, но дори нещата да са такива, каквито казваш, какво значение има, ако ти доставят удоволствие/наслаждение/щастие..
    ...
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    1.Ако бях цвят, щях да бъда…тюркоазен/лилав
    2. Ако бях плод, щях да бъда…праскова
    3. Ако бях животно, щях да бъда…делфин/орел
    4. Ако бях книга, щях да бъда…с дебели корици, много страници, цинично-романтична и с тъжен край
    5. Ако бях дреха, щях да бъда…въХ.. шалче
    6. Ако бях бижу, щях да бъда…обеци
    7. Ако бях дърво, щях да бъда…Боабаб :о Или бонзай
    8. Ако бях напитка, щях да бъда…вода!
    9. Ако бях насекомо, щях да бъда…водно конче
    10. Ако бях песен, щях да бъда…мелодия от пиано
    11. Ако бях филм, щях да бъда…Драма с тъжен край
    12. Ако бях подарък, щях да бъда…Прегръдка
    13. Ако бях град, щях да бъда…Средно голям, стар и красив.
    14. Ако бях месец, щях да бъда…март
    15. Ако бях цвете, щях да бъда…мак
    16. Ако бях изобретение, щях да бъда…http://vbox7.com/play:4cf02fe8 ^^
    17. Ако бях сграда, щях да бъда…Небостъргач.. Или някоя шантава..
    18. Ако бях отговор, щях да бъда…простичък, но съдържателен : )
    19. Ако бях дума, щях да бъда…обич, обич, обич!
    20. Ако бях мебел, щях да бъда… мебел, която не прилича на мебел.. някакъв фотьойл сигурно, на който можеш да се разложиш като плюнка. ^^

..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    Ако можех да пресъздам живота си във филм, то този филм щеше да бъде... ? О, щеше да има много работи - драма, комедия, психо, порно, дори документален. ^^
    Любим романтичен филм ? P.S. I Love You
    Ако можех да пресъздам истинската си любов в песен, то тази песен щеше да бъде .. ? Нямам идея, душице
    Имаш ли любим сезон и защо точно той ? Есен и пролет.. защото не е нито горещо, нито супер студено
    Какво обичаш да правиш в студените дни през зимата? Да си стоя в нас, увита в одеалце с какао. Да стоя пред камината. Да гледам как вали сняг. Да ме гушкат и да гушкам ^^
    А в горещите през лятото ? иллл.. климатик, басеейни, мЪного ледена вода и тъй..
    Обичаш ли ходенето по магазини и ако да, по какви ? Обичам да влизам в магазините за сувенири, книги и дрънкулки. А по магазините за дрехи обичам само като съм с една дружка.
    Любими цвят,цвете,книга,цитат? нях... лилав/тюркоазен... мак/слънчоглед/полски цветчета/люляк... за книги казах.. цитати има много... виж тук, макар че са много малка част: http://www.goodreads.com/quotes/list/8892070
    Твоя девиз е ? Нямам такива работи, от както полълвах лексикони в 4ти клас.
    Целта ти в живота е ? Да съм щастлива. :>
    Къде искаш да идеш задължително преди края на дните си? Чак пък задължително.. Искам да видя ей такова нещо : ) http://www.doris-bg.com/images/TR/turkuazoo1.jpg
    Страх ли те е от смъртта? Чаак пък да ме е страх... Не живея в страх от смъртта..
    Вярваш ли в духове, митове, задгробен живот? Може да се каже..

Надявам се да са ти интересни въпросите и да няма някое повтарящо се,защото не съм чела всичко!
    ^
    4XCOKИ

Hey ShtrudeL,
    Боядисвала ли си косата си и в какъв цвят? Ако не, би ли искала?
    Обичаш ли огроооомни пуловери и тениски, в които да се чувстваш мъничка?
    Правиш ли нещата по-бързо, когато си притисната от срокове?
    Има ли нещо по-красиво от нашарено с безброй цветове небе, придружено с есенно време и леко подухващ ветрец?
    Когато говориш с някой, в очите ли го гледаш?
    Когато си в автобуса, със слушалки в ушите и гледаш през прозореца, представяш ли си се в някакъв филм под акомпанимента на музиката, която слушаш?
    В кой предмет в училище не те биваше?
    Обичаше си класа си в гимназията?
    Мислиш ли, че някога детето в теб ще престане да съществува?

Оу, да, и те поздравявам http://www.youtube.com/watch?v=UHvgAJe8bvM
    Последно редактирано от boryto : 09-07-2012 на 16:44
    On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от boryto Виж мнението
    Hey ShtrudeL,
    Боядисвала ли си косата си и в какъв цвят? Ако не, би ли искала? Боядисвала съм се с черна боя и с червена къна, ама не си личеше много.. От време на време пак ми минават такива мисли през главата, но се старая да ги игнорирам, защото не искам да си съсипвам косата в повече..
    Обичаш ли огроооомни пуловери и тениски, в които да се чувстваш мъничка? ъъ не... Обичам всичко да е лепнало по мен..
    Правиш ли нещата по-бързо, когато си притисната от срокове? Ми..сигурно да, но не обичам да ме притискат.
    Има ли нещо по-красиво от нашарено с безброй цветове небе, придружено с есенно време, леко подухващ ветрец? Има да. Не казвам, че това не е красиво, но има много други красиви неща.
    Когато говориш с някой, в очите ли го гледаш? Почти не... както и не обичам да ме гледат постоянно докато ми говорят нещо..
    Когато си в автобуса, със слушалки в ушите и гледаш през прозореца, представяш ли си се в някакъв филм под акомпанимента на музиката, която слушаш? Не съм чак толкова филмирана. Представям си минали неща, мисля за любим човек, такива ти неща..
    В кой предмет в училище не те биваше? Физика... и химия... и математика...
    Обичаше си класа си в гимназията? От първи до четвърти клас - да. От 5ти до към 7 също горе долу... след това... абе не мога да кажа, че чак съм го обичала, но съм се разбирала с всички и не ми е било неприятно..
    Мислиш ли, че някога детето в теб ще престане да съществува? Не. Няма как да стане.
    ..
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Зайче..
    какво е мнението ти за хората, които са винаги негативно настроени?
    случвало ли ти се е да общуваш с такъв човек?
    ако да, как се чувстваше в компанията му (докато си говорите все за лошите неща, които са му се случвали в живота примерно)?
    ако едно момче ти допада, но според зодиакалните неща (не знам точното наименование :Д) вашите зодии са несъвместими ще продължиш ли да се "занимаваш" с него или ще прекратиш този вид отношения?
    ако да/не защо?
    имаш ли фетиш?
    ако да, към какво?
    ако не, защо?
    и сорЕ, ако някой въпрос се повтаря, но не съм чела цялата тема
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    какво е мнението ти за хората, които са винаги негативно настроени? Не ги обичам. Страня от тях.
    случвало ли ти се е да общуваш с такъв човек? Да.
    ако да, как се чувстваше в компанията му (докато си говорите все за лошите неща, които са му се случвали в живота примерно)? Дразнила съм се и не съм му казвала от любезност: 'какво да се прави... нещата ще се оправят..' и такива неща.
    ако едно момче ти допада, но според зодиакалните неща (не знам точното наименование :Д) вашите зодии са несъвместими ще продължиш ли да се "занимаваш" с него или ще прекратиш този вид отношения? Ест, че ще продължа.
    ако да/не защо? Защото не си 'избирам' хората според зодията им. :> Имах дългогодишна връзка със стрелец, а не понасям зодията. Също така имах приятелка от същата зодия.
    имаш ли фетиш? Не. Обичам момченца с наболи брадички, леко изпъкнали венички по ръцете (обичам ръце <3) и начина, по който пушат. eww <3
    ако да, към какво? ...
    ако не, защо? ....
    и сорЕ, ако някой въпрос се повтаря, но не съм чела цялата тема
    ..
    4XCOKИ

"Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо. Ох... разбира се, че печели много. Печели това, да е освободен от отрицателните си чувства. Печели малко или много спокойствие, щастие и хармония. Не мисля, че ако си добър можеш да загубиш нещо. И не си представяй някаква наивна доброта."
    Булшит! Създадени сме да изпитваме както положителни, така и отрицателни чувства, защо би искала да се освободиш от тях? Щастие? Като всички те използват, защото си добър? Спокойствие без отмъщение като те използват постоянно как се постига? Да си добър е глупаво в света в който живеем, нищо повече, би имало смисъл ако всички бяха добри.
    "Малко ли е 1%? Малко е."
    Ако ДНК-то ти беше с 1% по-различно, нямаше да си човек, а вероятно маймуна.
    "Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Имат. Зависи за какво. Щото е тъпо да кажеш примерно: "Аз те обичам, ама малко."
    Как ще имат смисъл сравнителни понятия без сравнение? Как наричаш нещо малко само по себе си? Атома е огромен сравнение с електрона, ти си малка сравнение с вселената, но огромна сравнение с мравката.

Защо си толкова злобна?
    Защо си лицемерна?
    Защо се държиш толкова неадекватно?Пиеш ли? Друсаш ли се?
    Защо правиш нещо,а после обвиняваш и правиш забележки на останалите, че го правят?
    Не се ли чувстваш тъпа като говориш за зодиите?
    Защо се мислиш за нещо повече от другите?
    Според теб ти по-различна ли си от останалите хора?
    Защо постоянно повтаряш, че си "шарена", а в следващият момент отричаш, че си казвала подобно нещо?
    Защо говориш толкова гнусно и цинично, и защо си мислиш, че във всяка тема става въпрос за теб и постоянно даваш някакви примери, които звучат абсурдно, а в някои случаи дори гнусно?
    Чалгарка ли си? (на такава ми приличаш)
    Виждаш ли си веждите? Защо си ги оскубала така, че да има 5 пръста разстояние между тях?

Мега фен
    Град
    <3
    "Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо. Ох... разбира се, че печели много. Печели това, да е освободен от отрицателните си чувства. Печели малко или много спокойствие, щастие и хармония. Не мисля, че ако си добър можеш да загубиш нещо. И не си представяй някаква наивна доброта."
    Булшит! Създадени сме да изпитваме както положителни, така и отрицателни чувства, защо би искала да се освободиш от тях? Защото ме натъжават и ограничават. Щастие? Като всички те използват, защото си добър? Ако го позволиш, ще те използват и когато си 'лош'. Казах, че не говоря за наивна доброта. Спокойствие без отмъщение като те използват постоянно как се постига? Ами няма да те използват бе. Да си добър е глупаво в света в който живеем, нищо повече, би имало смисъл ако всички бяха добри. Имаш типично тъпите представи за 'добър'.
    "Малко ли е 1%? Малко е."
    Ако ДНК-то ти беше с 1% по-различно, нямаше да си човек, а вероятно маймуна. А казах ли, че зависи по-долу? Ти четеш ли какво пиша?
    "Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Имат. Зависи за какво. Щото е тъпо да кажеш примерно: "Аз те обичам, ама малко."
    Как ще имат смисъл сравнителни понятия без сравнение? Как наричаш нещо малко само по себе си? Атома е огромен сравнение с електрона, ти си малка сравнение с вселената, но огромна сравнение с мравката.
    Няма да се повтарям лол
    ..
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си