.
Затворена тема
Страница 59 от 119 ПървиПърви ... 94955565758596061626369109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2974
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    А!Какво точно не ти хареса в него,защото аз му търсих тестерче из аптеките но нямаше.Дадоха ми на БИОДЕРМА СЕБИУМ AI.Добър е,но просто не е за мен.
    Ами кожата ми изглеждаше много мазна с него, а уж матира.И ми излизаха още пъпки.

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Момичета, помагайте. Писна ми по лицето ми все да се появяват пъпки, не са много, но ме дразнят. След като си мия лицето винаги си слагам като нощен крем ,,крем Здраве''. Според вас така ли трябва да правя, или само ако ми се появи някаде, тогава да си слагам. И, препоръчайте ми някой хубав почистващ гел/пяна/тоник. Препоръчайте ми и добър хдратиращ, овлажняваш, абе въобще някой хубав крем за лице, може да е и на Орифлейм или на Ейвън
    Други мнения?

Голям фен Аватара на Colombia
    Дооообре.
    Нека аз да коментирам.
    Тами,не мисля че е удачно да нанасяш крем ''Здраве''по цялото си лице.Ще си запушиш порите с него!Той е доста тежък като консистенция.Използвай го ако имаш някъде зачервяване,нараняване по лицето,срупче и разни такива.Но,само върху засегнатато място.
    Иначе за измиващ гел мога да ти препоръчам този на Ивостин"

http://apteka.framar.bg/30014012/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

А също и ето този на Авен.По-скъп е,но е мноогоо добър.В момента го използвам.Хубавото при него е,че е наистина доооста икономичен и стига за много време.

http://apteka.framar.bg/30061891/%D0...0-%D0%BC%D0%BB

За крем за лице,можеш да видиш какво сме говорили с Ягодката малко преди този твой пост.Аз също питах за хидратиращ крем за проблемна кожа.

Ето това е вариант,въперки че не съм го пробвала.

http://apteka.framar.bg/30016725/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Това е от мен!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Dagichka
    такам, да се допитам и аз до вас ;д значи кожата ми е проблемна, ходила съм на дерматолог, изписа ми някви кремчета за 100лв, дето имат почти нулев ефект.. както и да е, отвреме на време ми излизат болезнени подутини на лицето (най-често по челото и към края на бузите почти до ухото) и АДСКИ болят. като топчета са, не знам гной ли какво.. често не излизат пъпки от тях, ами с времето сами си минават. преди месец някъде имах подобна на носа, която се инфектира явно и беше страшно положението, уплаших се да не съм направил абсцес и отидох до личната, тя ми каза, че се е инфектирално просто и ми препоръча да мажа гентамицин и за 2 дни буквално ми мина. супер якото кремче е, но е антибиотик все пак. та сега пак имам 2 такива болезнени неща излезли и се чуда дали мога да ги мажа с това кремче, макар да пише, че трябва само по лекарско предписание.. или пък някакъв друг крем да препоръчате за бързи резултати?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ В момента се сещам само за Акне аут активния лосион + крема , а също и за Зинерит.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момичета, давайте маски с хума за лице и коса. Случайно видях в Лекси и си купих, на опаковката има "рецепти", но искам да видя и други.
    Косата ми се омазнява бързичко в корените, в краищата е суха.
    Лицето ми е с комбинирана кожа уж - мазна в Т-зоната, много суха на бузите и вдлъбнатинките до ноздрите.
    Хума с домашно(!) прясно мляко.Никоя маска не е правила кожата ми толкова добре почистена и хидратирана <3

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Моля ви се, кажете ми къде да намеря сенките и палитрите на Флормар в София, защото вече втори ден обикалям и нищо не мога да намеря о.О
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    такам, да се допитам и аз до вас ;д значи кожата ми е проблемна, ходила съм на дерматолог, изписа ми някви кремчета за 100лв, дето имат почти нулев ефект.. както и да е, отвреме на време ми излизат болезнени подутини на лицето (най-често по челото и към края на бузите почти до ухото) и АДСКИ болят. като топчета са, не знам гной ли какво.. често не излизат пъпки от тях, ами с времето сами си минават. преди месец някъде имах подобна на носа, която се инфектира явно и беше страшно положението, уплаших се да не съм направил абсцес и отидох до личната, тя ми каза, че се е инфектирално просто и ми препоръча да мажа гентамицин и за 2 дни буквално ми мина. супер якото кремче е, но е антибиотик все пак. та сега пак имам 2 такива болезнени неща излезли и се чуда дали мога да ги мажа с това кремче, макар да пише, че трябва само по лекарско предписание.. или пък някакъв друг крем да препоръчате за бързи резултати?
    Гентамицинът знам, че не може да се бие като инжекции през по-малко от 6 месеца. За мазане не знам, но бих те съветвала само в краен случай да го използваш, а не профилактично.
    И питай лекарката, която ти го е изписала най-добре.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Пак съм аз!
    Някакви мения за този продукт?

БИОДЕРМА ХИДРАБИО ЛЕК КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 40 мл.

http://apteka.framar.bg/30008302/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

И този?

АВЕН ХИДРАНС ОПТИМАЛ ЛЕК КРЕМ 40 мл

http://apteka.framar.bg/30061920/%D0...0-%D0%BC%D0%BB

Адрес на маникюристка, от която сте доволни в Стара Загора? Може и на лично.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Моля ви се, кажете ми къде да намеря сенките и палитрите на Флормар в София, защото вече втори ден обикалям и нищо не мога да намеря о.О
    Никой ли?
    Бях хиляди пъти Жулиета.

^Не съм от там, но няма ли някакъв магазина на Флормар , който си виждала? Тук са доста Изобщо не е толкова трудно да ги издириш
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е, то ако имаше, нямаше да търся Обиколих си бая стабилно. Но няма да се предам...
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Ми нз. Флормар има в повечето малки козметични магазинчета, а съм виждала и само техен фирмен магазин по моловете. Ако кажеш какво точно ти трябва може някой да ти каже къде е виждал ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на albi951

мнения?

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Четох ревю в един блог, че не го харесват. По-добре си купи Артдеко. Има и зеленикав, ако ти трябва за червенини, по-голям е и ще тис тигне за много време. Консистенцията ако не същата, е поне подобна.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Е, то ако имаше, нямаше да търся Обиколих си бая стабилно. Но няма да се предам...
    Не знам за кои сенки става дума, но в Студентски град видях едно магазинче, добре заредено с козметика на Флормар..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ми нз. Флормар има в повечето малки козметични магазинчета, а съм виждала и само техен фирмен магазин по моловете. Ако кажеш какво точно ти трябва може някой да ти каже къде е виждал ;п
    В кой мол имат фирмен магазин?

^Varna Mall или Grand Mall Varna
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Адрес на маникюристка, от която сте доволни в Стара Загора? Може и на лично.
    студио за красота face off )

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ^Varna Mall или Grand Mall Varna
    Да,и аз в Гранд мола съм го виждала Но едва ли ще свърши работа,щом сте от София.

Във Varna Mall няма

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Четох ревю в един блог, че не го харесват. По-добре си купи Артдеко. Има и зеленикав, ако ти трябва за червенини, по-голям е и ще тис тигне за много време. Консистенцията ако не същата, е поне подобна.
    Искам да попитам нещо.
    Този зеленикав коректор как точно се използва?Прикриваш зачервяването и си нансаяш вече твоя цвят отгоре от друг коректор или как?
    Самостоятелно предполагам не може да се използва?

Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Искам да попитам нещо.
    Този зеленикав коректор как точно се използва?Прикриваш зачервяването и си нансаяш вече твоя цвят отгоре от друг коректор или как?
    Самостоятелно предполагам не може да се използва?
    дам, така. първо цветния коректор независимо какъв цвят е, после телесния.

^^не знам, виждала съм в един от двата мола на островче ;д днес в колкото козметични магазини влязох, в толкова видях флормар.
    А Клеото на Севастопол го местят, който питаше откъде да си намери артдеко във Варна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичета, чудех се вие какъв крем използвате преди грим? http://www.ivis.bg/nivea-creme-%D1%8...%BB-p2177.html на нивеа дали е подходящ? Всъщност не съм го ползвала и не знам каква му е консистенцията. И също така Здраве лека формула, и той ли е толкова плътен като обикновенния?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си