- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Логически несъответствия, парадокси и чисти простотии в християнството.
О, йес, религиозен спор!
Чуйте моето мнение:
С което слагам край на моето четене на темата.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
били са изгонени понеже са вършили духовно/религиозно беззаконие като са приели сатанинската форма на вярата, противно на божественото естество, там знанието е доминиращо, докато "любовта" се губи, понеже за човека "плодът" от "дървото" за придобиване на божествени административни (по-)знания/умения може да бъде единствено сатанински, защото природата на човека е да бъде единствено потребител, докато само Бог има право да бъде Администратор, а и никак не е необходимо да има повече от един единствен Администратор, нито пък е възможно, ето защо още от самото начало за човека е забранено да "яде" от "дървото" за придобиване на божествени административни (по-)знания/уменя, тъй като това може да внесе единствено влошаване в света поради нищожният капацитет на човешката природа, най-типичен пример за такова греховно направление е учението йога на кришна, което е пълен израз на "грехът", за който се говори в Библията
Последно редактирано от npp : 09-14-2012 на 10:44
Ставам свидетел на някаква аномалия. Забелязах че когато споря с християни, те в повечето случаи отговарят на последното изречение от постта ми, а другото го заебават и не отговарят. Същото го забелязах и при дефендър. При всяка възможност се чудят как да се отклонят от темата и основните аргументи и се хващат за някакви, напълно несвързани с конкретният спор, неща.
Та npp можеш ли да обясниш логическото несъответствие или не? Дефендър даде аргумент, който на практика обяснява случая, и затова съм склонен да го приема. А ти написа 1 тон несвързани глупости за грехове и религиозни беззакония.
Кви майки,кви бащи,кви братовчеди като ние същност нямаме такива наистина.Все пак сме същества от чиста енергия,която е съществувала от началото на света и ще продължим до края ако има такъв.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
И Бог не ти дава нищо.Кога си виждал Бог?Как ще ти даде заповедта бе момче?Как?Мислиш ли,че Бог аще се занимава тук с една планета,която е на майната си във една Вселена,която също е на майната си като може би има доста по-важни неща от това?
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
генетичните дефекти са резултат от систематичното съдене против кръвосмешението от страна на духовните служители на човешката(666) религия, като не само генетичните дефекти, но и всяко зло на света се е появило/се явява именно по този начин, както и в Библията пише че произходът на злото е именно въз основа на духовното/религиозното беззаконие, иначе ако не беше грехът, сега въобще нямаше да има зло в този свят, а що се отнася до половият акт между роднини, който старовременните хора са правили само за зачеване, това е ставало чрез опиянение с алкохол, така щото да се притъпи сексуалното привличане/сексуалната привлекателност
АМА И ЕКСТРАСЕНСКА ДА Е ТОВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕ КЕФИ
Абееееееее животните не се броятте са нищо според християните,те нямат душа дори се чудя защо ги смятат за живи същества ;д Абе предлагам на христиняните да вземат малко ЛСД да видат паралелното си аз ;д
Душата е точно това, което хората имат а животните нямат, т.е. разликата между тях.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Да, но тъй като според дефендър, болестите от кръвосмешението са следствие от "греха", то значи и животните са в грях, тъй като и при тях кръвосмешението води до болести. Но как нещо, което няма душа, може да бъде в грях?
Ти си да не казвам какъв бе.Животните и растенията имат и те етерни и астрални и всякакви тела,животните имат душа,растенията нямат.Ти мислиш ли изобщо?Моля те захвърли библията и казаното вътре в нея и отвори ума си за нови идеи и за нова вяра даже.Толкова е еднообразно с тази християнска вяра,после вие ще сиа разберете,че цял живот сте гершали,ама късно ще е вече.Правете квото щете!
животните не са извършители на грехът, но са негови жертви.
т.е. греха на човека оказва своите последствия и върху природата.
например, когато вирус попадне в компютъра това оказва последствия върху работата на цялата операционна система, а не само на отделен файл или програма.
Последно редактирано от defender : 09-14-2012 на 14:55
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
^
я кажи защо, че и ние да се посмеем