- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви кара да го обичате/да я обичате?
Тук можем да споделим чуствата си или да напишем нещо,което бихме казали на половинката си.Нека да си припомним колко значим е за нас някого.
и защо ще тръгнем да пишем и споделяме тук, като просто можем да идем при "половинката си" и да му/и кажем това, което искаме?
Обичам я защото е работлива, отговорна, нежна, мила, отдадена на семейството, трезво мислеща, може да се разчита на нея. Има нейно си мнение, преживяла е много и това е направило от нея един прекрасен човек. Отделно от това е секси, красива,има страхотно тяло, може да ме подлуди само за секунда ако поиска. Обожавам начина по който ме кара да се чувствам когато съм с нея. Прави ме щастлив и спокоен. Една нейна усмивка, може да ме накара да забравя цяла лоша седмица, с един поглед може да ме разнежи, когато съм ядосан. Обичам това че с нея може да се говори, когато имаме проблем и да се разберем без да сме се избили (понякога завършва с angry sex). Може да си говорим нормално цяла вечер, да се тролим или да спорим за нещо и просто така без нищо да каже обичам те. Освен това с всеки изминал ден се трупат по още хиляда малки причини, заради които я обичам.
Каквото чувствам, съм му го казвала.
Обичам го, обожавам го - не мога без него. Някак ми е трудно да преодолея липсата, дори 1 час, откакто сме се разделили да е минало. И е изключително трудно да изчакам до следващия път, в който ще се видим. /Най-често на следващия ден/. При него също забелязвам, че е така.
Заедно сме от 7 месеца и седмица почти, ама си го обичам ужасно много още от деня, в който се видяхме за първи път. Щастлива съм с него. Обичам го. И не искам да го загубя.
Наскоро попаднах на следния цитат:
Когато не откриваш ясна причина за любовта си към някого, означава,че наистина го обичаш. Често пъти обичаш хора, които изпълняват капризите ти, които са като теб. Чувстваш се сигурен с тях. Да обичаш хората, които са като теб, всъщност е лесно. Трудното е да обичаш хора, които не приличат на теб, които не изпълняват всяко твое желание. Трудното е да обичаш някого не защото те прави щастлив, а просто защото съществува, защото не прилича на никого другиго, защото си е такъв, какъвто е!
Не е съвсем точен, но първото и последното изречение са много правилни.
И спря да се върти за миг земята..
Отношението му към мен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
"Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!
Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!
Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!
Ако обичаш някой и не знаеш защо… това е любов!"
^Тя тотално си внуши, че прилича на теб. :Д
Обичам го, защото ако реши може да ми помогне много в труден момент, ако реши може да се усмихне толкова чаровно, че земята да се завърти по-силно, ако реши може да ме изкритикува, но след това пак да си ме прегърне. Може всичко, ето за това си го обичам!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
глупости. но земното в нея говори много силно. при Виоленца също<3:Д
по темата, конкретно:
обичам го, защото ме провокира, защото ме побутва да се развивам. изпитвам вътрешна необходимост да пораствам, да трупам върху себе си, да градя (личността си), да заглаждам ръбове, да очертавам детайли... обичам го, защото е прекрасен в същността си. това, че не го съзнава, събужда закрилническия ми инстинкт. обичам го, защото непрестанно опитва да (про)говори на моя език, да ме разбере и познае. обичам го, защото е инато копеле, защото е смел (в съзнанието ми почти безстрашен:Д), динамичен и интересен/променлив. обичам го, защото му държи будна, несигурна, жива. такива работи.
Мама винаги ми е казвала, че човек обича истински когато не се пита защо обича даден човек, а просто го обича. По темата няма какво да кажа иначе, нямам си приятел.
<3 d(ˆˆ)b
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обичам го просто, защото го обичам.. Той успява да ме накара да се почувствам по-добре само с една прегръдка, колкото и лош ден да съм имала, вярва, че ще успея, дори когато самата аз не вярвам в това, разбира какво искам и как се чувствам само с един поглед, умее да ме изслушва и търпи мрънкането ми, интелигентен и амбициозен е, знае какво иска и как да го постигне и още куп други нещица.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Цитат, който много ми харесва:
"Не можеш да обичаш мъж, само защото е като теб. Обичаш го, защото е всичко, което не си. Защото е безотговорен като дете или защото те поставя на място категорично и безмилостно. Защото те е виждал делова и съблечена, пияна, напушена, вкисната, сутрешна, разгонена, скучна. Обичаш го заради стремежа да те накара да видиш нещата през неговите очи. И ти никога да не можеш. Но стремежът все да не спира. И ти да искаш да си прережеш вените от невъзможност да си негов сиамски близнак. Да си му вярна пенелопа, да си колосът на всички караници и целувки, да се скубеш редовно, да носиш на пиене, да си секси на 30, 40 и 100. Да се запечаташ във времето. "
Удебелената част е забавна
Послепис: Форумна среща в Пловдив!
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-13-2012 на 17:10
Мен пък точно променливостта и подвижността ме плашат, кажи-речи ги считам за (далечни) синоними на непостоянство. И не ме карат да се чувствам будна, жива, ами точно несигурна/застрашена/беззащитна. И ми е гадно.Трябва ми на мен вечно да съм подсигурена, да се чувствам защитена и сигурна и да знам, че нещата не се променят(нищо, че се) и аз мога да си бия камшика наляво-надясно, но когато поискам да го намеря, където съм го оставила и да се сгуша в прегръдките му.
Харесаха ми цитатите на пантерата и на хохи.
Защо ли го казах в онзи коментар?![]()
![]()
![]()
По темата много мога да кажа,ама сега не съм в настроение за дълги размисли и страсти.Ще кажа само,че има много истина в това,че когато обичаш някого,не можеш да кажеш заради какво точно.Има еди-кои си качества,които цениш,ама и n-броя хора около теб ги имат същите,че и повече.Ама ти не обичаш тях,а НЕГО/НЕЯ.Може би химия,може би съдба,кой знае...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
С него се чувствам сигурна,когато вечер легнем и той ме прегърне,просто чувствам,че се намирам там,където трябва и с човека,който трябва.Радвам се,че го имам до себе си,радвам се,че разчитаме един на друг,че си помагаме,че се подкрепяме.Това е единственият човек пред който мога да бъда НАЙ себе си,дори приятелите ми не ме познават така,както ме познава той.
^Абе, не знам, но пък предният ти цитат звучи направо мазохистично.
По темата - ще пасувам, защото май изобщо не разбирам от любов.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride