- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Ми отпред ми е направо до ушите!Направо не съм на себе си.Ще пусна снимка по-късно. :/
Тея пластове не спряха ли да ги пробутват вече? Я качи една снимка да ти оправим малко настроението ;п Не вярвам да е толкова зле. И може да ти измислим някаква прическа.
И ти дай една снимка, може да не е цъфнало стърчащо, а начупено стърчащо и да не е за ножица![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В момента чакам малко да се заредят батериите на апарата и ще пусна снимка.![]()
Някоя от вас махала ли си е цъфналото със свещ, гореща ножица, брилаж ? Мнения?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз миналата година се подстригах до ушите и чувството беше много яко ^^ Ама не ми стоеше добре, но много бързо ми порасна косата![]()
Не може ли да използваш пяна за да я пооформиш или мислиш само да я изправяш?
Миличката. Аз бях на каре преди и стоеше много готино изправено, но когато косата ти е начупена ако е къса стои ужасна и с изправянето по два пъти на ден така си осрах косата , че .....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Фризьорката ми каза с пяна да я оформям и ми сложи даже.
Е тя какво иска, всеки ден да я миеш ? Не може да си постоянно с пяна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
малко помощ... ще си правя маската с хумата сега , но какво количество да сложа, всичката ли? искам да добавя мед и зехтин,колко трябва да сложа? в гоогле намерих някви доста странни неща;д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мацка, релакс, няма да се притесняваш. И аз съм в отбора на гневящите се на фризьорите си. Моята коса все още си стои обезобразена и безкрайно къса, при все че я подсгригах средата на юни... :Д
Правих си маска - зехтин, маслото на Икаров, витамин А, мед, кисело мляко - както бях написала преди. Не стоях много - около час да е имало, понеже стана 10 часа, а косата ми съхне адски бавно.. Като поизсъхне още малко ще я мацна със Себорала, хининовата вода се чудя още дали да я пръскам.
Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад.Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.
![]()
http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg
^Харесва ми, изглежда много здрава косата ти.
А защо си я ряза като не е била цъфнала? ;д
Тук е момента да похваля моята фризьорка, на която понякога чак и казвам "отрежи още"![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Супер си,нищо не си прави косата повече-сега е здрава и жизнена-какво повече искаш от това?!?!
Оо много ти е добре прическата,поне на мен ми харесваако ти обаче самата не си доволна ,не се отчайвай,за всяко нещо си има и хубава страна.Веднъж и моята фризьорка ме беше излъгала така и ме направи на пластове и после като се видях направо ...не можех да се понасям.Та все още се опитвам да изравня косата си и се надявам скоро вече да си е напълно равничка.Не си гори косата,хубава и здрава е - така само ще я съсипеш.
Иначе днес ми пристигнаха нещата от златна рибка ^^
Тази вечер ще си намажа косата със зехтин,ще преспя така и на сутринта ще се изкъпя с новия шампоан,дано е хубав.
Благодаря ви! ;* Ама най - късото ми е до ушите и не мога да свикна така.Мама не ме хареса, а другите уж да.
Ще се постарая да не я изправям, но само на мен ли ми се струва, че имам само един дълъг кичур отзад???
; (
weheartiit, чакаме мнение за шампоана.Какъв беше между другото?![]()
Никакъв повод за притеснение! Даже ти е много яка и има много хубави къдрички!!!Няма да я гориш,поне сега не започвай! Ще си я поддържаш здрава,както сега и си е супер (:
Айде,не се излагай,коса е-расте!
Едит: Днес използвах продуктите на цялата коса и първото ми мнение като действие на цялата коса е,че много ми харесват![]()
Чувства се много по-мека и здрава(пу,пу,да не я урочасам,че само това и трябва),което за мен е голям плюс,така че ще видим и как ще се развива като ефект от използването им![]()
Последно редактирано от fizzyg : 09-11-2012 на 20:09
И не изглежда много къса! : ) Всичко е наред спокойно ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много ти е добре така,изобщо не е грозно или квото и да го наречеш.Хубавото е,че твоята коса не е много къдрава.Имах една съученичка,която беше с къдрава коса,и беше преди на пластове,и в главата беше като зелка.но на теб ти стои добре,ако решиш да я изправиш тея дни,пусни снимка да те видим.![]()
Недей да я изправяш, по-скоро си прави къдриците с някакъв продукт. Тая хубавата здрава коса няма да можеш да я изправиш перфектно, а ако успееш ще е с цената на много изгорени клетки ;д Твоята е по-към къдрава отколкото към права.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О, непременно ще я изправя да видя как ще стои.Сега ми е така, защото ми сложи пяна, а без пяна не знам как ще е.Не ми се иска да слагам пяна постоянно.Вредно е, а и прави косата на клечки и твърда.Ще видим как ще е и без пяна. ;ss И пак благодаря много за подкрепата!)
Момичета,препоръчайте ми някакъв спрей или нещо друго,което да се нанася в корените след баня,за да ми повдигне косата и да имам обем.