.
Затворена тема
Страница 50 от 121 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Ми отпред ми е направо до ушите!Направо не съм на себе си.Ще пусна снимка по-късно. :/

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да се оплача - плаче ми се направо!!!Подстригах се на пластове, защото фризьорката ми каза, че така ще ми отива, но стана много късо и не мога да се гледам така!!!Искам си предишната коса.Единственото хубаво е, че фризьорката ми каза, че косата ми се е сгъстила и заздравила, но никак не съм щастлива. Сега сигурно ще я изправям, какво да правя?И сигурно пак ще почвам с тривитаминола.
    Тея пластове не спряха ли да ги пробутват вече? Я качи една снимка да ти оправим малко настроението ;п Не вярвам да е толкова зле. И може да ти измислим някаква прическа.

Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    предложете нещо за стърчаща коса ,че не издържам вече.Пръскала съм я със спрея на Глис,кристали съм и слагала,вакса,лак не ми помага нищо :ХХ
    И ти дай една снимка, може да не е цъфнало стърчащо, а начупено стърчащо и да не е за ножица
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

В момента чакам малко да се заредят батериите на апарата и ще пусна снимка.

Някоя от вас махала ли си е цъфналото със свещ, гореща ножица, брилаж ? Мнения?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз миналата година се подстригах до ушите и чувството беше много яко ^^ Ама не ми стоеше добре, но много бързо ми порасна косата

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Аз миналата година се подстригах до ушите и чувството беше много яко ^^ Ама не ми стоеше добре, но много бързо ми порасна косата
    Аз нямам нищо против да е до ушите АМА КАТО СЪМ КЪДРАВА...и сега се накъдри още повече.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не може ли да използваш пяна за да я пооформиш или мислиш само да я изправяш?

Миличката. Аз бях на каре преди и стоеше много готино изправено, но когато косата ти е начупена ако е къса стои ужасна и с изправянето по два пъти на ден така си осрах косата , че .....
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фризьорката ми каза с пяна да я оформям и ми сложи даже.

Е тя какво иска, всеки ден да я миеш ? Не може да си постоянно с пяна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    малко помощ... ще си правя маската с хумата сега , но какво количество да сложа, всичката ли? искам да добавя мед и зехтин,колко трябва да сложа? в гоогле намерих някви доста странни неща;д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да се оплача - плаче ми се направо!!!Подстригах се на пластове, защото фризьорката ми каза, че така ще ми отива, но стана много късо и не мога да се гледам така!!!Искам си предишната коса.Единственото хубаво е, че фризьорката ми каза, че косата ми се е сгъстила и заздравила, но никак не съм щастлива. Сега сигурно ще я изправям, какво да правя?И сигурно пак ще почвам с тривитаминола.
    Спокойно,ще порасне! А и никога не е излишна промяна! Поне ако си имала много цъфтежи са се махнали изцяло и сега расте чисто нова косица Винаги има хубава страна! А и няма да я гориш,можеш да и правиш някакви прически и без топлина!

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Спокойно,ще порасне! А и никога не е излишна промяна! Поне ако си имала много цъфтежи са се махнали изцяло и сега расте чисто нова косица Винаги има хубава страна! А и няма да я гориш,можеш да и правиш някакви прически и без топлина!
    Тя фризьорката ми каза, че изобщо не ми е цъфнала и е много здрава и плътна ама аз не мога да седя така и да не правя нищо.Просто не съм от търпеливите и не мога да чакам да ми стане до кръста.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мацка, релакс, няма да се притесняваш. И аз съм в отбора на гневящите се на фризьорите си. Моята коса все още си стои обезобразена и безкрайно къса, при все че я подсгригах средата на юни... :Д
    Правих си маска - зехтин, маслото на Икаров, витамин А, мед, кисело мляко - както бях написала преди. Не стоях много - около час да е имало, понеже стана 10 часа, а косата ми съхне адски бавно.. Като поизсъхне още малко ще я мацна със Себорала, хининовата вода се чудя още дали да я пръскам.

Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.

http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
    http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
    http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg

^Харесва ми, изглежда много здрава косата ти.
    А защо си я ряза като не е била цъфнала? ;д
    Тук е момента да похваля моята фризьорка, на която понякога чак и казвам "отрежи още"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на pepa97
    Супер си,нищо не си прави косата повече-сега е здрава и жизнена-какво повече искаш от това?!?!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.

Оо много ти е добре прическата,поне на мен ми харесва ако ти обаче самата не си доволна ,не се отчайвай,за всяко нещо си има и хубава страна.Веднъж и моята фризьорка ме беше излъгала така и ме направи на пластове и после като се видях направо ...не можех да се понасям.Та все още се опитвам да изравня косата си и се надявам скоро вече да си е напълно равничка.Не си гори косата,хубава и здрава е - така само ще я съсипеш.

Иначе днес ми пристигнаха нещата от златна рибка ^^
    Тази вечер ще си намажа косата със зехтин,ще преспя така и на сутринта ще се изкъпя с новия шампоан,дано е хубав.

Благодаря ви! ;* Ама най - късото ми е до ушите и не мога да свикна така.Мама не ме хареса , а другите уж да. Ще се постарая да не я изправям, но само на мен ли ми се струва, че имам само един дълъг кичур отзад??? ; (
    weheartiit, чакаме мнение за шампоана.Какъв беше между другото?

Супер фен Аватара на fizzyg

Никакъв повод за притеснение! Даже ти е много яка и има много хубави къдрички!!! Няма да я гориш,поне сега не започвай! Ще си я поддържаш здрава,както сега и си е супер (:
    Айде,не се излагай,коса е-расте!

Едит: Днес използвах продуктите на цялата коса и първото ми мнение като действие на цялата коса е,че много ми харесват
    Чувства се много по-мека и здрава(пу,пу,да не я урочасам,че само това и трябва),което за мен е голям плюс,така че ще видим и как ще се развива като ефект от използването им
    Последно редактирано от fizzyg : 09-11-2012 на 20:09

И не изглежда много къса! : ) Всичко е наред спокойно ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Много ти е добре така,изобщо не е грозно или квото и да го наречеш.Хубавото е,че твоята коса не е много къдрава.Имах една съученичка,която беше с къдрава коса,и беше преди на пластове,и в главата беше като зелка.но на теб ти стои добре,ако решиш да я изправиш тея дни,пусни снимка да те видим.

Недей да я изправяш, по-скоро си прави къдриците с някакъв продукт. Тая хубавата здрава коса няма да можеш да я изправиш перфектно, а ако успееш ще е с цената на много изгорени клетки ;д Твоята е по-към къдрава отколкото към права.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

О, непременно ще я изправя да видя как ще стои.Сега ми е така, защото ми сложи пяна, а без пяна не знам как ще е.Не ми се иска да слагам пяна постоянно.Вредно е, а и прави косата на клечки и твърда.Ще видим как ще е и без пяна. ;ss И пак благодаря много за подкрепата! )

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Момичета,препоръчайте ми някакъв спрей или нещо друго,което да се нанася в корените след баня,за да ми повдигне косата и да имам обем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си