.
Затворена тема
Страница 85 от 121 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Абе от тоя спрей на Лакме косата ми се изправя много лесно, но после много трудно я реша и е твърда и НЕ ми харесва. Другия път ще сложа съвсеееем малко от спрея.
    Иначе утре аз ще си правя маската с тривитаминола.

Аз утре ще си правя маска с жълтък,стимулант,кафе,мед и кисело мляко. Мисля и зехтин да сложа по краищата..
    Днес си поръчах
    http://zlatnaribka.com/shampoan-za-r...l#.UGdKIFG62ec
    http://zlatnaribka.com/balsamspreji-...l#.UGdKalG62ec

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Аз утре ще си правя маска с жълтък,стимулант,кафе,мед и кисело мляко. Мисля и зехтин да сложа по краищата..
    Днес си поръчах
    http://zlatnaribka.com/shampoan-za-r...l#.UGdKIFG62ec
    http://zlatnaribka.com/balsamspreji-...l#.UGdKalG62ec
    И аз скоро се сдобих с този спрей-балсам.Много ми харесва.Може ли отзиви за шампоана после?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ето ви една снимчица на уникално дълга коса.

http://prikachi.com/images.php?images/131/5325131I.jpg

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^Толкова дълго е вече прекалено Или поне аз така мисля.

И на мен не ми харесва. Но самата коса е хубава и най-вероятно е фотошопена, защото толкова дълга и толкова здрава да е доста сложно..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^Толкова дълго е вече прекалено Или поне аз така мисля.
    Не мисля, че на някой му харесва такава дължина!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Малее, какво "косище" Не знам това момиче как издържа, честно ..

Голям фен Аватара на cheburashka
    отвратително ми изглежда на мен това по принцип не харесвам много дълги коси

Бутурчедката То
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ииииииии забележете колко са тънки краищата .. така де,последната една педа

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    О, да!Bафлите са много грозни.Особено доста момичета се правят така:

А някои си правят цялата коса на вафли и бритона.Ужас.Какво красиво виждат в това не знам.Приемам вафлите само ако на горните пластове няма.И не се виждат изобщо.

Пълен ужас... иначе, когато са под горния пласт и не се забелязват стои добре, ама тая на снимката просто цепи мрака

Апарата ми се развали! Зареждам го с часове и ми показва батерията изстощена...на някой да му се е случвало??? ;d Ще се снимам с телефона явно...

Banned Мега фен
    да ви се оплача.. днес мислех да стоя цял ден със стимуланта - едно 6-7 часа,а то се оказа,че ще ни идват гости и в най добрия случаи ще стоя 3 часа .. апф винаги така нещо изниква .. иначе след като се изкупя и ми изсъхне косата - даже може и сешоар да се наложи да използвам те се изправя...... аа как ме е яд.. един път да го имам това време и накрая...

И на мен ми се провалиха плановете с маската ми за днес с тривитаминол.След малко ще излизам с една приятелка и станах рано да се изкъпя и така.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Днес бях със стимуланта и преди малко си направих 3 плитки, че не искам да си горя косата с преса или маша, а в естественото й състояние е бухнала Бях си поръчала на Lakme термо-протектора и преди 2 дни го опитах и останах доволна - не ми се накъдри косата и ми се струваше по-малко изгорена някак си Разбира се от раз няма как да разбера за ефекта, но все пак ми се отрази добре.А и за количеството не е никак скъпа.

Иначе в един козметичен магазин видях и флуиди за изправяне с преса на Victoria Beauty. И го искам Беше 7 лв., но беше много малко като количество и се отказах. Хем тъкмо си взех на Lakme .. трябва да издържа докато свърши

Купих си си спрей-балсам без отмиване на Шаума против цъфтеж. Не беше планирано иначе

Може ли някой да ми предложи готови маски за суха, изтощена, непокорна, цъфтяща коса Мама има на миозотис или нещо от сорта :д - с костен мозък и плацента, в червена кутийка е, ама не съм я ползвала. И на Глис се замислих една в жълта кутия.
    Няма значение цената само да има ефект
    професионална някаква.. примерно на кристиян оф рома... от масовите - жълтата на глис, елсев 5,орзен или тази на денис,която аз имам,но тя е повече за изтощена коса и за подхранване..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    И на мен не ми харесва. Но самата коса е хубава и най-вероятно е фотошопена, защото толкова дълга и толкова здрава да е доста сложно..
    не е... има жени с толкова дълги коси и повечето го правят,за да я продадат ... това е генетично - има хора,на които косите им стареят по-бързо един вид.. как да обясня.. ами косъма може да расте до едно положение и после се изтощава и пада,а има жени,които косите им растат много бързо,самия косъм е много здрав и границата за растеж е много ... говоря от личен опит,защото баба ми още пази косата на пра баба ми - апф сложно ... косата и е стигала до коленете когато е на плитки ... плитката сега е естествено по куса - около 80-90 см. но не е рязана от корените и за това...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И на мен ми се провалиха плановете с маската ми за днес с тривитаминол.След малко ще излизам с една приятелка и станах рано да се изкъпя и така.
    е можеш да излезнеш и после да си правиш маска... апффф много се дразня така... но пък добре че ще дойдат да се видим ама все пак ....

^Ебахти. ;д
    Добре, но е рядко срещано. Повечето много дълги коси са за сметка на здравето и и момиченцата си въобразяват, че като е много дълга изглежда добре.
    А какво да си вземе момиче с мазна коса? Каква маска ? От готовите? А от правените да слага повече хума и лимони и т.н. ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    ^Ебахти. ;д
    Добре, но е рядко срещано. Повечето много дълги коси са за сметка на здравето и и момиченцата си въобразяват, че като е много дълга изглежда добре.
    А какво да си вземе момиче с мазна коса? Каква маска ? От готовите? А от правените да слага повече хума и лимони и т.н. ?
    е ако е с мазна по добре домашна да си прави.. с доста хума/кисело мляко

Ами тя си търсеше някаква купена и не можахме да намерим някоя, на която да пише "за мазна коса". Само някаква с хума имаше, ама някаква измислена марка и не се решихме да дадем 20 лв за нея ;д Търсех уж с нещо лимони, портокали а у, обаче на една с такива пишеше "за суха и изтощена" ...... и се отказахме ;д Взехме и бялата денис с жълтата капачка и каза, че е доволна. Но обещах да ви питам какво да направи ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Ами тя си търсеше някаква купена и не можахме да намерим някоя, на която да пише "за мазна коса". Само някаква с хума имаше, ама някаква измислена марка и не се решихме да дадем 20 лв за нея ;д Търсех уж с нещо лимони, портокали а у, обаче на една с такива пишеше "за суха и изтощена" ...... и се отказахме ;д Взехме и бялата денис с жълтата капачка и каза, че е доволна. Но обещах да ви питам какво да направи ;п
    ами купена маска не се слага в корените така че не знам с какво би помогнала купената маска за мазна коса... по принцип не се слагат в корените защото омазняват,а и са си химия... сама прецени на мазна коса ако сложи купена маска в корените

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами купена маска не се слага в корените така че не знам с какво би помогнала купената маска за мазна коса... по принцип не се слагат в корените защото омазняват,а и са си химия... сама прецени на мазна коса ако сложи купена маска в корените
    не не , никой не е казвал да слага купена в корените ама тя вероятно не са и само корените мазни, ами и косата. Тя нейната е късичка, до раменете.
    Ще й кажа да си прави маски с повечко хума, лимонов сок и кисело мляко ;п Данке : ))))))) ;*
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Оооох,на вас хубаво ви се развалиха плановете за маска,а аз .. в 11 часа се намазах (жълтък,зехтин,пшенично масло,мед,мас) и запознах да си пиша домапните .. иииии в 12.30 реших да си взема някакъв плод за ядене и нали уж вече ще го мия и ............. нямаше водаааа и продължава да няма и съм нагаврена,дано да дойде до довечера,защото ако не дойда няма да има такъв филм просто .. :Д:Д иначе мислех към 4часа да се изкъпя,ако дойде по-късно,но до 10ч примерно,защото после до към 11 едва ли ще изсъхне,а не искам да я горя и не искам да лягам с мокра коса,защото в понеделник ще съм като бухаааал :Д
    Та,някой да ме успокои..имали ли сте подобен случай? :Д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Оооох,на вас хубаво ви се развалиха плановете за маска,а аз .. в 11 часа се намазах (жълтък,зехтин,пшенично масло,мед,мас) и запознах да си пиша домапните .. иииии в 12.30 реших да си взема някакъв плод за ядене и нали уж вече ще го мия и ............. нямаше водаааа и продължава да няма и съм нагаврена,дано да дойде до довечера,защото ако не дойда няма да има такъв филм просто .. :Д:Д иначе мислех към 4часа да се изкъпя,ако дойде по-късно,но до 10ч примерно,защото после до към 11 едва ли ще изсъхне,а не искам да я горя и не искам да лягам с мокра коса,защото в понеделник ще съм като бухаааал :Д
    Та,някой да ме успокои..имали ли сте подобен случай? :Д
    имала съм,но водата дойде след 1/1+ час г/д. ... друг случаи беше като се наклепах и бяха минали около 3-4 часа от маската и нали мислех да се къпя,но баща ми оправяше системата в банята и беше спрял водата и беше интересно.. стоях 6 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си