- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
За книжките - радваш.Ще си чета само, засега останалите задават достатъчно хубави въпроси.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Любимо занимание?
А преди какво си употребявала?
Пушиш яко, а? Какви? По-колко?
Секса? Ей така .. практикуваш ли го?
А купони разни има ли?
Последно редактирано от x7aZzy : 09-25-2012 на 17:38
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
"И малко наивен." Отдавна не бях чувал нещо което наистина да ме подразни в този форум.....може да съм всичко, но не и това, отвращава ме!
Би ли го направила с жена? Защо? Какво харесваш повече в жените и какво в мъжете? Фобии? За всичко ли има причина според теб? Хората променят ли се? Какво значи някой да се промени според теб? БДСМ? Какъв ти е предела там? Доминираща или подчинена в секса? А ирл? Ако ти отнемат свободата как би се почувствала? Би ли се борила за свобода? Ако можеше да убиеш 1 човек, кой би бил? Най-силното чувство което си изпитвала е? Сравни ми най-силния наркотик с оргазма. Да ти върна въпроса, какво те мотивира?
П.С. Ти си единствената жена за която съм чувал, която да не обича сладко....Винаги ли си била така?
П.С.2 "каква е целта ти." Кое не съм открил? На този въпрос отговорих когато бях на стола.
Последно редактирано от chushkopek : 09-25-2012 на 18:30
"Ох, за малко да си разлея чая в леглото. Не ме разсмивай. Всички 15 годишни са наивни. Не можеш да ме убедиш в противното.
Най- малкото си наивен, защото скачаш от всичко. Иначе се радвам, че те дразня. Обичам да дразня хората.
И не виждам нищо "отвратително" в наивността. Айде, разбирам да те бях нарекла глупав..."
Почти съжалих, че изобщо изпитах някаква емоция....няма да го коментирам това дори, защото не знам от къде да започна.
Значи само жените са манипулаторки? Защо така мислиш?
Би ли станала близка с гей?
Нямам какво повече да ти кажа....
Защо психология, а не литература?
Ако трябваше да напишеш книга, кой жанр щеше да бъде тя?
Смяташ ли че някой може да ни обича повече отколкото ние обичаме самите себе си?
Егоизмът позитивно качество ли е в един човек?
Да бъдеш наречен егоист обида ли е?
Японистика къде ще запишеш?
Защо японски, а не китайски?
Ах, грабна ме с турскияпоради лични причини, ама си ми фаворит.
Брат, сестра? Поддържате ли връзка? Близки ли сте?
"знам от къде да започна.
Ето затова си наивен. Защото се дразниш от думите на някаква си в някакъв си форум. Та аз дори не те познавам. Как ще се обидиш от нещо, което съм написала?
Наивно е да вярваш, че мога да те подразня. Че съм против теб. Или че те обиждам като напиша две изречения.
Хайде, моля те, кажи ми как не си наивен.
А това с емоциите - странно ми е как се връзваш на нещата, които пиша. При положение, че дори не си ме виждал. "
Трябва да те познавам, за да не ми харесва това което казваш? В грешка си.
"Наивно е да вярваш," Ей това не го правя за каквото и да е, когато и да е и с нищо не съм го показал.
Лека.
Признавам, че съм впечатлен от филмовите ти предпочитания. Сибирският бръснар е... не може да се каже с думи, трябва да се гледа. Тоя филм докарва такава разнообразна палитра от емоции, че всеки сам трябва не просто да го гледа, да го преживее. Специални поздравления и за Big Fish, огромен.
Солено rulzz.
Интересуваш ли се от история?
Имаш ли любима личност (независимо дали историческа или съвременна, независимо от професия и т.н.)? Защо, с какво те грабна?
Кои места по света/у нас би искала да посетиш?
Религиозна ли си?
Кое е най-екстремното/необмислено/непредвидено нещо, което си правила? Съжаляваш ли?
Welcome to the Jungle...
Чушкопека явно не крие толкова аса, колкото си мислят другите.
Инак аз имам питанка. Да си представим че има задача за клиент. Стараеш се супер много, влагаш всичко от себе си за да се получи като хората и да е резултата перфектен. Потиш се солидно количество време и влагаш доста усилия и нерви. Когато го представяш на клиента, той ти казва че някакъв дребен детайл не му харесва и иска да се преправи. Което ти като професионалист знаеш че няма как да стане, защото ще трябва да направиш всичко от начало. Как е реагираш?
Или въведено в прост пример, да речем че си бариста, получаваш поръчка за голямо Лате с карамел, бита сметана и шоколадови пръчици отгоре. И накрая ти идва клиента и казва че иска да е с безкофеиново кафе....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Спомена, че рисуваш, таа ще постнеш ли нещо твое?
По-късно ще има по-сериозно включване от мен.![]()
Последно редактирано от paradosou : 09-25-2012 на 22:41
Доста изискан вкус.Първоначално написано от x7aZzy
Кога за последно се почувства безсилна?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще го напсувам наум.
После ще се опитам да го убедя, че това, което предлагам, е по- добро от това, което той иска.
А аз съм много убедителна.
Ще му кажа, че идеално съм разбрала той какво е поръчал, но тъй като му мисля доброто, съм решила, че заслужава нещо по- качествено - а именно това, което му предлагам.
Накрая ще му вкарам номера - "Ако настоявате, ще направя всичко наново. Това не е политика на фирмата, но ще отделя от личното си време и специално за вас ще преработя продукта". Той ще се почувства гузен и ще каже, че и така го устройва.
Ако нищо не подейства, ще му се усмихна и ще му кажа, че излизам в почивка.
едит: За примера с безкофеиновото кафе.
Искам, не искам, ще го направя отново. В този случай съм сгрешила генерално, а не в някой си детайл. И все пак, ако клиентът е готин, ще се опитам да го убедя, че безкофеиновото кафе е боклук.
Последно редактирано от x7aZzy : 09-25-2012 на 23:16
Отговарях.
Когато видях сестра си преди два месеца. Не я бях виждала от 8 месеца и въпреки че знам какво е положението й, се почувствах безсилна. Защото не мога да помогна на човек, който сам не иска да си помогне. Колкото и да искам.
едит:
За paradosou - имам много малко снимки на мои неща. Качеството е ужасно. Игнорирай краката на последната снимка. Това е едно старо огледало, което намерих. Но беше само рамка и стъкло, аз реших да нарисувам нещо и да го сложа.
http://i814.photobucket.com/albums/z...y/Photo786.jpg
http://i814.photobucket.com/albums/z...y/Photo784.jpg
http://i814.photobucket.com/albums/z...56755729_n.jpg
С удоволствие бих качила и още, но в момента е невъзможно. Пренасям се в ново общежитие и тук е хаос.
Но не е голяма загуба. Не рисувам и никога не съм рисувала нищо особено. Просто хоби.
Прави ме щастлива.
Последно редактирано от x7aZzy : 09-25-2012 на 23:41
Имам една задачка за теб. Ще ти разкажа една историйка, и на базата на нея трябва да прецениш кой е постъпил най-неправилно и защо.
Александър и Виктория са сгодени от близо година и планират да се оженят следващия месец. Решават по този повод да си подарят пътешествие на малък круизен кораб. Вземат и Николай, най-добрия приятел на Александър. За съжаление обаче се разразява буря и корабчето претърпява корабокрушение. Историята мълчи как точно са се спасили, но Виктория се събужда на малък остров посредата на нищото. След кратка разходка тя намира други двама оцелели - капитана Светослав, както и 80 годишния Дончо, който е тежко ранен. Притеснението за годеника и нараства, защото тя няма идея къде е и дали е жив. Недалеч от острова забелязва друг остров, отново не много голям. Решава че годеника и приятеля му са там. За съжаление обаче тя няма познания за това как да построи сал а не може и да плува. Но е готова на всичко за да стигне до острова и да намери годеника си. Решава че ще помоли капитана да и направи сал. Светослав обаче и казва че ще и помогне ако тя прави секс с него. Тя разбира се отказва, но все пак иска да стигне до другия остров, защото вярва че там е Александър. Решава да попита Дончо, какво да направи. За съжаление обаче дядото само и казва - "Не знам девойче, послушай сърцето си". В крайна сметка Виктория прави секс със Светослав и отива на другия бряг. Там наистина намира Николай и Александър. живи и здрави, нищо им няма. Решава да признае на Александър какво е направила. Той разбира се побеснява вдига луд скандал и разваля годежа. В този момент Николай я прегръща и започва да я утешава.
Сложи номерца на хората от едно до пет. Като едно е човека, който е постъпил най-неправилно според теб, а пет е човека, който е постъпил най-правилно или ако няма такъв е най-малко неправилно. После обясни защо си ги подредила така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Харесваш Япония? Брех. Good, good.
Манга четеш ли? Аниме гледаш ли? Питам заради - http://i814.photobucket.com/albums/z...y/Photo784.jpg ?
Ако знаеше японски, докато знаеш немски би ли избрала Япония пред Германия?
Спортна натура ли си?
После, ако се сетя за нещо, което ме интересува пак ще питам.
Какви са ти чувствата спрямо поезията?
Любими творби? Поетеса или поет?
Ммм, малко от добрата стара кокология. Me like.
Виктория - според мен тя е най- виновна. Колкото и безсилна да е, не е трябвало да изневерява.
Пък и никога не съм била поддръжник на "целта оправдава средствата". Има ли желание, има и начин. Но в случая начинът не е да си отваря краката.
Светослав - възползвал се е от положението. Не мисля, че е виновен. Искал си е, получил е. И все пак е постъпил некоректно, като се има предвид ситуацията.
Николай - подразбира се, че е любовник на Виктория (ако наистина беше най- добър приятел на Александър, щеше да защитава него, не нея). Явно е лош приятел, но за изневяра са нужни двама - не го оневинявам, но Виктория ми се струва по- виновна.
Александър - Реагирал е прибързано, но нормално. Никаква вина няма. Освен че е бил наивен и не се усетил, че приятелката му изневерява с най- добрия му приятел. Класика.
Дончо - той най- много ми харесва. "Послушай сърцето си" - това помага във всяка ситуация. Винаги.
Само на мен ли историята с двата острова ми напомня на Lost?
Вярваш ли в Бог?
А с религията как си?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За любими творби - много са. И нямам най- любими. Може би тези влизат в тази графа.
Едно кафе
Видя в мен блудница, не съм,
какво че тук стоя на тротоара...
Ами, случайно случих се навън,
студено ми е, имаш ли цигара?
Не съм такава. Кафе ми се допи,
през две пресечки е кафенето...
Кофеиново, без захар, не горчи,
не ми е късно, здраво е сърцето...
Да ме почерпиш? Не, ще си платя.
Тежи ти нещо, ако искаш сподели.
Не ми предлагай... не, благодаря,