- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Ами правят го в някои фризьорски салони (тук май само в една верига) Отнема ти връхчетата без дължината. Даже може и сама да го направиш ако ти се занимава. Вземаш мъъничко кичурче, усукваш го много и отрязваш стърчащото , тоест както се прави със свещ, но не го гориш, а режеш ;п Но отзад не знам как ще го направиш ;д Може да хванеш някоя приятелка да ти направи, а ти на нея
П.С. За боята - може, аз я ползвах преди 3-4 години![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да ви споделя. Току-що четох за някакъв експеримент как да провериш дали косата ти е здрава. Вземаш косъм, може и паднал от четката, правиш го на топка и го пускаш в чаша вода. Ако се задържи повече от 60 секунди на повърхността е здрава, а в противен случай има нужда от подхранване. Смятам да го опитам днес ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
звучи интересно, моят сигурно ще потъне след макс 10сек.![]()
Едно момиче ми каза, че ми е пораснала доста косата и наистина се зарадвах много тъй като се подстригах миналия месец, заради цъфтежите и ми се струваше, че косата ми е късаА моя приятелка ми каза, че ми е живнала косата - изглеждала по-здрава отпреди
![]()
Купих си Стимуланта на Икаров, Масло от пшеничен зародиш и Геритамин Нео. Правя си почивка от тривитаминола и почнах с тези продукти, а и си мисля че Геритамина и Тривитаминола едновременно ще ми дойдат в повечко, защото и двата продукта съдържат витамин А и ЕМного хора споделиха, че се напълнява от геритамина (повишава апетита ) и затова реших да ги пия преди да вечерям иначе ще се тъпча цял ден
Ще ги пия 20 дена после ще си правя почивка пак толкова и през това време пак ще си правя маска с тривитаминол
Дано да подействат
![]()
^Ако си слаба по рождение няма да надебелееш.Аз съм така и съм пила бирена мая и Геритамин и винаги ям много и съм си слаба.![]()
Ами мисля, че и аз съм като теб. И без това се тъпча цял ден, но не надебелявамИначе съм 62 кг, но ръстът ми е 1.75 и изглеждам по-слаба отколкото съм, но все пак искам да си "махна" тия 2 кг
Между другото си имам и коремче и мислех да се откажа от тестени изделия, но не и от шоколада
А и една приятелка ми каза, че от коремни преси няма файда и се отказах от тях и не знам какво да правя сега
![]()
п.с. Извинявам се за отклонението от темата ..![]()
Oт коремните преси има "файда"![]()
Ами, не знам и тя е чула от ТВ един мъж така е казал, а на мен само толкова ми трябва![]()
Между другото, преди малко се сетих, че преди година пих мляко и суха маяБеше ебати гадното нещо
Отвратителноо
Баба ми каза, че е било за здрава и дълга коса, но успях да пия само 2 дена
Не препоръчвам на никого
![]()
Искам да ви кажа,че хининовият шампоан на Милва при мен наистина действа.Ползвам го вече месец и нещо и доста ми порасна от тогава косата.В края на косата само слагам кристали за коса ,за да не ми цъфти. От както започнах да го използвам чак сега е започнала да ми цъфти и мисля сама да си резна само краищата. Някой спомена нещо за брилаж?
Може ли клипче?
Последно редактирано от SuNsEt : 09-22-2012 на 10:00
^ http://vbox7.com/play:ad91ccc392 : )
И аз съм като теб и целта ми е 55 ;д Тея специално упражнения действат ако си ги правиш редовно![]()
Оф , тръгвам да търся тема за упражненияяя .. ;дд чакам ви там
Шампоанът на Милва и на мен ми харесва, за ефект за растеж не съм забелязала, но ми прави косъма дебел. Клипче за брилаж не знам да има, просто трябва да намериш салон, в който го правят. Не знаеш ли как се маха със свещ цъфтежа? Усукваш кичур много много и вместо да минаваш със свещ, отрязваш с ножица стърчащите настрани елементи![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-22-2012 на 09:59
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.youtube.com/watch?v=ekyvE6mWXnI Ето,аз току що намерих едно. Малко ми е странно,че така се реже коса,но със сигурност ще го направя.Искам да си запазя дължината.
Иначе шампоана на Милва...ами не знам дали ми прави косъма по-дебел,но на опаковката пише,че спира косопад -при мен няма голям ефект. Единствено ми помага за самия растеж на косата,но май друго нищо.
^ Да, точно това е.В салон удоволствието струва около 15 лв., а това специално наистина може сама да си го направиш, въпреки че съм против самофризьорстването ;д Просто хващаш една приятелка и се поскате
Но доста време отнема ;/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Май че има много доволни от тези упражнения. Коментарите са положителни.. Мисля, че си струва да опитам. Не ми трябват плочки, но поне да имам стегнато и плоско коремче
И аз използвах шампоана на Милва. Косата ми е суха и с нея стана още по суха и се отказах. Иначе втората опаковка си стои до половината просто опитах още веднъж, но мисля, че от нея още повече ми цъфти косатаИ стана като измита със сапун
![]()
Последно редактирано от chocolatte96 : 09-22-2012 на 10:35
Еми аз просто видях един приятел, когото не бях виждала от известно време, и първият ми въпрос беше "какви упражнения правиш!?!!??" ;д Има ли някаква тема за упражнения добре поддържана като тая? Да не спамим тука ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://ninadobrevstuff.com/photos/al...al_001~263.jpg
Някой да знае как се прави тази прическа ? С маша или с ролки ???![]()
OmgАко влияят на апетита, то ще му влияят цялостно - тоест през целия ден, а не когато ги изпиеш ахаха.
А плоски коремчета от клипчета с по 50000 коремни преси на тях няма да направите, само информативно ви казвам.
Тая седмица не съм се занимавала с косата си въобще. Не съм правила маски, може би довечера ще сложа една и ще преспя с нея. И ампулите си свърших. Купих си нови витамини - хванах супер добра промоция и от понеделник ги започвам, че от старите ми е останала една капсула за утре.
Днеска си свалих ластика от косата, цяла нощ спах вързана и по него имаше само 3 косъма - ба*ти рекорда, по принцип винаги ми пада по една топка косми....
Да, но аз не съм забелязала да ми се яде повече от обикновено. Пия ги вечер просто, защото си мисля, че ако ги изпия сутрин до вечерта ще ям мноооогоооооо, а така вечер ме мързи да си сготвя нещо в 00:00, просто си лягам и на сутринта ям една кофичка Активиа и съм сита до обяд![]()
Какви витамини пиеш ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more