.
Затворена тема
Страница 28 от 31 ПървиПърви ... 182425262728293031 ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 751
    Мега фен Аватара на machoka
    Гледам става модерно всички да си вадят изводите, аз пА стигнах до следните заключения.

а) ОутОфКонтрол лъска на снимки на Щрудел. Седва я като кученце във всяка тема, заяжда се с нея, поучава я, критикува я и това е навсякъде. Майна, така сваляхме момичета в 6 клас бе, Отпусни малко, релаксирай че взе да се набива на очи и става смешно отстрани) А пък и не знам що все ти си център на най-грязните мини-скандалчета, раздаваш квалификации кой какъв бил. Където има тийн драма, все ти си и у центъра, бах та в интрижката ; P

б) Некой некога и нЕкъде ме нарече путкопоклонник, но какво имаме тука: появява се някакъв блуждаещ елемент, пуска 4 надупени снимки, пише в 2 изречения че лапа/гълта/праи анален и мрази турци и като некви послушни кученца всички почват да и лижат краката, и й накацаха като мухи на лайно. ХА-ХА! Ебах ви в загорелите путкопоклонници, да не съм ви чул вече HA-HA

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Едно е да ти се ебе, но друго е във всяка тема да идваш и се мъчиш да я извадиш от "лайната" като и ти знаеш, че не е права.
    n00bs

аз като не е права и го казвам. Например и пожелавам да пее само в банята. Обаче да ми ходи някъв чико по нея и да я задява по темите, само и само да разменят някоя друга сладка приказка ... ) ))) в смис просто темите се опропастяват, па и е смешно отстрани погледнато. Тоооолкова изсмукано понякога, като онова за пътешествениците хАХХАхАХхА

Град
    Niggaland
    Ама и ти го правиш същото доколкото съм забелязал.
    n00bs

кое същото? чат пат у темите за снимки пусна някой палав коментар за шоуто и твай... ама да тръгнеш да преследваш определен човек и където го засечеш да се заяждаш с него си е вече мания, не е никак забавно хах.

Град
    Niggaland
    не това, че я следиш нея конкретно
    n00bs

Нея конкретно не я следя, просто огрявам навсякъде и си останал с грешно впечатление))

Мега фен
    Мачок, казвай ще си говорим празни приказки или ще говорим серизозно да знам как да ти отговарям ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Не ми се задълбава, 'ма съм длъжен да правя такива влючвания от време на време

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    б) Некой некога и нЕкъде ме нарече путкопоклонник
    И все още го твърдя. Към тва момиче тука имам точно нулеви пристрастия. Четох целия сеир досега с изражение "meh"

Мега фен
    Не ми се задълбава, 'ма съм длъжен да правя такива влючвания от време на време
    не ми е проблем, не съм тънкообиден, не се засягам, в края на краищата смятам, че и двамата сме над тези неща и за това мога да ти отговоря сериозно или да се излигавим
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-08-2012 на 07:14
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    И все още го твърдя. Към тва момиче тука имам точно нулеви пристрастия. Четох целия сеир досега с изражение "meh"
    и аз нямам пристрастия и не съм взимал абсолютно никво отношение в спора
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Вакса, имаме някви различни разбирания явно за пукопоклонничеството. Ходих по женски гъзове до 17, след това нещата се обърнаха)

Oy7ofCon7roL ти в крайна сметка искаш ли да изчукаш щрудела ако ти падне в ръчичките или не? )

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Вакса, имаме някви различни разбирания явно за пукопоклонничеството. Ходих по женски гъзове до 17, след това нещата се обърнаха)

Oy7ofCon7roL ти в крайна сметка искаш ли да изчукаш щрудела ако ти падне в ръчичките или не? )
    Всеки би искал да изчука щрудела, но на повечето километрите им пречат и не се занимават.

А путкопоклонничеството - Като оставим настрана мненията ти в форона, беше много кофти да ни зарежеш на форонната и да тръгнеш на някъде с щруделясника с надеждата да я ебеш (Ако си я ебал вече отхвърлям тезата си )

Мега фен
    Сериозно, да бих без да и се замисля
    В допълнение ще кажа, че съм излизал с момиче абсолютно копие на характера на щрудел и успях да издържа точно 2 седмици и я отсвирих
    надявам се да съм бил максимално ясен какво имам предвид
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

е аре нема да коментираме кой - кого ебе по форумни

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Сериозно, да бих без да и се замисля
    В допълнение ще кажа, че съм излизал с момиче абсолютно копие на характера на щрудел и успях да издържа точно 2 седмици и я отсвирих
    надявам се да съм бил максимално ясен какво имам предвид

ти колко пъти излезе с Щрудела, та заключваш къф и бил характера? Я да си представим ситуацията, в която има неква разлика между това, което оставя като впечатление за себе си у форона и това, което е в действителност? Може па да ти се прииска да я чукаш повече от две седмици)

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Що бе - за мене не е проблем

Пък сериозно драсни едно ЛС с отговора на предишния въпрос ако искаш, да знам кви изводи да си изкарам.
    Не че мнението ми трябва да е от значение за тебе, но

Мега фен
    Мачок разбери нямам никви пристрастия към никой, нямам нищо против никой, единствената ми слаба черта, както и ти сам каза е че съм си малко интриганче и сеирджийче
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Що бе - за мене не е проблем

Пък сериозно драсни едно ЛС с отговора на предишния въпрос ако искаш, да знам кви изводи да си изкарам.
    Не че мнението ми трябва да е от значение за тебе, но
    аве що бе, кефи ме да си коментираме без понятие да си имаме за кво иде реч..

ей живота не е само форум

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Може па да ти се прииска да я чукаш повече от две седмици)
    Той аутофконтрола се изказа малко прибързано.
    Идеална е за чукане - да не говорим само 2 седмици.
    Все пак ти ше я ебеш, няя си правиш лаф с нея

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    ей живота не е само форум
    Ти най-добре от всички с 11 112 717 мнения трябва да знаеш

Мега фен
    ти колко пъти излезе с Щрудела, та заключваш къф и бил характера? Я да си представим ситуацията, в която има неква разлика между това, което оставя като впечатление за себе си у форона и това, което е в действителност? Може па да ти се прииска да я чукаш повече от две седмици)
    Не съм излизал с нея, не бих го и направил( наистина не бих)
    Ами смятам, че съм я преценил какъв характер е според това как се държи , как отговаря и т.н може и да греша , но е малко вероятно
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Едно време познавах една затворена мацка..изглеждаше малко като щрудела.. Приличаше на детенце (абе, тва да не е некъф фетиш? хаха), все пак пълнолетна (ти да видиш)... таа беше срамежлива, затворена, не говореше много само си мълчеше и се усмихваше...

е тая каква мръсница беше е леглото майниии, тая ме е научила на нема такива трикове

та останах с ЕЙ такива очи като я видях как се метка като риба на сухо у чаршафите..

та, да .. тва беше една поучителна история за тия дет имат главЪ на раменете ; )

Мега фен
    Едно време познавах една затворена мацка..изглеждаше малко като щрудела.. Приличаше на детенце (абе, тва да не е некъф фетиш? хаха), все пак пълнолетна (ти да видиш)... таа беше срамежлива, затворена, не говореше много само си мълчеше и се усмихваше...
    Именно и аз излизах точно с такъв борсук, дето само мълчи пък аз се мъча да сглобя някъв монолог, е при мен даже и не се стигна до секс да я видя как е, ноо както казах просто не издържах, ама иначе в скайпа пишеше и знаеше 2 пъти повече от мен , даам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си