.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    елфи, феички, леприкони и един еднорог
    Е чак пак толкова аз имах мравки ама ги изтрепах с райд :Д
    Последно редактирано от stefko1996 : 08-20-2012 на 13:37
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    И аз имам същия проблем и мисля, че не си въобразяваш.. по описанието което си дала е По-вероятно да е полтъргайст .

Преди време както си гледах тв в хола и изведнъж падна един диск от секцията. Казах си "ок, не е бил добре сложен". След няма и минута обаче половината рафт се строполи и останах буквално уплашена. Онзи ден вечерта пък тъкмо загасих лампата и си легнах и чух някакъв детски стон, нещо като мъцане.. казах си " не се филмирай деси, причуло ти се е" обърнах се на другата страна, и в този момент ОТНОВО чух същото нещо! O_O .. Днес пък съм абсолютно сигурна, че оставих чашата по средата на масата, а като се върнах беше на косъм да падне и да се счупи O_O Постоянно усещам чуждо присъствие около себе ..Обаче има и друго.. Преди четири пет години правих разни неща.. Ритуали за призоваване на духове.. Викане на духове с дъска с нарисувана азбука и сребърна монета.. И още куп простотии..
    в една тема беше писала, че си гей, FYI
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Спокойно. Сигурна съм,че всичкото това е в главата ти. Ако си гледала подобен филм,може би ти се е набило в главата. Един път аз,когато си легнах през нощта, ми се струваше,че ми жужеше комар! А това ми се беше набило в главата и аз си казах,"спокойно причуло ти се е" и всичко се оправи.

Ами всичко е възможно Аз отскоро гледам ,,Истории за духове '' по дискъвъри чанел .. всеки петък има два епизода един от 10 и един от 11 Хората разказват какво са преживели ( не е 100% истина но 70 % има ) Гледай го !

Голям фен Аватара на smilelady
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    И железни куршуми.Не си играй,направо извикай Сам и Дийн.
    Ако ще ги викаш тях и аз идвам ;д
    По темата: Според мен си внушаваш
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

прекалено много филми гледаш

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Единствения отговор е че имаш........Караконджул
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Тръпки ме побиват.

Говорите така все едно да имаш дух или нещо подобно е нещо супер обикновено. Дори не се знае дали съществуват духове.

Мега фен Аватара на tori
    :дд Самовнушение се лекува със друго самовнушение или пък с малко почивка... Бях си внушила, че водата ми мирише на зленясало един път. ВСИЧКИ в къщи съм ги карала да пият вода и на НИКОЙ не му миришеше. Вярвай, бягах от мивката в продължение на месеци и пиех само вода от хладилника. Тя пак беше от мивката, но не ми миришеше. :дд Отидох на почивка, забравих на какво ми е миришело преди, прибрах се и - изненада, всичко си беше наред. Успех и ще ти пратя няколко пакета сол, за да поръсиш навсякъде, из цялата къща по прагове, парапети и прозорци. Чувала съм в детските, че помагат. Може би съм по-сигурна в това, че помагат против самовнушение, отколкото против духове, но не вреди да опиташ. Най-малкото ще си спокойна. :дд

Олееее значи не съм луда .. значи не само на мен ми се случват такива странни неща ... .. преди време телевизорът сам се включваше ... водата в кухнята се пускаше сама .. а един ден си седя в едната стая и понеже вратата ни към др стая е със стъкло и когато погледнах към нея видях че някой мина .. а бях самаааааа нямаше никой при мен... а преди няколко месеца .. си седя на огледалото в спалнята и изведнъж започнах да чувам някакав звук от щората на прозореца ... трака трака .. обърнах се .. спря... викам си сиг нещо сее одарило оначе когато се обарнах пак кам огледалото пак се чуваше и това в продалжение на няколко минути .. това се повтаряше когато се обарнех то спираше и най накрая се оплаших мн и излязох от стаята .. а когато имаше силен вятар преди няколко седмници ... чух 4е пада нещо на терасата звука беше мн силен викам оле какво ли сам забравила и е паднало се е с4упило .. когато излезнах да видя нямаше нищооо .. нищоооо нямаше .. тогава мн се излшихххххх.... и да не забравя да кажа един ден съм в една моя приятелка и влязохме да се къпем затворихме вратата сложихме и раибера .. и знаете ли какво стана вратата се отвори с такава лекота и аз почнах да пищя защото аз затворих вратата а тя дори не се затваря лесно... тя ми е разказвала за мн такива истории който и се случвали в тяхния апартамент .. и винаги мн ме е страх да стоя в тях сама. примерно като .. единия и телефон бил на масата в хола а др на бюрото на компа и.. и единия започнал да звани погледнала .. това бил номера на теефона който е в др стая :Х:Х:Х:Х не мога да си ги опиша тези неща... не ме мислете за луда наистина ви казвам ...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Веднъж ми се яви фея !
    Със страшен задник и цици и кат се почнахме напрао се изкъртихме...
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Супер фен Аватара на scrooper
    Едно време и у нас имаше- през нощта се чуваше как някой се рови из нещата ни и освен това имахме странни гъделичкащи усещания. Оказаха се хлебарки.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Mucito7 Виж мнението
    преди време телевизорът сам се включваше ... водата в кухнята се пускаше сама ..
    е*ати неекологичните духчета :ХХХ
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Единствения отговор е че имаш........Караконджул
    ахахахахаххахахахаахаха rofl

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Цитирай Първоначално написано от Mucito7 Виж мнението
    Олееее значи не съм луда .. значи не само на мен ми се случват такива странни неща ... .. преди време телевизорът сам се включваше ... водата в кухнята се пускаше сама .. а един ден си седя в едната стая и понеже вратата ни към др стая е със стъкло и когато погледнах към нея видях че някой мина .. а бях самаааааа нямаше никой при мен... а преди няколко месеца .. си седя на огледалото в спалнята и изведнъж започнах да чувам някакав звук от щората на прозореца ... трака трака .. обърнах се .. спря... викам си сиг нещо сее одарило оначе когато се обарнах пак кам огледалото пак се чуваше и това в продалжение на няколко минути .. това се повтаряше когато се обарнех то спираше и най накрая се оплаших мн и излязох от стаята .. а когато имаше силен вятар преди няколко седмници ... чух 4е пада нещо на терасата звука беше мн силен викам оле какво ли сам забравила и е паднало се е с4упило .. когато излезнах да видя нямаше нищооо .. нищоооо нямаше .. тогава мн се излшихххххх.... и да не забравя да кажа един ден съм в една моя приятелка и влязохме да се къпем затворихме вратата сложихме и раибера .. и знаете ли какво стана вратата се отвори с такава лекота и аз почнах да пищя защото аз затворих вратата а тя дори не се затваря лесно... тя ми е разказвала за мн такива истории който и се случвали в тяхния апартамент .. и винаги мн ме е страх да стоя в тях сама. примерно като .. единия и телефон бил на масата в хола а др на бюрото на компа и.. и единия започнал да звани погледнала .. това бил номера на теефона който е в др стая :Х:Х:Х:Х не мога да си ги опиша тези неща... не ме мислете за луда наистина ви казвам ...
    Боже мили!Надявам се да се бъзикаш, ако не - имаш сериозна нужда от психиатър.

Е,чувала съм аз,4е има и такива не6та като духа на покоен 4овек. Но не вярвам да е истина...

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Боже мили!Надявам се да се бъзикаш, ако не - имаш сериозна нужда от психиатър.
    Е ,щом момичето казва,че е истина ...но честно да ти кажа авторке,не вярвам в духове. Това...тангъртканията на щорите сигурно е било от вятър-ставало е течение от някъде. Да не ли да си гледала филм с ужаси и духове??? Там в такива филми има много подобни неща. Сигурна ли си??? Може просто да имаш развито въображение-тъй е!!! Няма духчетааа...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Въобразяваш си.

Абе като оставим бъзика настрани съм ставала свидетел на доста странни неща. ( за протокола не пия и не се друсам , да не каже някой, че си въобразявам) . Например една зимна нощ , стъклата се бяха запотили и на сутринта на прозореца имаше отпечатък от много тънка ръка- все едно скелет се беше подпрял. Всички вкъщи си оставихме " отпечатъците" по всевъзможни начини- но дори не успяхме да се доближим до това нещо. И след 2 часа нашите изчезнаха, все едно никога не са били там, а тая ръка седя още 3 дни и не изчезна, докато не ми писна и не избърсах стъклото.
    Случвало ми се е да се събудя от гласа на някой , който казва името ми. Доста често долавям сладникав аромат , адски готин, но нямам такъв парфюм. Някой може да каже, че сигурно съседката се е пръснала на балкона и е влязъл аромата през прозореца- и аз така си помислих първия път. Обаче го усещам из цялата къща, а най-странното е, че се случва да го усещам и навън - в магазини, на гости.. Вчера докато бях при приятеля ми, вечерта си подредих лаковете на масата и много добре си спомням, че сложих лакочистителя до тях- защото го проверих дали е затворен добре и го сложих точно до червения лак- както и да е- отидохме да спим. През ноща ожаднях и отидох да си налея вода и останах втрещена, защото лакочистителя беше на другия край на масата. Приятеля ми каза, че не е ставал преди мене. По-късно отидохме в другия апартамент и той отиде до магазина да вземе нещо за ядене- и буквално минути след като излезе- станах свидетел как балконската врата се отвори абсолютно сама, седя широко отворена няколко секунди и след това си се затвори... бях като " ОМГ БЕ, какво става тука?? " . Няколко нощи преди това майка ми се събудила, защото имала чувство, че някой й " духа" в лицето, и като погледнала към мен се изплашила, защото се заклева, че видяла някакъв мъж да лежи до мен за секунда. Мислех да ходя по врачки, ясновидки( макар, че не им вярвам), за да ми кажат какво става, защото имам чувство, че за мен се е " лепнало" нещо . Обаче се отказах. От 5 годишна се интересувам от такива неща, обаче преди няколко години реших, че е по-добре да спра да ги изучавам и искам нормален живот)
    Последно редактирано от Charismatica : 09-23-2012 на 09:10

Alex345
    Guest
    Вярвам ти имаш ли проблема още? МАЛКО късно го виждам но...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Много късно го виждаш - само 3 години след като е публикувана темата.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

И аз имам подобен проблем.Почти всяка вечер към 23:00 или 00:00 чувам някакво тракане по раклата.Мисля че просто пука но всяка вечер да го чувам ....
    Мисля че си въобразявам понеже съм запалена по истории за духове,гробища,вампири и т.н. ... ..

Повече от фен Аватара на fls63
    ВЪОБРАЗЯВАШ СИ скъпа.Духове и полтъргайси не съществуват.
    Това с бойлера се е случвало и при мен,и не само с бутона на бойлера.Просто понякога когато натиснеш "копчето" и то само се изключва,защото трябва да го натиснеш малко по-силно.И вече когато си се спряла пред бойлера и си натиснала по-силно "копчето",вече е започнало да функционира.
    Викни майстор да ви смени бутона на бойлера.

Супер фен Аватара на skate
    i v nas ima 1 duh gosho sa kazva i postoqnno ma kara da igraem belot i az se mu kazvam che pensionerski igri ne igraq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си