.
Затворена тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 340 от общо 340
    Аз съм на 14 и не съм започнала полов живот. Това, че момичето е бременно ме натъжава. Разбирам какви са ви главоболията сега. Ти учиш, тя също. Предстоят и най-хубавите години в живота, а толкова малка ще трябва да тръгне по гинеколози и да прави аборт. Най-важното сега е най-близките и хора които знаят да я подкрепят, а ние тук във форума да вдъхнем доверие на сестра и! Винаги има начин, ще се справите. Относно това, че обвинявате родителите, според мен не е правилно. В днешно време, не всички, но повечето деца са такива, че пред родителите са милички и добри, но щом излязат навън...ПОЖАР! Имам много такива приятелки, родителите им мислят, че са толкова послушни, колкото и вкъщи.. навън са като пуснати от синджир. Момичето също си е виновно, но и момчето! То не е сложило презерватив, но нека не прехвърляме вината на никой. Всичко ще се оправи! УСПЕХ! )

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Темата е от 2008 . Въпросното малко момиченце вече е на 18 години...stop it.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Само аз и Сънсет ли забелязахме датата на темата..?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Съжалявам за объркването, видях след като написах. )

А някой знае ли какво стана с тези сестрички )

И на мене ми е интересно.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Стига възраждайте супер стари теми бе

Момичето, което пусна темата (по-голямата сестра) последно видях, че е писала, че ще ходят на гинеколог.. оттогава нищо. Жалко, че не мога да разбера какво е станало, не толкова от любопитство, по-скоро ме е грижа за момичето, което беше на 14.. дали родителите са разбрали и ако е направила аборт, цялата тази процедура как става.

За мен ли става въпрос? Защото аз съм девствена =)

Голям фен Аватара на notlike
    Ето затова обичам да има повече теми - "защо нашите не ме пускат да седя до късно" За да няма теми - бременна на 14-15. Иначе тази темичка е доста стара
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Да и нашите не ме пускат до късо. Темата е стара, но в момента в България има доста такива момичета, което е жалко

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Гадна случка.
    Момчето и момичето - деца, глупави, без никакъв разум и сексуална култура. Родителите не мисля, че са виновни.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Гадна случка.
    Момчето и момичето - деца, глупави, без никакъв разум и сексуална култура. Родителите не мисля, че са виновни.
    Подкрепям напълно!
    Независимо, че е стара случка, пак казвам, че в момента има такива момичета

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Само като видях заглавието на темата и ми стана лошо...
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си