- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Аз ще си правя домашната маска 2 пъти седмично и ще съм редовна!Просто съм много отчаяна с тая коса до ушите (най-късия пласт е до там) ии...да.
А зехтина е страшно полезен за всичко!Не случайно го наричат течното злато.![]()
И аз правя маски два пъти седмично. Утре ми е такъв ден, но ще си се клепам както обикновено. Имам намерение да пробвам една доста прочута маска - газ, мас и оцет. Ама това ще е по-натам, като бащата ме уреди с мас от някъде.![]()
Много съм доволна и че най-накрая си харесах добри витамини, дето имат от всичко по много и не са безбожно скъпи, та само с нетърпение чакам да свърша със сегашните (1 блистер остава) и да ги поръчам!![]()
аз преди редовно си слагах мед в маските.. трябва първо да се нагрее малко и да се разтопи и после като го смесиш с другите съставки все едно масло смесваш... а никога не ми е лепкало
а да.. аз вчера трябваше да си правя маска,но не си направих и след малко влизам в банята т.е. тая седмица само в неделя ще си правя маска... а и съм малко болна и с тая маска 2 часа нещо не ми се струва удачно ...
Дам, дам. Нагрявайте меда... Само нека да знаете, че над 50 градуса му се унищожават всички полезни свойства...![]()
Ако медът се топеше под 50 градуса, значи като го хапнеш или си го сложиш на кожата, щеше да се топи. Е, това не става, нали?
Медът се разтапя бавно и на много слаба температура, за да не загуби полезните си качества.- ето за това говоря !
Този, дето не е захаросан, е течен. Аз директно си го слагам в маската и нямам проблем с нанасянето - като се смеси с маслата и киселото мляко си става една прилично гъста смес, нали целта все пак е да не се стича.
а и тоя моя е домашен т.е. не е купен от магазина
Ми и моя е домашен, де. Пробвай да смесиш със зехтин и лимон.
Поръчката ми от Златна рибка дойде. Адски коректни хора, още не мога да повярвам, че до вратата ми доставката беше 3 лв. Олиото ухае много добре, а крема още не съм го пробвала. Може би довечера или утре, след като се изкъпя.
edit: не се стърпях и пробвах крема. Има страхотен аромат - не мога да го опиша, не знам на какво ми мирише, ама е адски як...
Последно редактирано от FuckingFreak : 09-14-2012 на 09:03
^^ От къде си? Интересува ме заради доставката. До София едва ли ще е повече, нали?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Някой да я я има? Аз днес си я купих. Пише, че след къпане се използва.
Търсих и бадемовото масло на Икаров, но жената каза, че няма и утре да проверя ..
Търсих, но и там нямаше. Явно утре им е зареждането.
Някой да изкаже мнение за хининовата вода?
А някакви други методи за бързо порастване на косата?