- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...-krasiva-kosa/
Тя да, ама другите ? Втората е някаква гадно изрусена с гадни корени, Анистън никога не съм я харесвала, а косата на Ники Минаж просто няма да я коментирам...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Добре и е цветаОтива и. И тая Рошел Хюм, която не бях чувала, има много хубава коса, на Лана дел Рей бива, Кардашиян-ката и Бекъм окей, но тея другите ? Три зле изрусени и една, която косата и изобщо не знае къде се намира.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
за меда съм убедена , но за зехтина не чак толкова. ще пробвам и с кисело мляко и яйце, благодаря![]()
Класацията е направена и на база прическите на номинираните и до колко те отговарят на стила им и цялостната им визия. Иначе Кейт и на мен не ми харесва, ужасно ми е сива и обикновена. Виж, Лана Дел Рей я харесвам изключително много, има невероятен стил и косата и винаги е уникална!
Кейт не може да ходи на ретро-преса и вафлички, все пак е омъжена за престолонаследника!Косата и е здрава и хубава и адекватна за положението и.
Лана дел Рей ми харесва до степен да кажа, че е хубава, но ретрото не е моят стил.
На Анистън е кошмарът на всеки фризьор - безформена и с отвратителен цвят.. Ебахти класацията с извинение
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
между другото и аз винаги съм се чудела как може да се сипят толкова суперлативи по адрес на Дженифър Анистън. Има ужасно грозна форма на лицето, издадена челюст, голям нос изобщо няма за какво да се хванеш като цялостно излъчване. Косата и винаги си я представям тънка сплескана и сресана на път, залепена за главата и...
p.p. Сега се сетих, че Тулиса също много ми хареса като коса, особено след като я видях руса!
Последно редактирано от Glam0rous : 09-10-2012 на 21:45
Никога не съм и забелязвала лицето, тя е толкова безлична.. Само косата и .. мразя кичури, а тя от 20 години е на такива. И без никаква прическа, ей така сплескана коса, която обикновено ми изглежда мазна ;дд
Сара Джесика Паркър има хубава коса , ей сега ми изскочи
И как са могли да забравят Никол Шварценегер ?! Нейната е <3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Къде има Био магазини? Никъде не съм виждала? В кои градове? :Д
Иначе 12лв за 250мл .. на Лореал тези малките от 250мл в ензо са 12 и нещо,смятай при фризъор,а не са био.Не казвам,че са евтини продуктите,но просто за тези пари има мноооого по-голямо набутване за НЕбио :Д
Аз косата на Лана Дел Рей много я харесвам и като цяло Лана харесвам много,но това е друга тема :Д
Иначе на Рияна аааадски много харесвам косата и това,че винаги експериментира. Дори преди дни се направи пак късо,не ми допада много самата коса,но пак й ходи! Винаги ще я харесвам,де,голям идол ми е,но косата й наистина е много здрава и жизнена винаги
Иначе за всички заинтересовали се-да,ще дам пак отзиви като пробвам на цялата косаА и за ефект ще наблюдавам
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами проверих в интернет.Явно в мол Галерия в Стара Загора има.![]()
Аха.КАто ще ходим и от там ще мина. А какви други неща продаваха? Само козметика за коса ли и на какви други марки?
Ами в Галерията не знам какъв е магазина, а в различните магазини има различни марки.
Сега пък, като разгледах магазините в Галерия в сайта им, не виждам да има био магазин...
но в Стара Загора има някакъв Органик Грийн Хаус и се намира на улица "Отец Паисий" 47 .Това намерих,но може и в мола да има.Потърси.
предложете нещо за стърчаща коса ,че не издържам вече.Пръскала съм я със спрея на Глис,кристали съм и слагала,вакса,лак не ми помага нищо :ХХ
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Днес по ваша препоръка се отбих през аптеката и си взех Себорал Форте, и нали да не е самотен, купих и една хининова вода. Довечера ще си правя маска, този път не знам какво ще сложа, но вероятно ще взаимствам от вас. Може би маслото на Икаров, витамин А, зехтин, мед, лимонов сок и малко кисело мляко.
момичета маслото ми от пшеничен зародиш нещо не ми харесва как започна да мирише,а срока му е до 6.2013г. и се чудя от какво може да е...
Да се оплача - плаче ми се направо!!!Подстригах се на пластове, защото фризьорката ми каза, че така ще ми отива, но стана много късо и не мога да се гледам така!!!Искам си предишната коса.Единственото хубаво е, че фризьорката ми каза, че косата ми се е сгъстила и заздравила, но никак не съм щастлива.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега сигурно ще я изправям, какво да правя?И сигурно пак ще почвам с тривитаминола.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пусни снимка, надали е толкова зле (:
Можеш да си правиш 1000 прически, не се притеснявай.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно