.
Затворена тема
Страница 43 от 121 ПървиПърви ... 333940414243444546475393 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 3024
    искам да похваля катранения сапун есвен че помага в борбата с акнето и ми премахна себореята ; преди ползвах и шампоана им от него също съм доволна --->> http://apteka.framar.bg/18003019/%D1...BD%D0%B5%D0%BD

titinkaa Косата ти е уникална! Браво, наистина е много красива!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    titinkaa Косата ти е уникална! Браво, наистина е много красива!
    мерси

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Присъединявам се и аз към вашата тема на младите дами, полагащи грижи за косите си.
    Нека споделя малко за моята - къдрава по дефолт, но безформена, суха. Преди време всички ми се кефеха на яката коса, беше ааадски гъста, бяха ми нужни около 45 минути, за да я изправя цялата що-годе прилично, но аз самата никога не си я харесвах и съответно никога не съм полагала никакви грижи за нея. Вкъщи се мяркаха някакви маски и балсами, но тях да съм ги ползвала от дъжд на вятър, дето има една приказка. Но дойде лятото, май се прецаках да се изкъпя с един долнопробен шампоан, от което тя се пресуши и естествено в следващите дни фризьорката отряза ужасно много от нея, ама нямаше как. Но започна да капе. Да, знам, че това е породено от вътрешен проблем, недостиг на нещо, стрес, ала бала, но ми се иска да се погрижа малко за нея. Самия косъм е изтощен и го забелязвам, искам да се погрижа не само за косопада, ами и за цялостния вид на косата си, затова се старая да я подхранвам повече с масла и разни такива. Разполагам с арсенал от разни ампули; стимуланта на Икаров и витамин А на ампула (тези двете ги употребявам заедно); черния балсам без отмиване на Глис; маска на Денис; другата седмица ще си взема и нещо от медицинската козметика, което евентуално ще бъде шампоан и ампули, може и капсули, но мисля да се консултирам с лекар преди това. Още се навивам да си купя Тривитаминол, тъй като съм чела, че на някои жени им капела косата от него - аз приемам добавка, съдържаща витамин А и Е и затова все още му се каня..
    В момента през ден си слагам ампула на косата, два пъти седмично я мия, като преди това и слагам домашна маска, с която стоя определено време, след това я измивам и слагам и маската на Денис. Не знам дали не идва в повече, ама..
    Та, това е засега.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 09-07-2012 на 09:10

Banned Мега фен
    ^ стига и,но моя съвет е да слагаш ампулите след като се къпеш,че нещо през ден май е много или на мен така ми се струва ? иначе щом имаш витамините не си купувай и тривитаминол

Banned Мега фен
    titinkaa много хубава коса имаш ! браво иначе и аз не знаех че ти е толкова права

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Brigitte Виж мнението
    Ей това е здрава, лъскава и хубава коса! Браво, че се грижиш така за нея! Много ми харесват на всички ви косите, много са блестящи!!
    Но Титинка направо ме изуми, като от рекламите по телевизията е...не като онази изтощената и суха на Fuck13
    ... weheartiit
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 09-07-2012 на 11:30

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ стига и,но моя съвет е да слагаш ампулите след като се къпеш,че нещо през ден май е много или на мен така ми се струва ? иначе щом имаш витамините не си купувай и тривитаминол
    слагам ги толкова начесто, защото така пише в листовката - за по-интензивни форми на косопад да се ползват през ден, аз слагам цялата..
    косата ми не пада брутално много, но не е и малко, та затова реших поне тия, дето ги имам да ги свърша (бяха 8, вече използвах 2 от тях)

Хора, от 2-3 седмици косата ми пада много. Кажете какво да купя да я подхраня ли.. и аз не знам. Старая се да не използвам преси,имам чувството,че пада от сезона.Шампоани ли, маски ли.. какво да правя?
    От тази болка не съм спала...сега е мой ред,а забия ли ти ножа даже бих го завъртяла!

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз днес мисля да си направя маска от 2с.л. зехтин, 1 с.л. тривитаминол и 1 жълтък и се чудя да добавям ли още нещо

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    нда.. и за това спирам да пиша в темата щото явно давам лош пример
    Eй,недей така.Винаги когато имаш нещо повече от другите те започват да те плюят.Не винаги всички имат еднакво мнение и както получаваш много комплименти за косата ти,така ще получаваш и критики,но не бива да ги взимаш навътре защото има разни хора - разни мнения.На мен лично косата ти много ми харесва и се възхищавам на грижите,които полагаш за нея.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    аз днес мисля да си направя маска от 2с.л. зехтин, 1 с.л. тривитаминол и 1 жълтък и се чудя да добавям ли още нещо

Ако искаш капни малко бадемово или пшенично масло

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз ще си възстановявам стария режим на миене на косата-2 пъти седмично(до сега я мих през ден) .Ще ми е трудно,но...
    Между другото останах доволна от професионалния шампоан на Лореал за мазна коса.А и мирише яко.
    fizzyg,пристигна ли ти шампоана?Кажи мнение!И аз искам да го поръчам, като свършат моите.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз ще си възстановявам стария режим на миене на косата-2 пъти седмично(до сега я мих през ден) .Ще ми е трудно,но...
    Между другото останах доволна от професионалния шампоан на Лореал за мазна коса.А и мирише яко.
    fizzyg,пристигна ли ти шампоана?Кажи мнение!И аз искам да го поръчам, като свършат моите.
    Не още .. Много ги бавят тия доставки,какво е това нещо
    Но може би,защото сега има почивни дни ( за работещите :Д ) около вчерашния празник (:

От интернет ли си ги поръчвате шампоаните?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението

Да,направих поръчка от Ензо.бг (:

Не!Предпочитам да отида до фризьорския салон и на място да си избера и да го купя.Не обичам да чакам.
    Но съм поръчвала и от Златна рибка.

Не!Предпочитам да отида до фризьорския салон и на място да си избера и да го купя.Не обичам да чакам.
    Но съм поръчвала и от Златна рибка.
    И аз така трябваше да направя,но кой да чуе..

От сайт май излиза по-евтино пък ама аз...
    А и нямам вяра на сайтове много и затова така правя.

От сайт май излиза по-евтино пък ама аз...
    А и нямам вяра на сайтове много и затова така правя.

Да,по-евтино излиза,даже доста,обаче като сметнеш чакането + 6лв доставка става същото ..:Д Другия път от салон ще се поръчва!

Аз даже бях пускала тема за ензо.бг, чудно ми е защо са им толкова евтини продуктите, в смисъл между тях и тези във фризьорските салони тук разликата е поне 10 лева, което никак не е малко, особено ако правиш по-големи поръчки...

Аз даже бях пускала тема за ензо.бг, чудно ми е защо са им толкова евтини продуктите, в смисъл между тях и тези във фризьорските салони тук разликата е поне 10 лева, което никак не е малко, особено ако правиш по-големи поръчки...

Да,така е. Аз поръчах 3 неща и ми излизат доста по-евтино,отколкото бих дала във фризъорски салон,но пък,когато си поръчвам само шампоан примерно,няма смисъл да дам 6лв за доставка и да чакам 1-2 семици ..

Град
    Пловдив
    FuckingFreak,аз ще ти дам един съвет за косопада.Купи си Себорал форте от аптеката и всеки път след като си измиеш косата,слагай от него в корените и ги втривай хубаво.

Голям фен Аватара на cheburashka
    направих си маска от жълтък, лъжица тривитаминол, 2 лъжици зехтин и малко масло, но е много течна, какво да сложа, за да е по-гъста?

Град
    Пловдив
    Кисело мляко,хума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си