- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
а, сетих се още нещо..
ти имаш як вкус замузика, някак нестандартен.
има ли хора от плевен, с които споделяш тези вкусове? сиг питам като неандерталец, ама аз сякаш не виждам много "интересни" хора тук
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
а, сетих се още нещо..
ти имаш як вкус за музика, някак нестандартен. yeaaaah I know
има ли хора от плевен, с които споделяш тези вкусове? сиг питам като неандерталец, ама аз сякаш не виждам много "интересни" хора тук
вЕрно няма интересни персонажи тук.. само с едно момченце слушаме едно и също и като цяло споделяме еднакви интереси.
Иначе 'готините' хора в Плевен, са тези дето висят в градската, учещите в музикалното, като цяло тези, които не са в стадото.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не съм чела всичко (sorry!), ще съм кратка
- Колко пъти си се влюбвала истински?
- Приятелство след любовта ?
- Би ли заминала нанякъде, само за да бъдеш с любимия човек ?
- Любим сезон ?
![]()
4XCOKИ
Чете ли fifty shades? Какво мислиш? Храниш ли се здравословно? Тренираш ли? Любим филм? Любима песен? Защо точно тези филм и песен? Гледала ли си "V for vendetta"? Какво ще кажеш за идеята на филма? Какво трябва да се промени в правителството ни? Ще се промени ли според теб? Какво мислиш, че те прави секси? Има ли смисъл понятието красота? С какво една 100 килограмова, некъпана циганка с огромен белег на лицето и крив нос например е по-красива от теб? Защо наистина хората придават такова значение на "красотата"? Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Защо хората се стремят да бъдат "добри"? Има ли смисъл от това? Какво ще направиш с МНОГО пари? Какво значи това: акток? А това: |01100011|01101000|01110101|01110011|01101000|0110 1011|01101111|01110000|01100101|01101011|00001101 ?
Защо винаги като обезвреждат бомбите по филмите толкова се колебаят коя жичка да отрежат? Защо никога не им свършват патроните? Аз и ти сме в пустинята, ти умираш, какви ще са последните ти думи към мен? Моментът на най-голям страх в живота ти?
какви са чувствата ти, когато отидеш в зоопарк
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
4XCOKИ
Смесени. Като малка се радвах, както всяко детенце на всичките животни. Сега ми е някак тъжно. Тея животни са извадени от естествената им среда и са напъхани в 3х4 метра клетки. Всъщност не знам дали са 'извадени', може и от както са се родили някоИ да са отглеждани в такива условия... Но все пак е гадно... Тъжно ми е да гледам и как другите хора им се радват и им подвикват: 'авв виж я маймуната с дупето какво прави! Ами пауна? евв колко е красив!' и т.н.. Имам чувството, че ако бях животно от зоопарк, щях да съм адски тъжно и изморено от погледите на стотиците хора, които ме гледат.. Ох, знам, че сигурно звуча адски наивно, или глупаво, но така виждам нещата..
Като бях малка, нашите ме заведоха в зоопарка в Ловеч и помня, че ни казаха, че преди време е имало жираф, но като попитах къде е жирафа сега, един чичко каза, че някакви хора му отрязали езика, когато уж са тръгнали да го хранят.. и умрял... Адски тъпо ми стана... както и да е.
4XCOKИ
Здравей щтруделче, не съм прочел всичките постове и може нещо да се повтаря, или потретва
Кои са първите 2-неща, които правиш щом се събудиш?
Къде, най-често обичаш да ходиш в Плевен?
Какво е усещането да си най-красивата в цяла, (Дружба) Гривица?
Кажи ми няколко неща които, те дразнят в един мъж?
Кои три положителни качества харесваш в самата себе си?
Кои три отрицателни качества не харесваш в себе си?
Колко пари си склонна да похарчиш, когато си купуваш бельо, токчета и др?
Имаш ли любим актьор/актриса, Как се казва?
За каква сватба си мечтаеш, Голяма или малка?
Според теб има ли значение зодията?
Коя зодия си?
Вярваш' ли в Бог?
И да си дойдем на големия въпрос... за теб размерът има ли значение?
Двуичен код, пише чушкопек (представяш ли си каква изненада)
Любим филм/книга ?
Филмчета сме 00:00 гледаш ли ?
"Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Не мисля. Всеки си има своя представа за красота. Дори подсъзнателно."
А това идва от.....? *hint*
Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо.
Сподели за този ужасяващ момент ако може.
Малко ли е 1%? Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Замисли се над това: всяко твое мнение и предпочитание се дължи на твое впечатление от нещо което си видяла, чула, усетила, повечето от тези неща се случват по време на първите ти години, което значи че представата ни за всичко е толкова изкривена от реалността, повечето понятия които познаваме и използваме, за да изразим мнение нямат смисъл реално погледнато, но ние дори не обръщаме внимание на това. Този факт, че голяма част от нещата които харесваме или не са изкуствени представи в съзнанието ни, не те ли кара да се чувстваш гадно поне малко?
1.Ако бях цвят, щях да бъда…
2. Ако бях плод, щях да бъда…
3. Ако бях животно, щях да бъда…
4. Ако бях книга, щях да бъда…
5. Ако бях дреха, щях да бъда…
6. Ако бях бижу, щях да бъда…
7. Ако бях дърво, щях да бъда…
8. Ако бях напитка, щях да бъда…
9. Ако бях насекомо, щях да бъда…
10. Ако бях песен, щях да бъда…
11. Ако бях филм, щях да бъда…
12. Ако бях подарък, щях да бъда…
13. Ако бях град, щях да бъда…
14. Ако бях месец, щях да бъда…
15. Ако бях цвете, щях да бъда…
16. Ако бях изобретение, щях да бъда…
17. Ако бях сграда, щях да бъда…
18. Ако бях отговор, щях да бъда…
19. Ако бях дума, щях да бъда…
20. Ако бях мебел, щях да бъда…
![]()
4XCOKИ
4XCOKИ
Ако можех да пресъздам живота си във филм, то този филм щеше да бъде... ?
Любим романтичен филм ?
Ако можех да пресъздам истинската си любов в песен, то тази песен щеше да бъде .. ?
Имаш ли любим сезон и защо точно той ?
Какво обичаш да правиш в студените дни през зимата?
А в горещите през лятото ?
Обичаш ли ходенето по магазини и ако да, по какви ?
Любими цвят,цвете,книга,цитат?
Твоя девиз е ?
Целта ти в живота е ?
Къде искаш да идеш задължително преди края на дните си?
Страх ли те е от смъртта?
Вярваш ли в духове, митове, задгробен живот?
Надявам се да са ти интересни въпросите и да няма някое повтарящо се,защото не съм чела всичко!
4XCOKИ
4XCOKИ
4XCOKИ
Hey ShtrudeL,
Боядисвала ли си косата си и в какъв цвят? Ако не, би ли искала?
Обичаш ли огроооомни пуловери и тениски, в които да се чувстваш мъничка?
Правиш ли нещата по-бързо, когато си притисната от срокове?
Има ли нещо по-красиво от нашарено с безброй цветове небе, придружено с есенно време и леко подухващ ветрец?
Когато говориш с някой, в очите ли го гледаш?
Когато си в автобуса, със слушалки в ушите и гледаш през прозореца, представяш ли си се в някакъв филм под акомпанимента на музиката, която слушаш?
В кой предмет в училище не те биваше?
Обичаше си класа си в гимназията?
Мислиш ли, че някога детето в теб ще престане да съществува?
Оу, да, и те поздравявам http://www.youtube.com/watch?v=UHvgAJe8bvM
Последно редактирано от boryto : 09-07-2012 на 16:44
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
4XCOKИ
какво е мнението ти за хората, които са винаги негативно настроени?
случвало ли ти се е да общуваш с такъв човек?
ако да, как се чувстваше в компанията му (докато си говорите все за лошите неща, които са му се случвали в живота примерно)?
ако едно момче ти допада, но според зодиакалните неща (не знам точното наименование :Д) вашите зодии са несъвместими ще продължиш ли да се "занимаваш" с него или ще прекратиш този вид отношения?
ако да/не защо?
имаш ли фетиш?
ако да, към какво?
ако не, защо?
и сорЕ, ако някой въпрос се повтаря, но не съм чела цялата тема![]()
http://ask.fm/iwwkaa
4XCOKИ
"Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо. Ох... разбира се, че печели много. Печели това, да е освободен от отрицателните си чувства. Печели малко или много спокойствие, щастие и хармония. Не мисля, че ако си добър можеш да загубиш нещо. И не си представяй някаква наивна доброта."
Булшит! Създадени сме да изпитваме както положителни, така и отрицателни чувства, защо би искала да се освободиш от тях? Щастие? Като всички те използват, защото си добър? Спокойствие без отмъщение като те използват постоянно как се постига? Да си добър е глупаво в света в който живеем, нищо повече, би имало смисъл ако всички бяха добри.
"Малко ли е 1%? Малко е."
Ако ДНК-то ти беше с 1% по-различно, нямаше да си човек, а вероятно маймуна.
"Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Имат. Зависи за какво. Щото е тъпо да кажеш примерно: "Аз те обичам, ама малко."
Как ще имат смисъл сравнителни понятия без сравнение? Как наричаш нещо малко само по себе си? Атома е огромен сравнение с електрона, ти си малка сравнение с вселената, но огромна сравнение с мравката.
Защо си толкова злобна?
Защо си лицемерна?
Защо се държиш толкова неадекватно?Пиеш ли? Друсаш ли се?
Защо правиш нещо,а после обвиняваш и правиш забележки на останалите, че го правят?
Не се ли чувстваш тъпа като говориш за зодиите?
Защо се мислиш за нещо повече от другите?
Според теб ти по-различна ли си от останалите хора?
Защо постоянно повтаряш, че си "шарена", а в следващият момент отричаш, че си казвала подобно нещо?
Защо говориш толкова гнусно и цинично, и защо си мислиш, че във всяка тема става въпрос за теб и постоянно даваш някакви примери, които звучат абсурдно, а в някои случаи дори гнусно?
Чалгарка ли си? (на такава ми приличаш)
Виждаш ли си веждите? Защо си ги оскубала така, че да има 5 пръста разстояние между тях?
4XCOKИ