Аз пък мисля, че вие прекалено мислите по въпроса за Единствения.
Обръщам се към DisappointedDreamer, заради това:
Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
От друга страна пък ми е обидно и тъпо да залъгваш някого и да бъдеш във връзка с него, при положение че знаеш че някой ден ще го оставиш. По-добре, според мен, ще да е да го оставиш той да си търси човекът. Егоистично е да бъдеш с някого, само за да си начешеш своите нужди и само за да ти е хубаво. През времето в което сте били заедно, въпросния човек може да си намери истинската половинка, вместо да си губи времето с вас.
Ще го кажа така. Хората имат глави на раменете си. Никой не се хвърля във връзка с идеята, че тя ще приключи. Винаги, когато се хващаме с някого, то е с идеята да е дълго, ако не и вечно. Нещата се избистрят в крачка. В един момент осъзнаваш, че този човек просто не е онзи, с когото се виждаш да гледате внуци. Това не значи, че в момента ви е зле и трябва непременно да се разделите.
Нещата се случват естествено. Когато нещо закуца трябва да си претеглите везните и да прецените струва ли си да се помъчите да го закрепите или по-добре всеки по пътя си.
Ти, за себе си, трябва да си отговорна единствено за твоите стъпки и решения. Все пак не ходиш с кукла на конци. Той има глава на раменете си и може сам да прецени.
Хубава е самозаблудата, че в една връзка сме "ние", само че не е така. В една връзка сме "аз" и "ти", които се опитват да съществуват заедно. И трябва да отговаряме за себе си, за собствените си действия и думи. Аз не нося отговорност за неговите чувства и това, което прави. Дала съм му свободата да се развива както намери за добре. НЕГОВ избор е да се развива така, че АЗ да съм добре. Както и АЗ избирам да вървя в онази посока, в която да не го губя.
Не знам дали успях да го обясня добре...