.
Затворена тема
Страница 82 от 121 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 3024
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Ами само преди няколко месеца си го купих. Не съм си слагала отдавна нищо на косата, и не съм правила и маски и за това питам, понеже в момента няма как да си направя маска и единствено от стимуланта мога да си сложа.. Но все още се чудя ;д
    стимуланта е годен до 3 месеца след отварянето на шишенцето
    и 3 години неотворен

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    стимуланта е годен до 3 месеца след отварянето на шишенцето
    и 3 години неотворен
    Ами аз съм го купила може би от преди 4-5.. значи да не го ползвам така ли?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Ами аз съм го купила може би от преди 4-5.. значи да не го ползвам така ли?
    ако си го купила и си го отворила веднага или на 1-2 седмица след като го купи го хвърли.. то си го пише,чети !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес си купих масло от гроздови семки на Икаров.Предполагам,че чак в неделя ще се намажа с него и да видим ефекта какъв ще е.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    ако си го купила и си го отворила веднага или на 1-2 седмица след като го купи го хвърли.. то си го пише,чети !
    Да, мерси.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Помощ! Възвръща се старият ефект. Пак косата ми е мазна в корените и суха в краищата. Знам, че трябва да си направя някоя маска за коса, но просто нямам време

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    А и също да добавя, че като я изкъпя и на другата сутрин в корените е някакси сплескана и аз не знам как да го кажа. Където ми е косата по темето е някак си много сплескана, а надолу е с такива чупки, толкова хвърчаща, че няма накъде. Какво става с косата ми?!

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    А и също да добавя, че като я изкъпя и на другата сутрин в корените е някакси сплескана и аз не знам как да го кажа. Където ми е косата по темето е някак си много сплескана, а надолу е с такива чупки, толкова хвърчаща, че няма накъде. Какво става с косата ми?!
    УЖАС!!!
    Просто имаш гаден ген.... да чукам на дърво... ;/

^Оле да и аз как мразя такива коси супер гнусно ми става като видя такава...

поддържайте се малко бе момичета....а уж много високо мнение имате за себе си пък косата не си миете...хахахаха

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    До ген си е. Какво да направя - 3 пъти я мия в седмицата, как ще е неподдържана? Като не ме познаваш, по-добре не говори. А и не ходя с естествената си коса - изправям я. Няма да се излагам я

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от kitten8m Виж мнението
    поддържайте се малко бе момичета....а уж много високо мнение имате за себе си пък косата не си миете...хахахаха
    Момиче, ти добре ли си? Изобщо четеш ли какво е написала? Къпе я и на следващия ден е сплескана. Как ще не си я мие даже е твърде често според мен????

kitty02, защо не си направиш маска вечерта ще отнеме не повече от 10 мин да се намажеш и 2-3 да направиш сместа и на другия ден сутринта да я измиеш, тъкмо повече ефект ще има, може да слагаш и готова маска, ако съвсем пък нямаш време за това

Град
    Луната
    kitten8m, до колкото съм виждала твои снимки и чела твои мнения изглеждаш голяма свиня, което е много по-зле

Banned Мега фен
    До ген си е. Какво да направя - 3 пъти я мия в седмицата, как ще е неподдържана? Като не ме познаваш, по-добре не говори. А и не ходя с естествената си коса - изправям я. Няма да се излагам я
    аха.. значи ако ходиш с естествената си коса се излагаш.. браво

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    kitten8m, до колкото съм виждала твои снимки и чела твои мнения изглеждаш голяма свиня, което е много по-зле
    недей.. няма да успее да развали и тази тема.. не се занимавай - повечето и мнения са такива

Banned Мега фен
    днес ми казаха че коса ми е много мека и то 2ма човека,много се зарадвах

Голям фен Аватара на cheburashka
    след колко измивания би трябвало да има ефект от шампоана Фитовал, поне минимален?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    след колко измивания би трябвало да има ефект от шампоана Фитовал, поне минимален?
    според мен поне 2-3 - не съм го ползвала,но така мисля...

Град
    Луната
    недей.. няма да успее да развали и тази тема.. не се занимавай - повечето и мнения са такива
    Забелязала съм и аз... ами разбира се, че няма тва е най-четената тема в раздела все пак Плюс, че е някаква дошла от нищото, направила 100 мнения само с тъпизми...

Аз пък да се похваля, че се подстригах. Прежалих си поне 7-8 см от дължината, ама сега е в пъти по-добре и прическата и самата коса. Много доволна останах този път. Явно това ще е моята фризьорка

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Забелязала съм и аз... ами разбира се, че няма тва е най-четената тема в раздела все пак Плюс, че е някаква дошла от нищото, направила 100 мнения само с тъпизми...

Аз пък да се похваля, че се подстригах. Прежалих си поне 7-8 см от дължината, ама сега е в пъти по-добре и прическата и самата коса. Много доволна останах този път. Явно това ще е моята фризьорка
    супер,браво... а не.. снимките в раздела ни минават,но това е защото там гледат и мъжката част от форума все пак

Голям фен Аватара на .Wonder
    Купих си розова вода, с която да си изчиствам лицето. Обаче прочетох, че може и за коса да се ползва, та реших да пробвам. Обаче пък погледнах на етикета на водата (марка Perfect) и не пише нищо за приложение на косата. Поразрових из интернет за други марки розови води и на някои изрично е написано, че може да се ползва върху косата. Тааа да попитам да продължа ли да използвам моята, след като не пише, че може ?

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    аха.. значи ако ходиш с естествената си коса се излагаш.. браво
    Еми да. Естествената ми коса е в ужасно състояние и заради това я изправям.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, не съм си правила маска от 15ти :/. Горя е два пъти в на седмица с сешоара. Предложете някой хубав термо спрей и кажете от къде да го купя. Иначе краищата ми са малко сухи ://///////.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Купих си розова вода, с която да си изчиствам лицето. Обаче прочетох, че може и за коса да се ползва, та реших да пробвам. Обаче пък погледнах на етикета на водата (марка Perfect) и не пише нищо за приложение на косата. Поразрових из интернет за други марки розови води и на някои изрично е написано, че може да се ползва върху косата. Тааа да попитам да продължа ли да използвам моята, след като не пише, че може ?
    ами не знам честно да ти кажа.. аз никога не съм си слагала розова вода на косата.... но дори и да слагаш не мисля,че ще ти пречи

Banned Мега фен
    Еми да. Естествената ми коса е в ужасно състояние и заради това я изправям.
    няма значение.. има хора,които се харесват с естествена коса и да кажеш,че е излагация да си ходиш с естествената коса е глупаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си