.
Отговор в тема
Страница 43 от 60 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1490

Цитирай Първоначално написано от gosheto1 Виж мнението
    Здравейте Някой да знае песента от СЕГАШНАТА реклама на минерална вода Банкя ??? Невероятно позната песен ми звучи , но е на ... не мога и не мога да се сетя :S Моля ви много , помогнете ми с тази песен Благодаря ви предварително
    Robert Miles - Children

xey ... пак съм аз ! от няколко дни ми се върти една песен в главата и не мога да се сетя на кого е нито откъде съм я чула .. мисля, че пее мъж, леко бавна е и в припева се пее нещо такова : People says ... if you love me baby tell me .. нещо такова ! знам, че почти нищо не успях да обясня, но се надявам, че някой я знае .. ще съм много благодарна, защото ме човърка отвътре

всъщност мисля че текста е такъв .. everybody knows .... if you want me baby tell me *

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от Macer Виж мнението
    всъщност мисля че текста е такъв .. everybody knows .... if you want me baby tell me *
    "Everybody knows that I want ya
    If you want me baby show me
    Roll the windows down let your hair flow
    Let it all go tonight..."

В момента я слушам .
    big time rush - windows down
    Последно редактирано от Kaena Smith : 08-26-2012 на 12:40

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    "Everybody knows that I want ya
    If you want me baby show me
    Roll the windows down let your hair flow
    Let it all go tonight..."

В момента я слушам .
    big time rush - windows down
    да, точно тази е ! .. благодаря много

Някой знае ли коя е песента от новата реклама на 7days с лешници ? Това което успявам да чуя от текста е i can see what you can see hello hello - потърсих текста , но не можах да я намеря .

търся една песен, чух я по Box TV , там мисля че пускам само българска музика, така че песента би следвало да е набългарски изпълнител. Всъщност видях и заглавието и изпълнителя, ама ги забравих хД изпълнителя беше нещо от сорта на Modyx, Mofyx или нещо такова, а името на песента върти ми се в главата нещо ката Just can't stop или Just can't get enough....оф, абе забравих..ако някой все пак иманякаква идея..

Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    Някой знае ли как се казва тази песен? - http://vbox7.com/play:3a3c7d2065

аз имам нужда от помощ!
    от 3 дни се опитвам да си спомня една песен,но съдбата е против мен,защото не помня нито кой,нито какво се пее,нито нищо.
    Само помня,че я пееше един гологлав бял рапър,който пееше на френски.С тъмни очила и с голямо палто и в клипа бяха отвлякли приятелката му за откуп,даде им го и ги гръмна после.
    Помня само мелодия,нито 1 дума от цялата песен.Ако някои се сети моляяя да пише,не съм спала заради тази песенн

Цитирай Първоначално написано от attacker5 Виж мнението
    Някой знае ли как се казва тази песен? - http://vbox7.com/play:3a3c7d2065
    D.O.N.S. feat Technotronic - Pump Up The Jam

Здравейте,
    търся поп песен!Пеят мъж и жена пее се нещо от типа на "baby,baby all i wanna know(?) so baby na-na-na " Мисля,че е от 2002-3-4.Помощ^^

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Търся две песни, но ако може да ми ги намерите с хубаво качество, понеже аз не можах… Става въпрос за: http://www.youtube.com/watch?v=9g1CgvXhCo4 и http://www.youtube.com/watch?v=bfMDGkaIxlI

Ще ви бъда много благодарен, ако ми ги намерите с хубаво качество!

помощ

здравей! за първи път чух една песен вчера и за това не помня нищо от нея, но я даваха на 10.09 (вчера) по the voice в програмата на deja voice и е от 1999 г. - в клипа има русо момиче, китари и влакове или метро.. ако я видя или чуя веднага ще я позная, но наистина не знам никоя част от песента като текст, за да помогна повече Помощ!! (песента ми трябва за нещо, за това я търся упорито)

Здравейте!Искам да попитам как се казва песента от тази реклама http://vbox7.com/play:d306c15326&al=2&vid=12960952 .. Много е важно .. Благодаря предварително )

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Песента не е българска и започва с някакви арабски викове ( не знам как да го нарека ). Доста е нашумяла ( поне така си мисля ). Някакви предположения ?

Някой знае ли от коя песен е този инструментал?--> http://www.youtube.com/watch?v=XZyY7...eature=mh_lolz

tarsq edna pesen Retro se6tam se 4e se pee ne6to si american zat teq deto svirqt i peqt ima 1 golqm americanski flag - pesenta ne e na kid rock ako nqkoi znae koq e ili pone se se6ta i znae kak se kazva ako moje da mi pi6e v skype awp_rider ili tuk mersi predvaritelno "moje i ne6to USA da e da ne e american ne sam mnogo siguren "
    Последно редактирано от infernokiller : 09-27-2012 на 21:54

Цитирай Първоначално написано от infernokiller Виж мнението
    tarsq edna pesen Retro se6tam se 4e se pee ne6to si american zat teq deto svirqt i peqt ima 1 golqm americanski flag - pesenta ne e na kid rock ako nqkoi znae koq e ili pone se se6ta i znae kak se kazva ako moje da mi pi6e v skype awp_rider ili tuk mersi predvaritelno "moje i ne6to USA da e da ne e american ne sam mnogo siguren "
    Little Mix - Wings

На част от клипа се вижда британското знаме и може да се каже,че песента е в ретро стил.

Little Mix - Wings

На част от клипа се вижда британското знаме и може да се каже,че песента е в ретро стил.
    ne e tazi :S mislq 4e tazi snimka e ot klipa no ne sam siguren http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:68
    Последно редактирано от infernokiller : 09-28-2012 на 08:41

Ей здравейте ! Търся една песен.. тя е рап пее се от мъж и докато той пее се чуват деца .. името на изпълнителя е нещо с J...

знаете ли как се казва песента на която соня колтуклиева танцува във вип брадър

Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Някой знае ли коя е песента от новата реклама на 7days с лешници ? Това което успявам да чуя от текста е i can see what you can see hello hello - потърсих текста , но не можах да я намеря .
    и аз я търся......

ne e tazi :S mislq 4e tazi snimka e ot klipa no ne sam siguren http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:68
    Спомняш ли си нещо друго от клипа или част от текста.Сещам се един подобен клип към песен,но не е ретро,групата е поп-рок и пее и жена,така че...съмнявам се,че е тя.
    Последно редактирано от Kaena Smith : 09-28-2012 на 18:13

Спомняш ли си нещо друго от клипа или част от текста.Сещам се един подобен клип към песен,но не е ретро,групата е поп-рок и пее и жена,така че...съмнявам се,че е тя.
    pak sam as moje i tq da e moje da barkam stila da ti kaja slu6al sam q predi 5 6 godini posledno ako moje da mi dadae6 link kam tazi deto kazva6 6te sam ti blagodaren ako e tq

pak sam as moje i tq da e moje da barkam stila da ti kaja slu6al sam q predi 5 6 godini posledno ako moje da mi dadae6 link kam tazi deto kazva6 6te sam ti blagodaren ako e tq

За жалост,няма как да е тя.Излезе тази година.А песента : Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger .

Любимата ми група и певица заедно.

Съжалявам,едва ли мога да ти помогна с името на песента,която търсиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си