- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Абе от тоя спрей на Лакме косата ми се изправя много лесно, но после много трудно я реша и е твърда и НЕ ми харесва.![]()
Другия път ще сложа съвсеееем малко от спрея.
Иначе утре аз ще си правя маската с тривитаминола.
Аз утре ще си правя маска с жълтък,стимулант,кафе,мед и кисело мляко. Мисля и зехтин да сложа по краищата..
Днес си поръчах
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-r...l#.UGdKIFG62ec
http://zlatnaribka.com/balsamspreji-...l#.UGdKalG62ec
Ето ви една снимчица на уникално дълга коса.
http://prikachi.com/images.php?images/131/5325131I.jpg
^Толкова дълго е вече прекаленоИли поне аз така мисля.
И на мен не ми харесва. Но самата коса е хубава и най-вероятно е фотошопена, защото толкова дълга и толкова здрава да е доста сложно..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Малее, какво "косище"Не знам това момиче как издържа, честно ..
отвратително ми изглежда на мен товапо принцип не харесвам много дълги коси
Бутурчедката То![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ииииииии забележете колко са тънки краищата .. така де,последната една педа![]()
Апарата ми се развали!![]()
Зареждам го с часове и ми показва батерията изстощена...на някой да му се е случвало??? ;d
Ще се снимам с телефона явно...
да ви се оплача.. днес мислех да стоя цял ден със стимуланта - едно 6-7 часа,а то се оказа,че ще ни идват гости и в най добрия случаи ще стоя 3 часа .. апф винаги така нещо изниква .. иначе след като се изкупя и ми изсъхне косата - даже може и сешоар да се наложи да използвам те се изправя...... аа как ме е яд.. един път да го имам това време и накрая...![]()
И на мен ми се провалиха плановете с маската ми за днес с тривитаминол.След малко ще излизам с една приятелка и станах рано да се изкъпя и така.![]()
не е... има жени с толкова дълги коси и повечето го правят,за да я продадат ... това е генетично - има хора,на които косите им стареят по-бързо един вид.. как да обясня.. ами косъма може да расте до едно положение и после се изтощава и пада,а има жени,които косите им растат много бързо,самия косъм е много здрав и границата за растеж е много ... говоря от личен опит,защото баба ми още пази косата на пра баба ми - апф сложно ... косата и е стигала до коленете когато е на плитки ... плитката сега е естествено по куса - около 80-90 см. но не е рязана от корените и за това...
^Ебахти. ;д
Добре, но е рядко срещано. Повечето много дълги коси са за сметка на здравето и и момиченцата си въобразяват, че като е много дълга изглежда добре.
А какво да си вземе момиче с мазна коса? Каква маска ? От готовите? А от правените да слага повече хума и лимони и т.н. ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами тя си търсеше някаква купена и не можахме да намерим някоя, на която да пише "за мазна коса". Само някаква с хума имаше, ама някаква измислена марка и не се решихме да дадем 20 лв за нея ;д Търсех уж с нещо лимони, портокали а у, обаче на една с такива пишеше "за суха и изтощена" ...... и се отказахме ;д Взехме и бялата денис с жълтата капачка и каза, че е доволна. Но обещах да ви питам какво да направи ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оооох,на вас хубаво ви се развалиха плановете за маска,а аз .. в 11 часа се намазах (жълтък,зехтин,пшенично масло,мед,мас) и запознах да си пиша домапните .. иииии в 12.30 реших да си взема някакъв плод за ядене и нали уж вече ще го мия и ............. нямаше водаааа и продължава да няма и съм нагаврена,дано да дойде до довечера,защото ако не дойда няма да има такъв филм просто .. :Д:Д иначе мислех към 4часа да се изкъпя,ако дойде по-късно,но до 10ч примерно,защото после до към 11 едва ли ще изсъхне,а не искам да я горя и не искам да лягам с мокра коса,защото в понеделник ще съм като бухаааал :Д
Та,някой да ме успокои..имали ли сте подобен случай? :Д