- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Това също го има. Не съм твърдяла, че като уча висше и ще стана началник на първия ден, а неучещите - роби. Казах кои точно житейски субекти ме дразнят с поведението и изказванията си. Особено в качеството си на студент по икономика постоянно ме дразнят хорските изказвания за това какво трябвало да направи държавата за тях.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да. А и хората не са еднопластови. Нищо не ти пречи да бачкаш здраво по цял ден пък вечерта да си четеш Ремарк или да се занимаваш с нещо любопитно и образователно. То си зависи от човека. Ако е любознателен, няма да го спре нищо. Леле, дядо ми как обичаше да си работи с ръцете. Всичко на света можеше да оправи като му попадне. С него вкъщи нямахме нужда да си купуваме уреди с гаранция. И пирони забиваше, и жички свързваше, дърва можеше да сече. Страшен човек. Според сегашните критерии сигурно е... тъп? Аз си знам колко ужасно много четеше, как говореше и каква огромна обща култура имаше. С безброй висшисти не можеш да проведеш и наполовина на тези разговори. Хах, липсва ми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не съм съгласен, че е бонус, ама не ми се спори повече.
Във всеки случай няма да ти навреди![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
JoLLiE92, бягаш малко по тъча от темата. Изобщо не ставаше дума за хората, които се оплакват. Щото... обикновено тия дето мрънкат, че държавата нищо не прави за тях, са точно висшистите. Другите си бачкат и си знаят, че квото си сложиш в устата и на оная работа, тва ще ти остане. If u know what I mean![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Грешката ти е, че гледаш на 'висшето образование' като на някаква своеобразна мярка за изтънченост и познание.а те са открили топлата вода с незавършването на висше образование.
Хората, които са ти казвали, че е загуба на време, вероятно са го споменавали с оглед на факта, че за 4-те години, които прекарваш в Б-я научаваш толкова, колкото познание би могъл сам да попиеш за много по-кратко време. И в този смисъл съм съгласен.
Нали знаеш - до желание опира, не до институции. Аз отписах моето, тъй като темпът, материята, начинът на преподаване и като цяло средата не ми допадат. Щях да замина в чужбина, но вследствие на определени 'усложнения' в семейството това няма как да стане.
Малко храна за размисъл ти давам - 4-ти чужд език ще започна да уча от началото на другата година, просто 'щото ме кефи. Изчел съм една библиотека книги, просто 'щото ми бяха интересни. Планирам след година отсега да съм що-годе компетентен в компютърната графика и анимация, а след още толкова - добре образован програмист. Да ти кажа честно - засега върви по план. За капак и съм с хуманитарно, не техническо образование.
Та мисълта ми е, че ако си на мнение, че хартията, която ти ще получиш след четири години автоматично заучаване на зададен материал ... ще се изсмея.
Пп : извинявам се бтв ако съм засегнал нечие его. Не ми е целта да започвам някакви ожесточени спорове. Излагам гледна точка ;]
мен тея ме дразнят. а те обикновено са простите хорица, тръгнали да нищят политиката на пейката пред блокане им идва на акълчето, че държавата тея пари за да увеличи заплатите, трябва да увеличи данъците или нещо друго от тоя тип, не можем да тръгнем да печатаме пари кат весници и всички да са щастливи.
ако някой без образование успява да си живее добре, никога не бих казала , че е тъпанар, даже бих му се възхищавала.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абсолютно.
Смятам, че интелектуалният труд движи света. Не ми се спори обаче.
Днес колегите ми казаха, че ако имах нужното образование - специалността се водеше индустриален мениджмънт, ако не се лъжа - веднага биха ме взели на работа. Нищо не става без хартийката. Щото графата "образование" в CV-то ще е празничка, което пък веднага ти реже 90% от възможните позиции. Тези, към които аз бих имала интерес, разбира се.
Никога не съм учила наизуст, преписвала на изпит и т.н. шмекерии.Това нещо ще го работя все пак, нали ако не го разбирам ще съм като тея малоумници, които оплювам.
че и по-зле.
И никъде не съм казвала, че аз само си стоя , зубря учебниците наизуст и очаквам само това да ми помогне. А не се развивам и по други начиниРазбира се, че го правя. Старая се да балансирам от двете по-малко- учебната част и идването "отвътре" : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ето ти същината на проблема. ТИ, щом имаш интерес, учи.
Но не ми обяснявайте, че тези, които имат интерес в друга насока, където не ти искат да си учил 5-6 години, са по-лоши от вас.
Интелектуалният труд може и да движи света, но той щеше да си остане само на хартия (или в случая на харддиск), ако ги нямаше бачкаторите да реализират идеите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз си уча, но който има интерес да се развива в друга насока, нека да не ми обяснява колко съм била малоумна че да си губя времето в уни-то и че ще съм чистачка с висше.
Всеки сам си кове съдбата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Лапета коментират "ненуждата" от висше образование преди да са завършили средното си ... Welcome to T.P.
ОМГ - ТИ ЯВНО НЕ ЗНАЕШ В КОЙ Свят се намираш
В България и повечето с висше нямат реализация
А напротив - мутрите и богати бизнесмени са селяните
Заразлика от преди години, сега почти всеки може да си изкара хартийка за висше ,но после в повечето случаи -нищо
Та дори видни политици и министри споделят ,че България е била под турско робство преди 500 години
Или също други завършели университети на въпроса коя е столицата на Сърбия се чудят между Босна и Херцеговина
комична трагедия
А пък умните и добросъвестните хора ,които искат да се занимават с политика просто не се допускат от мафиятА
И да - патриот съм, но заявявам ,че положението в Бг прилича на преливаща яма с конски фашкии и лайна!