.
Затворена тема
Страница 49 от 121 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    мисля да си направя маска с хума ,мед и зехтин .Попринцип не се грижа за косата си с домашани маски , предпочитам да си ги купя. Но не се лъжа ,че това са съставките,които влияят най-лошо на цвета на косата,нали ?(в моят случай това е целта )
    За хумата,да.За другите не съм сигурна.За сваляне на цвета може да сложиш кисело мляко и яйце.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    най лесната - зехтин ... иначе може и само с масла.. другото е кисело мляко,зехтин,жълтък и масло (като зехтина и маслото са повечко) рициновото масло също е много мазно и доста помага за суха коса... също така и маска от авокадо както ти казаха по-горе ,а маската е авокадо + жълтък... разгледай и това: http://studiopier.com/syveti/51-maski-za-suha-kosa
    http://homecosmetics.blogspot.com/20...g-post_07.html

Мерсии

http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...-krasiva-kosa/
    Тя да, ама другите ? Втората е някаква гадно изрусена с гадни корени, Анистън никога не съм я харесвала, а косата на Ники Минаж просто няма да я коментирам...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    нда.. хубава коса има,но не виждам какво и е уникалното ... дори и като цвят не е кой знае какво...

, а косата на Ники Минаж просто няма да я коментирам...
    Да!Косата и е всичко друго, но не и красива.

Добре и е цвета Отива и. И тая Рошел Хюм, която не бях чувала, има много хубава коса, на Лана дел Рей бива, Кардашиян-ката и Бекъм окей, но тея другите ? Три зле изрусени и една, която косата и изобщо не знае къде се намира.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    за меда съм убедена , но за зехтина не чак толкова. ще пробвам и с кисело мляко и яйце, благодаря

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Класацията е направена и на база прическите на номинираните и до колко те отговарят на стила им и цялостната им визия. Иначе Кейт и на мен не ми харесва, ужасно ми е сива и обикновена. Виж, Лана Дел Рей я харесвам изключително много, има невероятен стил и косата и винаги е уникална!

Кейт не може да ходи на ретро-преса и вафлички, все пак е омъжена за престолонаследника! Косата и е здрава и хубава и адекватна за положението и.
    Лана дел Рей ми харесва до степен да кажа, че е хубава, но ретрото не е моят стил.
    На Анистън е кошмарът на всеки фризьор - безформена и с отвратителен цвят.. Ебахти класацията с извинение
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Glam0rous
    между другото и аз винаги съм се чудела как може да се сипят толкова суперлативи по адрес на Дженифър Анистън. Има ужасно грозна форма на лицето, издадена челюст, голям нос изобщо няма за какво да се хванеш като цялостно излъчване. Косата и винаги си я представям тънка сплескана и сресана на път, залепена за главата и...

p.p. Сега се сетих, че Тулиса също много ми хареса като коса, особено след като я видях руса!
    Последно редактирано от Glam0rous : 09-10-2012 на 21:45

Никога не съм и забелязвала лицето, тя е толкова безлична.. Само косата и .. мразя кичури, а тя от 20 години е на такива. И без никаква прическа, ей така сплескана коса, която обикновено ми изглежда мазна ;дд
    Сара Джесика Паркър има хубава коса , ей сега ми изскочи
    И как са могли да забравят Никол Шварценегер ?! Нейната е <3
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз така очаквах.Има само в БИО магазини.И всички шампоани в този БИО магазин бяпа г/д толкова пари.Не са много скъпи.
    Къде има Био магазини? Никъде не съм виждала? В кои градове? :Д
    Иначе 12лв за 250мл .. на Лореал тези малките от 250мл в ензо са 12 и нещо,смятай при фризъор,а не са био.Не казвам,че са евтини продуктите,но просто за тези пари има мноооого по-голямо набутване за НЕбио :Д

http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...-krasiva-kosa/
    Тя да, ама другите ? Втората е някаква гадно изрусена с гадни корени, Анистън никога не съм я харесвала, а косата на Ники Минаж просто няма да я коментирам...
    Аз косата на Лана Дел Рей много я харесвам и като цяло Лана харесвам много,но това е друга тема :Д
    Иначе на Рияна аааадски много харесвам косата и това,че винаги експериментира. Дори преди дни се направи пак късо,не ми допада много самата коса,но пак й ходи! Винаги ще я харесвам,де,голям идол ми е,но косата й наистина е много здрава и жизнена винаги

Иначе за всички заинтересовали се-да,ще дам пак отзиви като пробвам на цялата коса А и за ефект ще наблюдавам

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Къде има Био магазини? Никъде не съм виждала? В кои градове? :Д
    Иначе 12лв за 250мл .. на Лореал тези малките от 250мл в ензо са 12 и нещо,смятай при фризъор,а не са био.Не казвам,че са евтини продуктите,но просто за тези пари има мноооого по-голямо набутване за НЕбио :Д
    Кажи от кой град си.
    Моите неща ги купих от мол Пловдив.На първия етаж има БИО магазин.Казва се Балев Био Маркет и дават много яки хартиени торбички.Иначе и аз се учудих, че цената на всички шампони в БИО магазина бяха 10-15 лв. не повече.

Кажи от кой град си.
    Моите неща ги купих от мол Пловдив.На първия етаж има БИО магазин.Казва се Балев Био Маркет и дават много яки хартиени торбички.Иначе и аз се учудих, че цената на всички шампони в БИО магазина бяха 10-15 лв. не повече.
    Този го има и във Варна
    Риана като беше руса не ми обяснявай колко здрава и жизнена била косата и. Не я харесвам е изключително меко казано : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Кажи от кой град си.
    А в Стара Загора има ли по моловете? В Парк мол-а не съм виждала,а в Галерията не съм ходила скоро :Д:Д

Ами проверих в интернет.Явно в мол Галерия в Стара Загора има.

Аха.КАто ще ходим и от там ще мина. А какви други неща продаваха? Само козметика за коса ли и на какви други марки?

Ами в Галерията не знам какъв е магазина, а в различните магазини има различни марки.
    Сега пък, като разгледах магазините в Галерия в сайта им, не виждам да има био магазин...
    но в Стара Загора има някакъв Органик Грийн Хаус и се намира на улица "Отец Паисий" 47 .Това намерих,но може и в мола да има.Потърси.

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    предложете нещо за стърчаща коса ,че не издържам вече.Пръскала съм я със спрея на Глис,кристали съм и слагала,вакса,лак не ми помага нищо :ХХ
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Днес по ваша препоръка се отбих през аптеката и си взех Себорал Форте, и нали да не е самотен, купих и една хининова вода. Довечера ще си правя маска, този път не знам какво ще сложа, но вероятно ще взаимствам от вас. Може би маслото на Икаров, витамин А, зехтин, мед, лимонов сок и малко кисело мляко.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    предложете нещо за стърчаща коса ,че не издържам вече.Пръскала съм я със спрея на Глис,кристали съм и слагала,вакса,лак не ми помага нищо :ХХ
    подстрижка ?

Banned Мега фен
    момичета маслото ми от пшеничен зародиш нещо не ми харесва как започна да мирише,а срока му е до 6.2013г. и се чудя от какво може да е...

Да се оплача - плаче ми се направо!!!Подстригах се на пластове, защото фризьорката ми каза, че така ще ми отива, но стана много късо и не мога да се гледам така!!!Искам си предишната коса.Единственото хубаво е, че фризьорката ми каза, че косата ми се е сгъстила и заздравила, но никак не съм щастлива. Сега сигурно ще я изправям, какво да правя?И сигурно пак ще почвам с тривитаминола.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Пусни снимка, надали е толкова зле (:
    Можеш да си правиш 1000 прически, не се притеснявай.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Да се оплача - плаче ми се направо!!!Подстригах се на пластове, защото фризьорката ми каза, че така ще ми отива, но стана много късо и не мога да се гледам така!!!Искам си предишната коса.Единственото хубаво е, че фризьорката ми каза, че косата ми се е сгъстила и заздравила, но никак не съм щастлива. Сега сигурно ще я изправям, какво да правя?И сигурно пак ще почвам с тривитаминола.
    защо да я изправяш ? толкова малко прически ли има с вързана коса и без преси ! айде стегни се ! ей сега за 2 месеца и е пораснала и да,пусни снимка,за да видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си