.
Затворена тема
Страница 51 от 121 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 3024
    Четка и сешоар
    Рекламираха някаква пудра на Тафт, изглеждаше хубава, но не съм я пробвала.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.

http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
    http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
    http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg
    За мен тази те е поорязала яко! Не знам не е ли могла да прецени, че като ти е къдрава косата ще изглежда по-къса след подстрижката и ще се вдигне нагоре. И на младо момиче да скалъпи прическа като на лелка! Извинявай много, че така го казвам, но така ми се вижда от снимките и не проумявам защо го е направила. Че косата ти е гъста и с блясък е неоспорим факт, но такава коса с къдрици и трябва дължина за да слегне под тежестта си надолу и да седи добре а не като руно около главата на притежателката си. За мен трябва да измислиш да и правиш нещо, не я оставяй просто ей така, дали ще я изправяш, връзваш или нещо друго ти реши..
    Последно редактирано от Glam0rous : 09-11-2012 на 20:45

Мега фен Аватара на strawberry88
    Титинка, досега не съм попадала на спрей, който наистина да действа.А тая пудра на Тафт си е пълен боклук!Не си давайте парите, няма смисъл.

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    За мен тази те е поорязала яко! Не знам не е ли могла да прецени, че като ти е къдрава косата ще изглежда по-къса след подстрижката и ще се вдигне нагоре. И на младо момиче да скалъпи прическа като на лелка! Извинявай много, че така го казвам, но така ми се вижда от снимките и не проумявам защо го е направила. Че косата ти е дълга и с блясък е неоспорим факт, но такава коса с къдрици и трябва дължина за да слегне под тежестта си надолу и да седи добре а не като руно около главата на притежателката си. За мен трябва да измислиш да и правиш нещо, не я оставяй просто ей така, дали ще я изправяш, връзваш или нещо друго ти реши..
    Оле, като на лелка ли ми е? :X Не знам какво да я правя вече.Кажете някакви продукти за оформяне и прически без уреди ако е възможно. ; (

Титинка, досега не съм попадала на спрей, който наистина да действа.А тая пудра на Тафт си е пълен боклук!Не си давайте парите, няма смисъл.
    Съжалявам, аз казах, че не съм я пробвала ;д Никога не съм ползвала нещо за обем, буквално никога. Смятам, че с едно добро продухване ще стане номера?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Момичета,препоръчайте ми някакъв спрей или нещо друго,което да се нанася в корените след баня,за да ми повдигне косата и да имам обем.
    Чувала, че повечето продукти, които "уж" придават обем на косата, наистина не си струват парите и нямат никакво действие. Но не знам може би при всеки е различно. (: А иначе и аз мисля, че с продухване ще стане.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ягодке,този беше шампоана http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ягодке,този беше шампоана http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
    А, да.Ползвала съм го.Много е готин.<3

Аз веднага ще ти кажа преса, защото не изпитвам ужас от нея и ако се грижиш за косата си няма да ти навреди.
    Но се гневя така, защото като бях на 13-14 и косата ми развиваше някакви подобни къдрици и мен ме бяха остригали подобно, че и по-късо и днес като си видя снимка от периода искам да се гръмна. Леля бухал Но тогава нямаше преси за мой ужас и ходех вързана. Наистина нямам идея, по принцип къдрава опашка не ме кефи, но ако можеш да си правиш кокче - цялата коса пригладена и кокче с намотана коса около него би било яко, много ми харесва как седи. Или пък можеш да вземеш някакви ленти и диадеми и ако имаш бритон да изправиш назад или настрани само него и да си сложиш лентата, ако нямаш става и с цялата предна част на косата. Но измисли нещо, за да е по-разчупено и да не изглежда толкова скучно (може и да не е точната дума, сиг. ме разбра)

Да, благодаря.
    Ами ще се старая да не я изправям често, защото искам да расте.

всякак ще ти расте, не я мисли. Виж това примерно: http://media.onsugar.com/files/2010/...le-Fashion.jpg не е същото, но е идея - ти къдриците ги имаш естествени. Иначе ако порастне бая си я представям така - http://photos.weddingbycolor.com/p/0...nail/83322.jpg (доста яко) . Ако искаш пробвай да видиш как ще ти седи с пяна, може да се получи добре. На влажна коса слагаш и на следващия ден ако те ни хареса можеш пак да си навлажниш леко косата (примерно слагаш вода в шише с пулвелизатор) и пак мачкаш с малко пяна

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    малко помощ... ще си правя маската с хумата сега , но какво количество да сложа, всичката ли? искам да добавя мед и зехтин,колко трябва да сложа? в гоогле намерих някви доста странни неща;д
    докато стане хубава,гъста маска добавяй хума.. първо си сложи другите неща и после си сипвай постепенно хумата

На снимките имам пяна.Фризьорката ми сложи, след като ме подстрига.

Banned Мега фен
    strawberry88
    хубава ти е коса,недей да я изправяш ! има хиляди прически - лента,плитка венче на къдрава коса много ми харесва,рошав кок,рибена кост и т.е. може да пробваш на мокра коса да сплетеш цялата коса на 2 плитки примерно,но много хлабави т.е. колкото да я опъват надолу и да видиш какво ще се получи... къдриците можеш да ги оформяш и просто с балсам без отмиване с пръсти,с кристали - с нещо такова...

Къса е за плитки според мен. А и са ми анти ;д Това с кока много стилно звучи. За оформяне на къдриците трябва да си намериш специален продукт, няма да стане само с кристали. Има серуми, желета и подобни. Майка ми е доста къдрава, та ги знам ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Къса е за плитки според мен. А и са ми анти ;д Това с кока много стилно звучи. За оформяне на къдриците трябва да си намериш специален продукт, няма да стане само с кристали. Има серуми, желета и подобни. Майка ми е доста къдрава, та ги знам ;дд
    не,аз нямам предвид плитки да се къдри с тях,а да ги сплете големи и много отпуснати - колкото косата да е задържана да не се къдри толкова много и да е по-улегнала .. за продуктите - да,но аз дадох пример сега ако няма друго под ръка,а и аз си оформям къдриците с кристали/масло

Абе най-късото ми е до ушите!Какви плитки... ;(
    И с ролките вече няма да мога да я правя.
    От днес започвам да следвам всички стъпки за по-бърз растеж!Ще пия по 5 литра вода на ден и ще си взема тривитаминол и зехтин.И някакъв балсам без отмиване.
    ...Ще се побъркам. ;ss

Banned Мега фен
    ох добре,няма как да ме разберете какво имам предвид - отказвам се да обяснявам щото няма да стане

Сега погледнах, майка ми има някаква паста за къдрици на Seri и Аква гел на Black, с които в момента си оформя къдриците ;дд С кристали абсурд да става добре, а и косата ти става мазна и гадна. Мн ги мразя тес кристали.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Сега погледнах, майка ми има някаква паста за къдрици на Seri и Аква гел на Black, с които в момента си оформя къдриците ;дд С кристали абсурд да става добре, а и косата ти става мазна и гадна. Мн ги мразя тес кристали.
    говоря от личен опит,когато косата ми беше по-къса следователно и доста по-къдрава.. т.е. тя е чуплива,но като съм с къса коса е чуплива към къдрава и определено стоеше доста добре.. а и не става мазна - не знам какви кристали ползваш,но моите попиват в косъма и косата ми става мека,но не и мазна

Не знам. Силно анти този продукт съм. Фризьорката ми пък е бойкотирала пяната ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз пък много харесвам харесвам кристалите, но откакто открих аргановото масло вече не ги ползвам.Ако слагате по 2-3 капки няма да е мазно.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.

http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
    http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
    http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg
    Косата изглежда наистина много здрава

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    strawberry88
    хубава ти е коса,недей да я изправяш ! има хиляди прически - лента,плитка венче на къдрава коса много ми харесва,рошав кок,рибена кост и т.е. може да пробваш на мокра коса да сплетеш цялата коса на 2 плитки примерно,но много хлабави т.е. колкото да я опъват надолу и да видиш какво ще се получи... къдриците можеш да ги оформяш и просто с балсам без отмиване с пръсти,с кристали - с нещо такова...
    Изключително НЕ харесвам естествено къдравите коси. Да се извиня на притежателките им, в това число и аз, ама стоят като разплетени дамаджани. И не, няма нужда да ми се обяснява, че не съм ползвала подходящи продукти - всякак стои грозно. Решиш да я вържеш на опашка - ако не искаш да слагаш лак, нямаш 50 фиби или диадема е пълна трагедия, а и с къдрава опашка седиш като някакво пони. Пусната - без пяна не струва, само първия ден е що-годе добре, другите дни възглавницата я фризира по всевъзможни начини, но в крайна сметка остава безформена и сплесната. Плитка диадема и надолу къдрава коса? Колко зле трябва да е това? Единствено кока е вариант, аз само на такъв ходя от ... половин година? Аз също съм ЗА изправянето. Това, че ползвате преси, не значи задължително, че косата ви ще изгори и ще останете с 2 кичура на главата. Ползвайте качествени продукти и всичко ще си дойде на мястото. Аз на твое място щях да се изправям, ако не всеки ден, то след всяко къпане, но с този косопад предпочитам да пропусна - само дърпането от пресата ми липсва.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 09-12-2012 на 05:41

^ До голяма степен си права. Не разбирам какъв е тоя шок и ужас във форума, насаден някога от уредите за коса, няма да станете плешиви на 20, ако си правите косите... Ягодке, виж как всички къдрички в косата ти имат чупка точно на едно и също място и следват една и съща линия, ако не друго, старай се да ги разделяш една от друга и да ги оформяш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си