- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата ?!
Ама талъсъмке/dragon ли mragon lady ли си/ мноо си проста ма!Казвала съм ти го неколкократно.Глей да не развиеш язва от спермата!
Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Нищо лошо няма бе, душаа.
Просто ми изглежда фалшиво. Щото баш наточените ми изглеждат като някакви, които си ценят маникюра повече от всичко, които ги е гнус от много работи и всякакви такива неща. Познавам една, която не мога да си я представя с *** в устата, поради простата причина, че все ти говори за стил, принципи, ходи с вирнат нос и 'нам си какво... bitch please..
Всъщност 'дамите в обществото', които са си затвърдили такъв образ, са ми толко' фалшиви, че не е истина просто.. I mean... не си ги представям като ъъ кО речИ!? ..курви в леглото..
Не отричам обаче, че моето мислене също може да е грешно. Много хора ме намират за невинна и розово романтична.. biiiitch please... (единствено заради това се колебая, иначе съм повече склонна да вярвам в онова, което казах по-горе ^)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Абе тва за курвата в леглото е образно казано за секса като цяло.А за дамата абе има изкуствени аз съм изглеждала и кифленски ,префърцунено ,но сама падам на колене.Така че външния вид лъже.
Ок споко съм де!
4XCOKИ
Е добре де ти като изглеждаш невинно не си ли мръсница,не коленичиш ли без подканяне.
А добре те разбирам ама пак ти казвам,че всичко лъже - знам ги онея "Стига бе лигльо...,ОлИИ виж как ми е развалила косичката....,Ииии ноктопластиката ми е супер яка и мнооо си я пазя..."
4XCOKИ
За кво етикетче говорим ....?Почвате неква тема и после се правим на 5 пари в кесия.като кажеш нещо различно и аре черна овца.Хич не мога ви разбера понякога!Ама не ми се спори нито пък ми се развиват теории за гастрити!
4XCOKИ
Е на мене поне не ми пишат цена на услугите из фейса ...
А този adorher въобще не знам кой е .Или коя е .
4XCOKИ
Тва пък за какво беше????Направо съм изумена как започваш да се заяждаш без никаква причина от едно обсъждане на една тема!!?!?!!?
4XCOKИ
Аааа сега загрях!Виж ся ,кукло,аз говорех за онея за които и ти префърцунените кукли ,които отгоре на тва си слагат неква цена из оня смотан фейс да се праят на още по-интересни.Ако ти си го правила аз не съм тази ,която трябва да търпи заяжданията ти ,че си осъзнала грешката си и те яд на себе си!!!!!
Тази „кукла“ преспокойно може да ти бъде кака и мога да ти кажа, че знае нещата 100 пъти по-добре от теб, така че няма смисъл да спориш с нея.
Я че интересен кокошкарник
устите са си ваши слагайте каквото си искате в тях
иначе такива изказвания прочетох страх ме е да погледна друга тема да си кажа честно по-страшни сте и от оръжие
ОДИН!!!
4XCOKИ