.
Отговор в тема
Страница 12 от 24 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 583
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от aks13v
    И аз съм студент, няма за кво да ги карам да не учат. И да, може да се научи нещо, колкото и скапан да е университета и преподавателите, но не трябва да е така, не трябва въпреки всички лекции и писаници да трябва да чета целия учебник на края за 4 дена, щото толкова имам и да имам пак 3 колкото и някой разчитал на късмет.
    Не се сравнявайте с него, той е учил цели 4 дни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Към Irti.

Сигурен ли си че си завършил основно. До седми клас е трябвало да се научиш поне как да пишеш. А как да мислиш ... не се научава. Особено от падари. И ти нека се чувствай важен, но си оставаш "важен" олигофрен. ФАКТ.

ПП: Амбициите са всичко. За какво живеем иначе !?
    Не, имам средно без основно.. тъпак.

Обяснил съм отдавна какво е било, ама не си прочел, разбира се. И отдавна съм казал, че не мога да пиша и всичко го знаят. И пак съм много по-пълноцен от теб. Нещо да ми кажеш ли искаш? Не можеш да ме затапиш, защото не ме е срам. Ти ли ще ме учиш на мислене, бе.. ти ли? Питах те, лайно, работил ли си? А как е вашите още да те хранят? Да не помагаш с нещо и да не знаеш какво са изкарани пари? А, бе? Ти за мъж ли се имаш на 20? Ти ли ще ме учиш на разсъждаване? Ти като какъв се имаш, мамино синче? Какъв си този значим човек без една спечелена стотинка?

Аз може да съм олигофрен. Може да съм неграмотен, ама съм постигнал неща, които никога няма да видиш и направиш сам. Ти ли ще ми даваш акъл, бе пловдивски пашкул? Ти, който си завършил съвсем скоро. И какво? На бала ти вози ли се в колата на татко ти? А купиха ли ти хубаво костюмче?

Няма да видиш истинската страна на нещата. Няма. Аз само си говоря с теб през нета, ама това го кажи на някой като мен.. на живо. Да, ама ще му говориш по-много по-различен начин.

Амбиции. Твоите амбиции са сутрин да станеш и да се изсереш в кенефа на вашите. Още играш компютърни игри, пич. Не се бутай в животеца.

ПС: И ако беше толкова важен и пълноценен човек.. щеше да се замислиш и да млъкнеш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не се сравнявайте с него, той е учил цели 4 дни.
    Сърцето ми се сви чак.

Та значи като професия чистачката е незначима. А какво точно ще правиш без нея? Ще живееш интелигентно в кочина ли?
    И без едните, и без другите светът не би могъл да съществува. Всеки, който си мисли обратното, явно не е звънял на интернетаджиите като му спре нета, а е захващал жички и си го е прокарал сам. Това е за поклон. Щото можеш да ме попиташ какъв е сигналът за връщане на белтък от апарата на Голджи в ЕПР, но като ми спре нета, съм пате в калчища и чакам помощ от "нисшата раса".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

И Irti отново се показа като форумният комплексар, на който ще кажа ... ДА РАБОТИЛ СЪМ ГОВЕДО и знам какво е да се изкарват пари и как да ги харча. Но все пак се радвам, че има хора като теб, които се гордеят, че са необразовани и не могат да пишат на родния си език. ЕВАЛА ! И като всички знаят, че си тъп ... КВО !? по-малко тъп ли ще станеш ?

И Chacho отново неориентиран "гъзар" ще те информирам, че съм втора година студент ... малоумнико

Не ви е лесно да сте толкова прости, добре, че има и по-прости да ви повдигат женското самочувствие ... във форума ест.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    They call it КУР ma men !
    indeed bro.
    По темата:
    Ах, жени жени. Знаете ли какво искате ? Знаете ли накъде отивате ?
    Едната искала това - другата онова. Да е умен, красив и интелигентен , ма и пари и чувство за хумор да има, да не изневерява , да е джентълмен . Аууу , а вие какво предлагате ? Според последното преброяване в България на всеки 1054 жени се падат 1000 мъже. Като изключим гейовете и боклуците оставате с много ограничен избор , драги дами. Замислете се

Град
    София
    И Irti отново се показа като форумният комплексар, на който ще кажа ... ДА РАБОТИЛ СЪМ ГОВЕДО и знам какво е да се изкарват пари и как да ги харча. Но все пак се радвам, че има хора като теб, които се гордеят, че са необразовани и не могат да пишат на родния си език. ЕВАЛА ! И като всички знаят, че си тъп ... КВО !? по-малко тъп ли ще станеш ?

И Chacho отново неориентиран "гъзар" ще те информирам, че съм втора година студент ... малоумнико

Не ви е лесно да сте толкова прости, добре, че има и по-прости да ви повдигат женското самочувствие ... във форума ест.
    Chacho e момче.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Знам, но не му личи.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Според последното преброяване в България на всеки 1054 жени се падат 1000 мъже. Като изключим гейовете и боклуците оставате с много ограничен избор , драги дами. Замислете се
    Дай тогава да се хващаме с тъпаци, които не ни привличат по никакъв начин, само 'щото няма недостиг на мъже, и трябва да се възпроизвеждаме?

Град
    София
    о.О Това или беше силно сексистки коментар в стил: "Мисля, че еди кой си е тъп => е момиче", или половия диморфизъм, според теб, зависи от това дали някой приема мнението ти.

В университетите има да речем... по 20% сериозно учещи. Останалите и да имат висше, все тая и по нищо не им личи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti

Как се засегна пича. Мале, това да сереш още в кенефа да майка ти.. бахти ужаса, а?

Не, ставам още по-тъп. Проблеми? Казах ти.. първо прочети малко за мен и за моят живот. Няма как да ме обидиш, разбираш ли?

Аз ще спра, девственико, че ставаш леко смешен. И ти предлагам да се замислиш над думата "говедо".. че туку виж вземеш да видиш някое.
    Последно редактирано от Irti : 09-29-2012 на 13:00

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Интересно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В тоя форум няколко седмици мълчание. Сега изведнъж 12 страници избухнаха с 15 хиляди потребители, каращи и засегнали са се.

Интересно. Definitely.

Град
    Варна
    Хората имат нужда от побутване, явно.
    Съжалявам, че се отклонихме от темата, но явно и тази е доста интересна.
    Мъка ми е, че се забелязва такава тенденция в мисленето.
    Мъка ми е, че хлапетии смятат, че да не учиш = да не си амбициозен.

Не мисля да чета за изключително "интересният" ти живот. Ти като си много голям и преуспял ... кво правиш в тоя форум сред простосмъртните. Нали си постигнал всичко в живота, лягай и умирай тогава. Амбициите са за идиоти. ФАКТ. Винаги съм мечтал да пася патки ... ех мечти.

Ти къде сереш бе мойто момче !? Във външният кинеф на село, наследен от майка ти ? Да живее Бобов Дол и всичките му горди "граждани" ахахахахахахахах

Град
    Варна
    Не мисля да чета за изключително "интересният" ти живот. Ти като си много голям и преуспял ... кво правиш в тоя форум сред простосмъртните. Нали си постигнал всичко в живота, лягай и умирай тогава. Амбициите са за идиоти. ФАКТ. Винаги съм мечтал да пася патки ... ех мечти.

Ти къде сереш бе мойто момче !? Във външният кинеф на село, наследен от майка ти ? Да живее Бобов Дол и всичките му горди "граждани" ахахахахахахахах
    И ти с твоето "висше" образование, страшна интелигентност бълваш. Успокой се, нали си нещо повече, поне псувай интелигентно дае.

Не е заслужил да го псувам интелигентно.

Град
    Варна
    Не е заслужил да го псувам интелигентно.
    Той може и да не е заслужил, но АЗ те предупреждавам.
    Внимавай.

Град
    София
    Интелигентността се намира в говора, изразите на човек и способността му да говори нормално дори, когато е ядосан. И да спори така, че думите му да казват всичко и без да се налага да прибягва към откровени обиди. Като те чета, какво като си второкурсник? Не звучиш като такъв, никак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Като си тръгнала да се правиш на Бойко Борисов в женски вариант. Погледни неговите коментари и то къде почна спамът. Пък аз ще си внимавам ... понякога.

SisiStrange

Както прочете си казвам всичко, но не мога да гледам как един селяндур си налага компетенцията като се прави на тежкар. Поне да го научим как се псува "интелигентно".
    Последно редактирано от aks13v : 09-29-2012 на 13:14

Град
    Варна
    Като си тръгнала да се правиш на Бойко Борисов в женски вариант. Погледни неговите коментари и то къде почна спамът. Пък аз ще си внимавам ... понякога.
    Изобщо не става дума за спама. Става дума за това, че претендираш, че си нещо повече от него, защото учиш.
    Само че той се защитава, защото ти го нападаш. А ти нападаш грозно, по тъпия начин, защото дефакто нямаш аргумент, с който да се защитиш. Така че ако ще се правя на Бойко Борисов в женския вариант, ще започна с наказанията от теб.
    Всеки като го настъпят, хапе. Но е олигофренско да хапеш, защото не можеш да защитиш малоумната си позиция по друг начин.

Аз позицията си я защитих като пич. Сега вместо да се нервиш отдели 1 час и да я разбереш.

Град
    Варна
    Разбрах я.
    Затова казвам, че е малоумна.

Прекрасен аргумент. Виждам, че има и (мало)умни модератори. Класика

Град
    Варна
    Аз се аргументирах сто пъти в темата. За теб, висшисте, трябва да потретя ли?

Ако желаеш и цял роман напиши. Мен не ме вълнува.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си