.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    И искам да попитам за ръцете ми-да си скупя ли космите по ръцете нужно ли е след като не са и много ,не са и малко-средна хубост.Ако ги махна ще станат огромни и ще растат всеки ден.Нужно ли е?
    Не съм козметичка, но ще си позволя да ти отговоря.
    Не знам кой те е излъгал, но космите ти няма да станат огромни, ако започнеш да ги махаш. Епилирам се от година и половина и не съм заприличала на горила. Пък и да станат, какво от това, нали не ги оставяш да растат - тогава какъв е проблемът? Големи, малки, тънки, дебели, едва ли някое боли по-малко.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не съм козметичка, но ще си позволя да ти отговоря.
    Не знам кой те е излъгал, но космите ти няма да станат огромни, ако започнеш да ги махаш. Епилирам се от година и половина и не съм заприличала на горила. Пък и да станат, какво от това, нали не ги оставяш да растат - тогава какъв е проблемът? Големи, малки, тънки, дебели, едва ли някое боли по-малко.
    И от едно място -ако ги бръснеш със самобръсначка растат по 3-4 косъмчета .Не ,не ги оставям дълго време-поне на краката-1,2дена и ги бръсна...С епилатора много ме боли ,той е на браун и много скубе,колкото и смешно да звучи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си