- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
Гледам става модерно всички да си вадят изводите, аз пА стигнах до следните заключения.
а) ОутОфКонтрол лъска на снимки на Щрудел. Седва я като кученце във всяка тема, заяжда се с нея, поучава я, критикува я и това е навсякъде. Майна, така сваляхме момичета в 6 клас бе, Отпусни малко, релаксирай че взе да се набива на очи и става смешно отстрани) А пък и не знам що все ти си център на най-грязните мини-скандалчета, раздаваш квалификации кой какъв бил. Където има тийн драма, все ти си и у центъра, бах та в интрижката ; P
б) Некой некога и нЕкъде ме нарече путкопоклонник, но какво имаме тука: появява се някакъв блуждаещ елемент, пуска 4 надупени снимки, пише в 2 изречения че лапа/гълта/праи анален и мрази турци и като некви послушни кученца всички почват да и лижат краката, и й накацаха като мухи на лайно. ХА-ХА! Ебах ви в загорелите путкопоклонници, да не съм ви чул вече HA-HA![]()
Едно е да ти се ебе, но друго е във всяка тема да идваш и се мъчиш да я извадиш от "лайната" като и ти знаеш, че не е права.
n00bs
аз като не е права и го казвам. Например и пожелавам да пее само в банята. Обаче да ми ходи някъв чико по нея и да я задява по темите, само и само да разменят някоя друга сладка приказка ... ) ))) в смис просто темите се опропастяват, па и е смешно отстрани погледнато. Тоооолкова изсмукано понякога, като онова за пътешествениците хАХХАхАХхА
Ама и ти го правиш същотодоколкото съм забелязал.
n00bs
кое същото? чат пат у темите за снимки пусна някой палав коментар за шоуто и твай... ама да тръгнеш да преследваш определен човек и където го засечеш да се заяждаш с него си е вече мания, не е никак забавно хах.
не това, че я следиш нея конкретно
n00bs
Нея конкретно не я следя, просто огрявам навсякъде и си останал с грешно впечатление))
Мачок, казвай ще си говорим празни приказки или ще говорим серизозно да знам как да ти отговарям ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не ми се задълбава, 'ма съм длъжен да правя такива влючвания от време на време![]()
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-08-2012 на 07:14
Законът е закон,
но той врата в полето е
Вакса, имаме някви различни разбирания явно за пукопоклонничеството. Ходих по женски гъзове до 17, след това нещата се обърнаха)
Oy7ofCon7roL ти в крайна сметка искаш ли да изчукаш щрудела ако ти падне в ръчичките или не? )
Всеки би искал да изчука щрудела, но на повечето километрите им пречат и не се занимават.
А путкопоклонничеството - Като оставим настрана мненията ти в форона, беше много кофти да ни зарежеш на форонната и да тръгнеш на някъде с щруделясника с надеждата да я ебеш (Ако си я ебал вече отхвърлям тезата си)
Законът е закон,
но той врата в полето е
е аре нема да коментираме кой - кого ебе по форумни![]()
ти колко пъти излезе с Щрудела, та заключваш къф и бил характера? Я да си представим ситуацията, в която има неква разлика между това, което оставя като впечатление за себе си у форона и това, което е в действителност? Може па да ти се прииска да я чукаш повече от две седмици)
Що бе - за мене не е проблем
Пък сериозно драсни едно ЛС с отговора на предишния въпрос ако искаш, да знам кви изводи да си изкарам.
Не че мнението ми трябва да е от значение за тебе, но![]()
Мачок разбери нямам никви пристрастия към никой, нямам нищо против никой, единствената ми слаба черта, както и ти сам каза е че съм си малко интриганче и сеирджийче![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Едно време познавах една затворена мацка..изглеждаше малко като щрудела.. Приличаше на детенце (абе, тва да не е некъф фетиш? хаха), все пак пълнолетна (ти да видиш)... таа беше срамежлива, затворена, не говореше много само си мълчеше и се усмихваше...
е тая каква мръсница беше е леглото майниии, тая ме е научила на нема такива трикове![]()
та останах с ЕЙ такива очи като я видях как се метка като риба на сухо у чаршафите..
та, да .. тва беше една поучителна история за тия дет имат главЪ на раменете ; )
Законът е закон,
но той врата в полето е