- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Момичета, можете ли да ми препоръчате някакви хубави кристали за коса... за заглаждане и тнт
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%82%D0%BE-%29 тука,последните 3-4 страници има доста... ако не си харесаш пак пиши в тая тема и ще гледам да измисля нещо
Благодаря ти много, не знаех , че има отделна тема : )))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Можеш ли да ми кажеш тоя кок с големия ластик не може ли да не си режа чорапите за него или трябва да си намеря утре голям ластик отнякъде ;д Че не ми се режат чорапи, а и няма да стане толкова дебело. И откъде тоя ластик във всеки магазин ли има?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ама ме е жал да си ги режаа ;/![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Добрем, утре ще обиколя и ако не намеря ще правя някакви жалки опити за тая плитка водопад ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аха, аз си харесах един и скоро ще си го взема сигурно.А сега за да не правя нова тема, ще задам още един въпрос...
Стана ми навик да си боядисвам косата на около 3-4 месеца някъде, но нали тая година ще ми е бала и не искам да я затормозявам прекомерно. Последно се направих много тъмна с Palette Intensive Color (всъщност най-тъмният нюанс на кафявото), защото целта ми е този цвят: http://chudesa.net/wp-content/upload...nova_image.jpg
Обаче винаги ми се получава по-тъмна, а сега когато ми е леко паднала боята горе откъм корените на бретона ми има червеникав отенък. :Д
Така въпросът ми е:
1) Да се доверя ли и следващия път на Палет или да си харесам нещо от Лореал? (имам предвид боя с амоняк)
2) За тъмен цвят като този фактор ли е времето на престой с боята? Миналия път доста седях и ползвах 2 опаковки. :Д
3) Ако все пак отида на фризьор, резултатът по-траен ли ще е? (все пак ме е страх да не си мъча косата мн-мн..)
Аз бих казала да не си избираш сама цвета, а да оставиш да ти препоръчат в магазина или откъдето си я взимаш. Колкото повече стоиш - толкова по-силен цвят. В случая по-тъмен. Две опаковки? Освен ако косата ти не е до кръста или адски гъста, това е твърде много.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това е, че една кутийка не ми стигна за цялата коса... Че е гъста, гъста е. А за коси до кръста знам че се ползват и по 3 кутии понякога.(братовчедка ми) Ааа не ща да ми препоръчват цвят, аз искам този и в момента ми е горе-долу като този на снимката.
За 3 пък баш никога не съм чувала ;д Ама нали ти е бил много тъмен в началото?Можеш да отидеш със снимката на Николетка и да кажеш "искам такъв цвят". Те не излизат същите като на картинката и хората в магазина по-точно могат да ти изберат. И с Палете съм се боядисвала, и с Л'Ореал, но безамонячните. Трайността не зависи от фризьора, но от него зависи нанасянето равномерно навсякъде на боята и да нямаш такива червеникави елементи.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, в началото беше много тъмен, но постепенно се изсветли до това тъмнокафяво (с червеникавия отенък).А за фризьора - имах предвид, че те ползват скъпи бои и съответно може би по-трайни. А тея червеникави участъци нз дали не са от предишната ми боя.. На баща ми косата е естествено черна и от морската вода и слънцето му става лееееееко червеникава.
![]()
![]()
А за другото - аз сама се боядисах с тея две кутии, постарах се навсякъде хубаво да нанеса.
Последно редактирано от Luscious_Heart : 09-19-2012 на 23:33
Има доста фризьори, при които сама си носиш каквато искаш боя.А и професионална можеш да си купиш сама също. Изсветлява не от слънцето разбира се, а от измиването! Червенините са били точно от предната ти боя, но фризьорът би ги покрил по-добре от теб , за да не се виждат.
Не си купувай прекалено черни бои, че после не може да се възстанови. Николетка е нещо шоколадово кафяво, за което може да използваш безамонячни бои - много естествени се получават. Какъв ти е естествения цвят и как си се боядисвала последните пъти?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм ходила при фризьорката ми и с лореал кастинг, но тази работа може да я свърши всяка по-опитна жена по принцип.
Ама не ме разбра. Червения отенък започна да ИЗБИВА известно време по-късно. Когато се боядисах, бях на 100% с тъмна коса без никакви, ама никакви разноцветни участъци. С постепенното падане на черното косата ми доби и тоя отенък. :Д Естественият ми цвят е кестеняв. Преди това черно боядисване бях цвят меден кехлибар (безамонячна на Лореал).
А, споко,то ще се махне бързо тогава ;д Разбрах те, но нали избива на места, не навсякъде? Значи на някои места си сложила по-малко боя, отколкото на други![]()
И какви са ти въпросите? ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами то остана един въпрос, дали да прибегна и следващия път към Палет или да се насоча към Лореал. Ти каза, че си пробвала безамонячните им, но аз говоря за такива с амоняк. Не съм пробвала амонячните на Лореал и се питам дали няма да са по-добри.