.
Затворена тема
Страница 68 от 121 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 3024
    Голям фен Аватара на fairyy1
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Форумът определено има проблем с моя флуид ;дд
    казах, че действа, въпреки че не е супер професионално и скъпо и т.н.
    Едно гооолямо благодаря .. дано да ми подейства и на мен, че съм се отчаяла вече ;д

Моля, надявам се да ти помогне ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

JoLLiE92 ти по нета ли си поръчваш флуидите или ги купиш от магазин ?

Ако може някой да ми препоръча маска/спрей/масло или каквото и да е против цъфтежи, че дори без да си я изправя косата ми цъфти. Сега с тия маски цъфти по-малко, но все пак цъфти.. А познавам хора, които всеки ден си правят прически и нямат нито един цъфтеж и вече ме е яд от тази моя коса

^Мама ми го купи, следователно е от магазин ;д тя не уважава сайтовете.
    Аз против цъфтеж съм доволна много от Реконструктора на Yunsey , но за съжаление вече не мога да го намеря никъде, а от сайт нещо не ми се поръчва не знам защо. Ще си поиздиря по магазините и накрая ще си поръчам.
    При него важното е дали ти е увредена косата от химия - боя, химическо къдрене и изправяне, или от преси , маши , сешоари. ;п В първия случай червена опаковка, във втория - зелена. http://beautyshop.bg/product/164/-yu...-za-kosa-.html и http://beautyshop.bg/product/215/yun...ana-kosa-.html
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на fairyy1
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението

Ако може някой да ми препоръча маска/спрей/масло или каквото и да е против цъфтежи, че дори без да си я изправя косата ми цъфти. Сега с тия маски цъфти по-малко, но все пак цъфти.. А познавам хора, които всеки ден си правят прически и нямат нито един цъфтеж и вече ме е яд от тази моя коса
    Ето това е решението .. косата ми стана като коприна, но не на всеки даден продукт му действа .. то си е до коса .. опитай
    http://szafa.pl/uploads/normal/blog/...5e9d69163a.jpg

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението

Масло от пшеничен зародиш.

chocolatte96 , или отиди на брилаж
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fairyy1 Виж мнението
    Ето това е решението .. косата ми стана като коприна, но не на всеки даден продукт му действа .. то си е до коса .. опитай
    http://szafa.pl/uploads/normal/blog/...5e9d69163a.jpg
    Това наистина ли помага за цъфтежа?

Голям фен Аватара на cheburashka
    някъде бях чела, че като си слагаш от аргановото масло на косата, не е нужно да слагаш термозащитни кремове, спрейове и т.н., т.е., че върши и тази работа, вярно ли е?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    някъде бях чела, че като си слагаш от аргановото масло на косата, не е нужно да слагаш термозащитни кремове, спрейове и т.н., т.е., че върши и тази работа, вярно ли е?
    да,до колкото знам има термозащита - естествена

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ да , има нещо такова и като цяло аргановото масло е най-хубавото нещо ,което можеш да сложиш на косата си

Голям фен Аватара на cheburashka
    в такъв случай смятам да не си купувам термозащитен продукт и отделно куп глупости, а просто да си поръчам хубаво арганово масло, някой, който има, може ли да каже за колко време му стига и по колко употребява, колко често?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ След къпане, по 2-3 капки слагам аз на върховете на косата, докато е още влажна. Иначе става мазна и трябва пак да я мия. Обаче и термозащитен си слагам по дължината на косъма, защото ако трябва целите дължини да ги омажа в арганово масло, веднага ще трябва да я къпя.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Пляснах набързо една маска - зехтин, стимуланта на Икаров, олиото на Макадамиа, витамин А, мед, балсамико и малко кисело мляко. Трябваше по-рано да е, ама за съжаление бях на кола маска, забавих се, а пък не трябваше и да се мокря. Сега ще постоя час-час и нещо.

Благодаря за съветите Ще избера 1 от тези продукти и ще ви кажа резултатите

Аргановото масло може ли да се добавя в маски?
    btw днес си поръчах http://zlatnaribka.com/termichno-mlq...l#.UFTIAlH3Oed някой ползвал ли го е?
    Последно редактирано от yoLo0 : 09-15-2012 на 18:27

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    btw днес си поръчах http://zlatnaribka.com/termichno-mlq...l#.UFTIAlH3Oed някой ползвал ли го е?
    ...да,но според мен е по-добре да си се ползва отделно.. иначе на това мляко и аз доста му се чудих и ако е същото като в ензото ще си взема това от ензото

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от fairyy1 Виж мнението
    Такаа .. Пиша тук с надеждата някой да ми даде съвет. Косата ми е къдрава и я изправям, но се подвива в краищата. А сега пък и времето е ужасно и като излаза след 20 мин вече се е накъдрила .. Иначе когато не е толкова гадно времето си стои права цял ден .. даже на сутринта като стана пак е права, но аз искам да издържа повече в лошото време.. Има момичета на които косата им стои перфектно изправена и в лошото време пак им е права .. иначе косата ми е много мекичка и копринена като се изправи, но не за дълго остава права .. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети как и с какво да я мажа преди изправяне..
    Хубава преса+качествена термо-защита

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    fizzyg, погледнах снощи съставките им.Професионалния на Шварцкопф има SLS и polyquaternium-10 (това също е вредно, нали? ), а в крема на Макадамия има 2 вида парабени. :/ Ама какво да се прави пак ще си ги ползвам.
    Е,пак си ги използвай,нищо че имат и вредни съставки. Като се замисля какво ли няма такива,винаги има поне нещо..

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Аз го имам. Хубаво е,макар че не съм го пробвала с преса. Вчера си писах впечатленията за него,може да прочетеш.

Гледали ли сте "Довери се на журито"? Консултантката им по сексапил има невероятно добре поддържана руса коса, а аз обикновено мразя руси, защото са прегорени , изтощени, като метли и така нататък.
    http://www.mtv.com/onair/made/season.../820/02_fb.jpg - единствена сносна снимка , която успях да намеря ;д
    но ако сте го гледали ще знаете какво имам предвид
    някоя?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Гледала съм го, но не съм обърнала внимание.

ето една супер-яко руса с чудесна коса и винаги готина прическа http://www.heatworld.com/upload/140394/tulisa_m.jpg

Тази жълтее стабилно ако питаш мен.
    п.с. и хвърчи ;д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-15-2012 на 21:22
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    И аз съм го гледала,хубава и е косата.Иначе аз на връхчетата слагам арганово масло след като се изкъпя.

екстра е мацката, просто не е точно бяло-руса. И е с доста кадърно оформена прическа.

Може, на мен не ми харесва. Както казах, не харесвам руси, защото изглеждат по тоя начин.
    Пък на другата и изглежда много жива косата, въпреки че на снимката не личи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове