.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Супер интересни сте.
    Момичето пише, че са се разбрали да не си ЗВЪНЯТ. Защото излиза по-скъпо от това да напишеш един-два смс-а, за да кажеш, че си добре, а не да стоят и да те мислят. Един смс е стотинки, няма да се набута кой знае колко. Когато съм в чужбина, и аз пиша, и на мен ми пишат. С бивши, че дори и с приятелки сме си писали смс-и, сметките ни изобщо не са били надути след това.

Авторке, да не би да не ги получаваш нещо? Аз не получавах смс-ите на най-добрата ми пряителка ,когато беше във Франция и се чудех защо не отговаря. До сега не ми се беше случвало, но действително от няколко смс-а, не бях получила дори един, както и тя моите. Пиши му ти.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Авторке, в същото положение съм и аз, само дето моят красавец си е в страната.
    Просто го изчакай да се върне и си поговорете, защото или наистина не си получила нещо, той е нямало как да ти пише, или просто се е направил на веУик.

Само на мен ли ми се струва,че всичко това чудене и маене защо не ти пише е излишно?!Той е там на екскурзия-забавлява се,с приятели е,хубаво му е.Не е отишъл там за да се чуди как да намери интернет,за да си говори с теб или кога да ти пише смс и какво точно да ти пише в него.Според мен е малко тъпо.Остави го да се наслади на почивката,нека покупонясва,ще си дойде и всичко ще си е окей,не си мисли глупости.Ако толкова искаш пиши му ти 1 смс ,питай го как е как си прекарва,кажи му,че ти липсва и това е.Според мен,ако след като се върне,започнеш да го разпитваш,ще е някак си ...ох не знам как да го обясня..поне в моите представа-досадно, сякаш му нямаш доверие или пък задушаващо ... нещо такова...Искам да кажа,че той е там,за да си прекара супер,а не за да ти пише непрекъснато ...Писал ти е,казал ти е че всичко е нормално...какво повече ?!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    Преигравала,вкарвала се във филми .. вие се спрете с тези коментари по-добре! Всеки приема нешата по различен начин, а и тя е наясно с връзката им,с това какво са си казали преди да замине и с това как той изисква от нея да звъни, а той не го прави !!! Това са мъжете... изискват нещо,което те самите не правят-трябва да свикваш.Моето мнение е точно обратното... каквито и да са обстоятелствата два дена не са малко, като сметнем колко часове,минути и секунди има.. а един смс дали се праща за дни или за минутка ?! Едва ли няма чак такова време за това да и напише как е той и да я попита нея същото !!!! Мъжа ми като беше в Македония.. всеки ден сме си писали и смси и по скайп си говорихме ! Със сигурност поговори с него !!!! И дано разстоянието не го е накарало да премисли върху връзката ви...
    (смее се с глас няколко минути:Д)

в момента съм на мястото на приятеля ти. разменили сме си по 1 смс (ще се върна; приятно прекарване) и 1 имейл(който беше наложителен, не и личен). така ми е по-сладко даже. не можеш ли да съществуваш самостоятелно?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Казваш, че го оставяш да диша и същевременно се вайкаш, че не те е търсил от 2 дни. Хаххахахаахахахаххаахаха, както казват американците, you made my day.
    Да оставяш приятеля/приятелката си да диша, съвсем не означава липса на контакт 2 дни. Не и при сериозна връзка.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи от обстоятелствата,може наистина да няма възможност.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да оставяш приятеля/приятелката си да диша, съвсем не означава липса на контакт 2 дни. Не и при сериозна връзка.
    ТОЧНО това, което пантерката каза, е това, което искам да кажа на тези, които решиха, че си противореча или че се вкарвам във филми и прекалявам. А и да, връзката ни е сериозна.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Супер интересни сте.
    Момичето пише, че са се разбрали да не си ЗВЪНЯТ. Защото излиза по-скъпо от това да напишеш един-два смс-а, за да кажеш, че си добре, а не да стоят и да те мислят. Един смс е стотинки, няма да се набута кой знае колко. Когато съм в чужбина, и аз пиша, и на мен ми пишат. С бивши, че дори и с приятелки сме си писали смс-и, сметките ни изобщо не са били надути след това.

Авторке, да не би да не ги получаваш нещо? Аз не получавах смс-ите на най-добрата ми пряителка ,когато беше във Франция и се чудех защо не отговаря. До сега не ми се беше случвало, но действително от няколко смс-а, не бях получила дори един, както и тя моите. Пиши му ти.
    Честно да ти кажа, би било по-добре да праща нещо, а аз да не го получавам, отколкото нищо да не праща.

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Еми ,защо ти не му пишеш първа,за да видиш дали ще ти отговори?Може да няма пари за да ти пише ,да не може и да намери от къде да ти пише в нета.Понякога се случват и такива неща,не си мисли най-лошото.Подсети го за себе си ,или изчакай да се прибере и тогава го питай.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Говоря за тези,които я нападат, не е правилно просто : )

oxx znam kak se chuvstash gadjety mi zaminava za london sled sedmica i sum sasipana nqma da mojeme da se chuvame purivite dni i nz kfo da prawq.. nedei da se pritesnqwash opitai si da si mislish che prosto nemoje ili nqma otkude a ne che s druga prawqt seks v momenta i ne moje da ti se obadi misli po pozitivniq nachin ..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Ти сериозно ли?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Бях 10 дена в чужбина и не пратих нито един смс по простата причина, че нямах роуминг. Замисляла ли се, че може да няма пари да ти пише?
    В чужбина много много трудно се намира публичен нет някъде. Дори в много от хотелите няма.

По принцип и аз много се притеснявам като не ми отговарят на смсите, но обикновено е имало причина да стане така.
    Авторке, това прочете ли го? Защо не отговори?
    Сигурна ли си, че момчето има РОУМИНГ?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Разбирам те. Неприятно е да не те потърсят дори с един смс, при положение, че е казал, че ще му липсваш. Мисля си, че нещо го възпрепятства. Липсата на роуминг е доста логично обяснение. Не се притеснявай.

П.П.: Не мисля,че авторката е тази, която не дава свобода на приятеля си. В едно от мненията си по-нагоре споменава, че когато тя е някъде без приятеля си, той иска да се чуват през 1 час. Това е обсебване, не нейното!

anonymous708973
    Guest
    Айде бе. Ако няма роуминг, сливи ли е имал в устата да не й каже преди да тръгне, м?!
    Един смс отнема минутка да се напише. Никой не е казал да й пише романи, едно смс-че с текст "Как си? Аз съм добре, правя еди-какво-си с еди-кого си. Липсваш ми!" Да не говорим, че писането на един-два-пет-десет смс-а съвсем няма да му попречи да си купонясва, какви са тия простотии?
    Да не би да не пътува в автобус? Да не би да не се върти поне 5 минути преди да заспи? Да не би да не му се налага да чака някого? Ето ви три ситуации, в които може да напише смс.

Това с парите също е малоумно. Таксите за смс-и в рамките на ЕС са почти същите като в рамките на България.

Град
    Варна
    Айде бе. Ако няма роуминг, сливи ли е имал в устата да не й каже преди да тръгне, м?!
    Един смс отнема минутка да се напише. Никой не е казал да й пише романи, едно смс-че с текст "Как си? Аз съм добре, правя еди-какво-си с еди-кого си. Липсваш ми!" Да не говорим, че писането на един-два-пет-десет смс-а съвсем няма да му попречи да си купонясва, какви са тия простотии?
    Да не би да не пътува в автобус? Да не би да не се върти поне 5 минути преди да заспи? Да не би да не му се налага да чака някого? Ето ви три ситуации, в които може да напише смс.

Това с парите също е малоумно. Таксите за смс-и в рамките на ЕС са почти същите като в рамките на България.
    A представи си, че е малко по-загубен, отколкото трябва. И не знае за роуминга.
    Може да има 100 извинения и е хубаво момичето да се замисли преди да му обяви смъртната присъда.
    А ако ѝ трябва повод за скандал, тогава за какво е седнала да ни губи времето, искайки съвет?

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Първо: не търся повод за скандал. Всъщност, вече нямам търпение да се прибере и просто да го прегърна.. Липсва ми толкова много, не ми е до скандали. Второ:каква смъртна присъда? Това, което правя от няколко дена, е да мисля точно какви основателни причини има, за да направи така. Опитвам се да го оневиня, защото не го познавате, но аз - да. И трето: Той знае за роуминга и преди да тръгне ми каза, че няма да си взема. Така че няма роуминг. Но на вторият ден, откакто беше заминал, ми прати смс от друг номер. Аз не говоря точно за смс-и. Още в първия си пост казвам и за съобщение във фб. Дори да не може да ми праща смс-и, то има телефон последен модел и може да влезе в нета и пише 1-2 изречения. Но може и за това да си има причина, знам. Имам му доверие, затова не ми минават лоше неща през ума. Просто съм учудена. Благодаря ви, защото доста от вас успяха да ми поуспокоят, така да се каже, че може да има много причини.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BumpyRide Виж мнението
    Първо: не търся повод за скандал. Всъщност, вече нямам търпение да се прибере и просто да го прегърна.. Липсва ми толкова много, не ми е до скандали. Второ:каква смъртна присъда? Това, което правя от няколко дена, е да мисля точно какви основателни причини има, за да направи така. Опитвам се да го оневиня, защото не го познавате, но аз - да. И трето: Той знае за роуминга и преди да тръгне ми каза, че няма да си взема. Така че няма роуминг. Но на вторият ден, откакто беше заминал, ми прати смс от друг номер. Аз не говоря точно за смс-и. Още в първия си пост казвам и за съобщение във фб. Дори да не може да ми праща смс-и, то има телефон последен модел и може да влезе в нета и пише 1-2 изречения. Но може и за това да си има причина, знам. Имам му доверие, затова не ми минават лоше неща през ума. Просто съм учудена. Благодаря ви, защото доста от вас успяха да ми поуспокоят, така да се каже, че може да има много причини.
    Душице, да ти обясня. Ако не е в роуминг, интернета през телефона ще му излезе адски скъп, в пъти по-скъп от един СМС. И в роуминг да е, също излиза скъпо.
    Не можеш да му се сърдиш, че няма възможност да ползва нон-стоп чуждия телефон. Нали ти е писал? Дишай.
    Трето, може там където са да няма безжичен интернет.
    Има хиляди неща, хиляди причини, не знаеш каква е ситуацията и се панираш излишно.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Писа ми вторият ден, откакто беше заминал т.е. преди 4 дена. Оттогава нищо. Както и да е. Не бях наясно с това, че роуминга и нета са свързани - благодаря ти за разяснението. Добре, че във вторник се връща и най-сетне ще разбера каква е била причината А пък, ако не е имало, а тръгне нещо друго да си измисля, идвайте му на помощ . Не, не, шегувам се. Най-вероятно не му се дават пари, обаче, ако той беше на мое място и аз бях му казала, че не ми се дават пари..ее тогава не знам какво щеше да ми чуе главата . Благодаря ви, съфорумници за помощта.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    A представи си, че е малко по-загубен, отколкото трябва. И не знае за роуминга.
    Може да има 100 извинения и е хубаво момичето да се замисли преди да му обяви смъртната присъда.
    А ако ѝ трябва повод за скандал, тогава за какво е седнала да ни губи времето, искайки съвет?
    Нейна ли е вината, ако той е загубен?

Има един много хубав лаф. "Който иска, търси начини, който не иска - търси причини".
    НЯМА причина, която да го спира да й пише от 4 дена. Би трябвало да знае, че приятелката му ще се тревожи и сън да не го лови, докато не измисли как да й каже, че е добре.

Град
    Варна

Има един много хубав лаф. "Който иска, търси начини, който не иска - търси причини".
    НЯМА причина, която да го спира да й пише от 4 дена. Би трябвало да знае, че приятелката му ще се тревожи и сън да не го лови, докато не измисли как да й каже, че е добре.
    Не съм казвала, че е нейната вината, а просто, че фактите може да са такива.
    И не всички мъже разсъждават така, както на теб би ти харесвало или както ти смяташ, че трябва да разсъждават.

anonymous708973
    Guest
    Мда, затова и не съм с всички мъже.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен

Не е загубен. Но пантерке, и аз това се питам - познава ме добре, не се ли досеща, че все пак, ще се чудя какво става, че очаквам поне някакво известие за това време. Пари, пари, ама...Не се ли замисля аз как се чувствам през тея дни? Малко поне не му ли става жал за мен, като знае как ми липсва. Че му е яко на него, яко му е, радвам се. Явно не му остава време да помисли аз как се чувствам.

Пиши на кирилица!
    Последно редактирано от LadyDi : 09-09-2012 на 11:23

Пиши на кирилица!
    Последно редактирано от LadyDi : 09-09-2012 на 11:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си