- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^ супер е
ох, аз си мислех утре да си изправя косата, а с това тъпо време.... ;/
Утре щяло да е слънчево и да не вали, каза Станислава Цалова ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз днес си правих маска- редовната- ракия, жълтък, зехтин, бадемово масло, кисело мляко. Стоях 3 часа и се изкъпах с хининов шампоан на Милва. Искам да ми порасне мъничко по- бързо и се чудя тривитаминол, стимулант на Икаров или хининова вода?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ох,да ви се оплача.Днес косата ми е просто У-Ж-А-С-Н-А.Първо пърхота сутринта,сега е ужасно бухнала и я чевствам много суха.Не знам къде сгреших,измих я както правя и друг път.Утре мислих да я изправям,но като я гледам каква е умряла ... много ме ядосва.
П.С. Аз малко имам изблик на чувстваЗнам,че няма вие какво да направите ама аз да се оплача ;д
Аз вчера си взех голяма ластика за такъв кок:
Пробвах да си направя,сложих лак,за да не хвъчтат малки кичури и стана много добре
И да,утре пак ще съм така.
Как се прави това? много е красиво
чувала съм за някакви чорапи ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много гадно,че винаги когато искам да е хубава тя ме предава ;д
^откъде намери такъв ластик.Гледала съм и в магазини,които продават неща за коса и в козметика,но не намирам никога.
http://www.youtube.com/watch?v=3bMSRXK78kU&feature=plcp
3:30мин. Тогава започва да го прави,но го прави по-отпуснат,за да изглежда ежедневдно,а моя е стегнат и е ''елегантен'' :Д
Това за чорапите не съм го чувала аз.
Да,утре ако има кой да ме снима,ще пусна
Провери в комплекти за коса с много видове ластици. По магазините за 1лев също съм виждала![]()
http://www.beautybg.bg/index.php?opt...d=9&Itemid=58#
прилича ми на някоя актриса, някой да се сеща, че ще се побъркам, сори, че не е по темата
оф, май не излиза снимката, момиченцето на 4тия ред
Аааа, преди малко се изправих и сложих малко арганово масло след това.Знаете ли колко лесно ми беше, като е на пластове и къса.Сега е толкова блестяща и права.Не мога да и се нарадвам.Явно няма да мога да устоя на изкушението и ще се изправям по - често.<3
^Ами, какво лошо има? Няма цял живот да се грижиш за тая коса, за да й се радваш само на естествения й вид.
cheburashka, не знам за коя актриса говориш, но на мен ми прилича на http://theideagirlsays.files.wordpre...ivey.jpg?w=600![]()
Начин на употреба: Нанесете малко количество /колкото монета от 1 лев/ по дължините на чистата и влажна коса. За равномерно разпределение разрешете с рядък гребен.
Не изплаквайте! Стилизирайте със сешоар и четка. Отлична протекция при третиране с преса и маша.
за аргановото масло, вече съм му тотално навита, като ми попаднат парички, ще си го поръчам
а кой писа, че го е взем за 31лв., в сайта пише 39+доставка още 5-6-7лв...![]()
Днес и моята коса не е хубава. Не е мекичка, една суха и краищата й не ми харесват ;/.
Много, много, ама мноооого се дразня ! ;д
моята днес е леко бухнала, но пък къдриците й са прекрасни <3
Явно е от времето.Дано утре е по-добре,че иначе ще експлодирам от рано ;д Забелязала съм,че моята коса винаги така прави,когато най-много искам да е хубава тя е на обратното мнение ;д
Ягодке може ли да пуснеш снимка на косата ти и когато е изправена?![]()
Излишни ли?Защо?Правя и домашни маски и я мия, какво е излишното?![]()
Мда, прави сте.Щом се харесвам така не виждам защо да не се изправям.Няма да прекалявам естествено.1 път седмично стига.Ще пусна снимки, да!Тия дни.
Мен първо ме беше страх с това арганово масло да не стане мазно ама нали гледам, че в youtube така правят и аз викам да пробвам.Сложиш съвсем малко между дланите си и после по краищата на косата и резултата беше мекичка и лъскава коса.Обаче на мен по рождение косата ми е рядка.Сгъсти се много от маските, но не е от най - гъстите де.Благодарение на пластовете идглежда гъста.Ама аз все още си искам старата коса и не знам колко време ще отнеме да ми се изравни всичко. :/