- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Ако е толкова голям купувай го![]()
Ползвала съм го и не изправя като преса (като всеки шампоан за изправяне), но беше хубав![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, много е бляскава и жива от него.Пише, че е за тъмни коси и им придава блясък.![]()
<3
Така, ето ми и плана:ще я мия само с био шампоана, след това био балсама (той е с отмиване) и след, като излезна от банята - няколко капки арганово масло на връхчетата.Ще пия много вода и ще се храня възможно най - здраволсловно.Няма да се спра докато не порасне това нещои ще съм постоянна...дано.
![]()
Кой си беше поръчвал нещо от Златна рибка? Доставката наистина ли е 3 лв? Ква е тая доставка, постоянно поръчвам от интернет и то до офиси на Спиди и Еконт и ми взимат по 6 !?
strawberry88 а маски няма ли да си правиш или си в почивка ?![]()
Ами, да.Може и да си правя, защото откакто стана това с аргавото масло и жълтъка (мих си косата 6 пъти с шампоан и пак беше адски мазна и после пак я мих и вече беше ок) домашна маска не съм си правила.Няма да е зле да си правя.Ще я мажа или само със зехтин или с тривитаминол и жълтък.
^ ахамс... ами да,по добре и маски
Супер.Току-що си пуснах поръчката от Златна рибка, утре я чакам. Поръчах си http://zlatnaribka.com/olio-macadami...l#.UFGvFnmaWdM и http://zlatnaribka.com/krem-s-kerati...l#.UFGvDHmaWdM, а подаръкът избрах да бъде мостра на Lakme на крем-активатор за къдрици. Смятах и него да го поръчвам, но може би ще бъде друг път, а пък още по-добре е и че ще има как да го изпробвам.
И подарък ли може да се избира?Да не е някаква специална промоция, защото когато аз поръчвах не видях такова нещо.На мен ми дадоха подарък мостра на крема без измиване на Макадамия.
http://zlatnaribka.com/termichno-mlq...l#.UFGzcaOLFLQ
някой ползвал ли е това? пише, че е за сешоар, дали става и за преса?
Да,аз го имам. Става за сешоар,преса,маша и всички други такива неща. Термо-защитна емулсия за коса е и на гърба пише,че е също и УВ защита
Ако имаш и други въпроси,относно него,питай
Оп,не съм разбрала,но .. как може да е толкова евтино? Със Спиди работят,нали?
Като поръчвах последно от Спортдепо, тия от Спиди не стига, че им написах да ми го доставят до офис, ами те писали адреса на офиса в поръчката и ме бяха таксували все едно са ми го донесли до вратата. Беше близо 8 лв, но направиха корекция, ама въпреки това 3 лв със сигурност не беше.. Затова се и зачудих.
Доста се колебах и какъв подарък-мостра да избера, добри са им предложенията.![]()
^сподели после мнение за крема с кератн и арганово масло,че много му се чудя аз
И аз като поръчах ми даде да си избера подарък,бяха доста добри предложенията и си взех гел с ултра фиксация,за по-бързо оформяне на прическата на Лакме (не знам дали беше точно така ;д)
Иначе и аз да споделя за моите продукти.Шампоана ми харесва,като за първо миене,не очаквах някакви фрапиращи резултати веднага.Мирише много хубавичко.Гела за изправяне го пробвах само на един кичур ,но много по-лесно се изправям с него (дано не го урочасам ;д).Доволна съм за сега.![]()
Да не би да може да избираш подарък мостра, ако поръчаш в сайта?Аз звъннах по телефона направо и не са ме питали какво искам за подарък.![]()
Разбира се, веднага щом го получа.26 лв не са малко пари, поне на мен това ще ми бъде най-скъпия продукт досега за коса, но по-натам ще се охарча бая за този косопад, ама няма как.
Четох какво съдържат таблетките на Дюкре - витамини от група Б, цинк и още нещо ... Май ще е по-добре да си купя витамин Б комплекс+другите витамини, които там ги няма+нещо с магнезий и цинк и да си се кефя... Малко стил "всичко в казана", ама нали трябва да си купя всевъзможни глупости, че иначе няма как да мине.
Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет. От може би 6 месеца косата ми пада ужасно много. Тогава не се подстригах веднага, защото ми трябваше горе/долу дълга коса за бала, за даси направя кока. Както и да е след бала се подстригах, за малко намаля косопада, преди няколко седмици пак се подстригвах и пак косопада беше намалял. Изправям си косата не повече от 2 пъти в седмицата, даже е имало седмици, в които не съм я изправяла. какво ще ме посъветвате да направя, защото съм сигурна, че ако оставя нещата така като стана на 20 няма да имам коса?
Момичета, замислете се и за начина си на хранене, нивото на стрес оказва влияние, хормоните също. Косопадът не е шега работа. В повечето случаи е сезонен и се оправя лесно - малко подхранване, по-малко горене и така нататък. Но за съжаление не винаги е така.![]()