- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тази вечер отново ме накараха да изпитам срам, че съм се родил българин
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Коментарите под статията са меко казано ограничени. Все едно аз да отида в Арабия и да ме карат да нося чалма.
n00bs
Абе , честно казано няма да седна вкъщи да гледам разни биг брадъри и сървайвъри, всъщност до сега съм гледал единствено 5, 6 серии на биг брадъра, когато пищова беше вътре и тва беше... просто не ме кефят подобни предавания..
Простно снощи се бяхме събрали на на домашно и хоста я пусна тая глупост да видим кака Пам и повярвайте ми както бяхме подпийнали, когато гледахме предаването ако тоя кълвач кънчев беше до нас щяхме да го линчуваме...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Цялото предаване е една голяма пародия! Не знам кой го гледа все още и на кого му е интересно. Вътре влезли хора кой от кой по - ограничени. Нито има място в българския ефир това предаване ,нито нищо. Трябва да го забранят със закон!
А колкото до Памела - хубава жена за годините си, но няма място в тази къща. Такова име би се уплашило (предполагам вече се е уплашила) от българската действителност. Като видях какво и беше посрещането, не искам да мисля престоя в къщата какъв ще и бъде.Язък за дадените пари.Можеше много деца да се нахранят с тях.
Децата в домовете не искат храна, а зрелище !
n00bs
малко коментарчета относно снощното фиаско :
БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ! - ОТГОВОРЕТЕ СИ, ВИЕ ЗРИТЕЛИТЕ:
ХВАНА ЛИ ВИ СРАМ ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА НИКИ? ИСКАТЕ ЛИ ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ТАЗИ СКАПАНА СТРАНА? БУЛГАР! БУЛГАР! МОЛЯ ВИ СЕ БЕЕЕЕ, ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ, ДАЙТЕ ПОНЕ ЕДИН ДОБЪР ПРИМЕР И НАДЕЖДА НА ХОРАТА.
*
Ако преди 3-4 години някой ми беше казал, че Къци ще посрещне Памела Андерсън и Фънки крещи "Дайте й да надуе дудука", нямаше да има вероятност да му повярвам
*
Kanchev,GLUPAKO,vreme ti e da se skriesh nqkade!Arogantnoto ti povedenie izloji nasiqta ni no v kraina smetka si go poluchi s lihvite.Otsviri te kato mikrob,kakavto si.
*
And this is how you make a whole country of people look like idiots. Pam cutting him off - priceless.
*
Пълна излагация, а Ники Пънчев начело на агидката с държание на предрусал с виагра дърт козел се чудеше какво да направи. Лошото е че тази простотия може да надмине българския ефир и да се види и на запад... БУГАР, БУГАР..
*
Този Ники Кънчев с тъпия му въпрос : Застраховани ли са ти гърдите.. Изложи целия български народ! Простотията няма край!
*
Ники Кънчев просто се излагаше , изобщо не знаеше какво да направи , когато Памела дойде , задаваше просташки въпроси и я накара да се чувства неудобно . Когато тя се спъна , все едно не е човешко , Кънчев извади е*ати критичния поглед и я смути . Заради такива изцепки на родните ни "звезди" цял свят си мисли , че всички българи сме такива малоумници
*
Памела ме изненада с класа, непринуденост, много човешко и земно отношение! За разлика от родните "ВИП-ове", които си мислят, че са голяма работа те и на малкия й пръст не могат да й стъпят.
Кънчев ме накрая да се срамувам, че съм българин!!
*
Ами Кънчев сигурно искаше да е интересен. Горкото Памеле, не стига че беше премръзнала, стана ми жал за нея, а и ония наоколо крещят и размятат писалки, пък на всичкото отгоре и тъмен балкански субект за водещ. Милата! Дожаля ми верно
*
Кънчев отивай на село, нещастник такъв. България се срамува от теб. Простак смотан.
*
Кънчев, Кънчев... Да си ходиш на село У Червен бряг, че ни изложи пред цЕл свят!!!
Егати безсрамния и безпардонен простак! Как е възможно изобщо някой да го търпи, пък камо ли да му се поверяват такива събития!
*
Много яко се изложихте с тия въпроси на Кънчев към Памела. Сериозно. За пореден път ме накарахте да се засрамя, че съм българин. Не стига, че цигани и политици ежедневно ни срамят пред света, сега и вие.
*
Кънчев ти си срам за България! Ти си за съд бе, дебил.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Добре, че не гледам тия глупости. Само излишни нерви![]()
Примера на много млади момичета - Златка,показа невероятен умствен багаж.Квото и да говорим,не може да знаеш столиците на по-големите европейски държави...и да викаш че на Великобритания столицата е Англия....нямам думи...
>>DjBelev<<
за първи път да съм съгласна с Oy7ofCon7roL ;д ама си го каза точно.
Имам политическа карта на света сигурно от 10-годишна. Знаех всичките столици. Вярно, сега съм ги позабравила, но те не я питат за страни в Азия в крайна сметка.... глупаво е! Дано си взема поука и понаучи нещо!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
В крайна сметка, ако лапа добре, не мисля, че ще ме инт. дали знае столицата на Франсетата.
n00bs
Чакай малко, кой ще я държи след 35 ? Аман от оптимистки, стане ли на 35 се сменя, за какво ми е дърта.
n00bs
вместо да имате готина и умна приятелка, после жена... да имате деца от нея и те са като майка си и вас, а не като златка...
за кво ви е да ви духа няква златка... едва ли ще е по-различно
но пък е едно евентуално унижение за нея, докато има златки, ще има и такива, които да ги използват и да им се подиграват...
това заслужават такива момичета!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
xaxaxaxa не, говоря като много по-умно и красиво същество, което има акъл в главата...
ама аз всъщност не я осъждам.... щом съществуват такива като нея, има търсене хахаха
и тея, които спят с нея не осъждам
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти