.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^Тя тотално си внуши, че прилича на теб. :Д

Обичам го, защото ако реши може да ми помогне много в труден момент, ако реши може да се усмихне толкова чаровно, че земята да се завърти по-силно, ако реши може да ме изкритикува, но след това пак да си ме прегърне. Може всичко, ето за това си го обичам!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    глупости. но земното в нея говори много силно. при Виоленца също<3:Д

по темата, конкретно:
    обичам го, защото ме провокира, защото ме побутва да се развивам. изпитвам вътрешна необходимост да пораствам, да трупам върху себе си, да градя (личността си), да заглаждам ръбове, да очертавам детайли... обичам го, защото е прекрасен в същността си. това, че не го съзнава, събужда закрилническия ми инстинкт. обичам го, защото непрестанно опитва да (про)говори на моя език, да ме разбере и познае. обичам го, защото е инато копеле, защото е смел (в съзнанието ми почти безстрашен:Д), динамичен и интересен/променлив. обичам го, защото му държи будна, несигурна, жива. такива работи.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    динамичен и интересен/променлив. обичам го, защото му държи будна, несигурна, жива.
    Мен пък точно променливостта и подвижността ме плашат, кажи-речи ги считам за (далечни) синоними на непостоянство. И не ме карат да се чувствам будна, жива, ами точно несигурна/застрашена/беззащитна. И ми е гадно. Трябва ми на мен вечно да съм подсигурена, да се чувствам защитена и сигурна и да знам, че нещата не се променят(нищо, че се) и аз мога да си бия камшика наляво-надясно, но когато поискам да го намеря, където съм го оставила и да се сгуша в прегръдките му.

Харесаха ми цитатите на пантерата и на хохи.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    Защо ли го казах в онзи коментар?
    По темата много мога да кажа,ама сега не съм в настроение за дълги размисли и страсти.Ще кажа само,че има много истина в това,че когато обичаш някого,не можеш да кажеш заради какво точно.Има еди-кои си качества,които цениш,ама и n-броя хора около теб ги имат същите,че и повече.Ама ти не обичаш тях,а НЕГО/НЕЯ.Може би химия,може би съдба,кой знае...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Може би химия,може би съдба...
    Може би взривоопасен коктейл от хормони, които ти ебават майката по време на/след края на връзката?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Може би взривоопасен коктейл от хормони, които ти ебават майката по време на/след края на връзката?
    Moже.Както искате го наричайте,то си е факт,а как ще се нарече е абсолютно без значение...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си