- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Със зехтина стях само един час.Отмих го и сега чакам да ми изсъхне косата и да се изправям.
е скоро вече трябва да си купя зехтин и някое масло,но май ще е стимуланта
Аз сега се намазах със себорал форте видях, че съдържа алкохол а в момента нямам, и с маслото от гроздови семена в корените, и арганово по дължината. Така ще си преспя и утре ще я измия. Предния път се намазах преди да се изправя с аргановото масло, и стана много добре очаквах, че ще ми се омазни по-бързо, но не. А и да добавя, че от това чудо от 2,50 косопада ми драстично намаля, направо не е за вярване.
Май прекалих с термозащитния спрей на Лакме.Направо ми се втвърди косата и стана мокра на някои кичури. |(Нищо де.Изправих се.Сложих и арганово масло след това.Апарата се зарежда няколко часа и ми показва батерията изстощена.
![]()
Нямам представа защо.И на телефона е изстощена и в момента си търся зарядното.Бясна съм!
Утре ще се снимам.Идеално се изправи само дето е по-твърда от този спрей.Друг път ще слагам по-малко и дано да не става така. :\
Последно редактирано от strawberry88 : 09-26-2012 на 11:52
Препаратът се втрива в кожата на главата, без да се измива след това. При липса на лекарско предписание, третирането се извършва от 2 до 3 дни по преценка на лекар.
За поддържане на ефекта прилагането на препарата може да продължи 1 път седмично след измиване на косата.
При гнездов (локален) косопад се третират само засегнатите участъци ежедневно, като втриването се извършва с памучен тампон в продължение на 5-6 минути. Курсът на лечение е най-малко 30 - 60 дни по преценка на лекар.
Аз съм го прочела. Но ти май НЕ си.
момичета,едно шише стимулант за колко време г/д. ви стига ?
иначе аз сега съм със стимулант и ще стоя колкото може повече ... от 2 месеца съм си горяла само 1 път косата
Ух,косата ми е мега зле напоследък,суха ... суха.Нямам време да и правя нищо и просто горката e в ужасно състояние.
Иначе Ягодке и аз искам да видя снимка.![]()
ами така не мога да преценя защото аз си слагам на ръцете и прекарвам пръсти по косата... до сега не съм засичала и сега ми стана интересно... ако стига за 1 месец примерно е много изгодно,а и за цената си е много много добро .. т.е. много помага
стоях 4 часа със стимуланта и още като излезнах от банята косата ми беше невероятна... нямам търпение да изсъхне... още в банята беше много мекичка
Момичета имам един въпрос. Последно си слагах стимуланта преди може би месец-два, и последните 2 пъти не действаше особено добре на косата ми и сякаш падаше повече от него. Та въпроса ми е сега след като е минало доста време, дали ако я намажа ще й подейства добре, или ще продължи да пада?
След малко ще си мия косата и ако я изправям ще я снимам.Искам да кажа, че косата ми със спрея на Лакме много по-лесно се изправи, НО е твърда и суха я чувствам...все едно съм слагала лак.Това не ми харесва.Ако и втория път стане така, няма да го ползвам повече.Първия път май сложих доста.