.
Затворена тема
Страница 54 от 121 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    търкане с кърпата
    Търкане???НЕ,НЕ,НЕ!Никакво търкане на косата с кърпата!Само се попива!!!

Ако е толкова голям купувай го
    Ползвала съм го и не изправя като преса (като всеки шампоан за изправяне), но беше хубав
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Търкане???НЕ,НЕ,НЕ!Никакво търкане на косата с кърпата!Само се попива!!!
    Е това имах предвид, няма да я трия като потен ваксаджия ;дд Главно стоя с кърпата на главата и сама си попива
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Иначе и на мен ми хрумна като идея да започнеш да използваш био шампоана. И мисля,че мноооого по-добре ще ти влияе на растежа на косата,Ягодке
    Да, много е бляскава и жива от него.Пише, че е за тъмни коси и им придава блясък. <3
    Така, ето ми и плана:ще я мия само с био шампоана, след това био балсама (той е с отмиване) и след, като излезна от банята - няколко капки арганово масло на връхчетата.Ще пия много вода и ще се храня възможно най - здраволсловно.Няма да се спра докато не порасне това нещо и ще съм постоянна...дано.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Айде,успех! :Д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Кой си беше поръчвал нещо от Златна рибка? Доставката наистина ли е 3 лв? Ква е тая доставка, постоянно поръчвам от интернет и то до офиси на Спиди и Еконт и ми взимат по 6 !?

Banned Мега фен
    strawberry88 а маски няма ли да си правиш или си в почивка ?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Кой си беше поръчвал нещо от Златна рибка? Доставката наистина ли е 3 лв? Ква е тая доставка, постоянно поръчвам от интернет и то до офиси на Спиди и Еконт и ми взимат по 6 !?
    Аз.Доставката наистина е 3 лв. и идва на следващия ден.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    strawberry88 а маски няма ли да си правиш или си в почивка ?
    Ами, да.Може и да си правя, защото откакто стана това с аргавото масло и жълтъка (мих си косата 6 пъти с шампоан и пак беше адски мазна и после пак я мих и вече беше ок) домашна маска не съм си правила.Няма да е зле да си правя.Ще я мажа или само със зехтин или с тривитаминол и жълтък.

Banned Мега фен
    ^ ахамс... ами да,по добре и маски

Супер. Току-що си пуснах поръчката от Златна рибка, утре я чакам. Поръчах си http://zlatnaribka.com/olio-macadami...l#.UFGvFnmaWdM и http://zlatnaribka.com/krem-s-kerati...l#.UFGvDHmaWdM, а подаръкът избрах да бъде мостра на Lakme на крем-активатор за къдрици. Смятах и него да го поръчвам, но може би ще бъде друг път, а пък още по-добре е и че ще има как да го изпробвам.

Голям фен Аватара на cheburashka
    винаги ли има подарък към поръчката?!

И подарък ли може да се избира?Да не е някаква специална промоция, защото когато аз поръчвах не видях такова нещо.На мен ми дадоха подарък мостра на крема без измиване на Макадамия.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Защото не ти го доставят до дома,а трябва да си го вземеш от офиса на Еконт/или Спиди/.

Едит: И на мен ми дадоха подарък от Ензо,шампоан и балсам /мостра/ за изтощена коса.
    Последно редактирано от fizzyg : 09-13-2012 на 10:20

Голям фен Аватара на cheburashka
    http://zlatnaribka.com/termichno-mlq...l#.UFGzcaOLFLQ
    някой ползвал ли е това? пише, че е за сешоар, дали става и за преса?

Защото не ти го доставят до дома,а трябва да си го вземеш от офиса на Еконт/или Спиди/.
    Глупости!До вратата на дома ти го носят от Златна рибка!!! ;д

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    http://zlatnaribka.com/termichno-mlq...l#.UFGzcaOLFLQ
    някой ползвал ли е това? пише, че е за сешоар, дали става и за преса?
    Да,аз го имам. Става за сешоар,преса,маша и всички други такива неща. Термо-защитна емулсия за коса е и на гърба пише,че е също и УВ защита
    Ако имаш и други въпроси,относно него,питай

Глупости!До вратата на дома ти го носят от Златна рибка!!! ;д
    Оп,не съм разбрала,но .. как може да е толкова евтино? Със Спиди работят,нали?

Като поръчвах последно от Спортдепо, тия от Спиди не стига, че им написах да ми го доставят до офис, ами те писали адреса на офиса в поръчката и ме бяха таксували все едно са ми го донесли до вратата. Беше близо 8 лв, но направиха корекция, ама въпреки това 3 лв със сигурност не беше.. Затова се и зачудих.
    Доста се колебах и какъв подарък-мостра да избера, добри са им предложенията.

Оп,не съм разбрала,но .. как може да е толкова евтино? Със Спиди работят,нали?
    Да, със Спиди.
    А ти пробва ли термо - защитната емулсия и доволна ли си?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^сподели после мнение за крема с кератн и арганово масло,че много му се чудя аз

И подарък ли може да се избира?Да не е някаква специална промоция, защото когато аз поръчвах не видях такова нещо.На мен ми дадоха подарък мостра на крема без измиване на Макадамия.
    И аз като поръчах ми даде да си избера подарък,бяха доста добри предложенията и си взех гел с ултра фиксация,за по-бързо оформяне на прическата на Лакме (не знам дали беше точно така ;д)

Иначе и аз да споделя за моите продукти.Шампоана ми харесва,като за първо миене,не очаквах някакви фрапиращи резултати веднага.Мирише много хубавичко.Гела за изправяне го пробвах само на един кичур ,но много по-лесно се изправям с него (дано не го урочасам ;д).Доволна съм за сега.

Да не би да може да избираш подарък мостра, ако поръчаш в сайта?Аз звъннах по телефона направо и не са ме питали какво искам за подарък.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^сподели после мнение за крема с кератн и арганово масло,че много му се чудя аз
    Разбира се, веднага щом го получа. 26 лв не са малко пари, поне на мен това ще ми бъде най-скъпия продукт досега за коса, но по-натам ще се охарча бая за този косопад, ама няма как.
    Четох какво съдържат таблетките на Дюкре - витамини от група Б, цинк и още нещо ... Май ще е по-добре да си купя витамин Б комплекс+другите витамини, които там ги няма+нещо с магнезий и цинк и да си се кефя... Малко стил "всичко в казана", ама нали трябва да си купя всевъзможни глупости, че иначе няма как да мине.

Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет. От може би 6 месеца косата ми пада ужасно много. Тогава не се подстригах веднага, защото ми трябваше горе/долу дълга коса за бала, за даси направя кока. Както и да е след бала се подстригах, за малко намаля косопада, преди няколко седмици пак се подстригвах и пак косопада беше намалял. Изправям си косата не повече от 2 пъти в седмицата, даже е имало седмици, в които не съм я изправяла. какво ще ме посъветвате да направя, защото съм сигурна, че ако оставя нещата така като стана на 20 няма да имам коса?

Цитирай Първоначално написано от А Л И С А Виж мнението
    Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет. От може би 6 месеца косата ми пада ужасно много. Тогава не се подстригах веднага, защото ми трябваше горе/долу дълга коса за бала, за даси направя кока. Както и да е след бала се подстригах, за малко намаля косопада, преди няколко седмици пак се подстригвах и пак косопада беше намалял. Изправям си косата не повече от 2 пъти в седмицата, даже е имало седмици, в които не съм я изправяла. какво ще ме посъветвате да направя, защото съм сигурна, че ако оставя нещата така като стана на 20 няма да имам коса?
    Спри да се изправяш и си купи нещо против косопад!

Момичета, замислете се и за начина си на хранене, нивото на стрес оказва влияние, хормоните също. Косопадът не е шега работа. В повечето случаи е сезонен и се оправя лесно - малко подхранване, по-малко горене и така нататък. Но за съжаление не винаги е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си