- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сбирка на потребителите от раздел "Секс"
Да. Проблем?
Няма бургаски манЯци ;( Твърде жалко![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Лондон би било интересно, но има ли достатъчно хора?![]()
Е са паля чартъра !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сбирката ще бъде на 20.10.2012, събота.. Мястото се уточнява още.
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Туй у Майнатаун ли ? xD
Надали ;д
Последно кога ше е, ве, капути?
Някой иска ли да ме закара от София до Пловдив? (Плащам бензина в бира и целувки.)
И на 7-ми ли ше е?Искам на седми...Поне. Или 6-ти /през нощта/ (спец. за ваксата, щото мн искам да присъствам ТАМ и да съм до него :/).
Дейба хората сте - що мълчите?
е нъле 20ти е ?! ?! ? ко стаа ся
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Да, на 20.10.2012 е сбирката - три пъти го написах, ама малко трябва .. да се погледне..![]()
Айде давайте идеи за място, не се правете на уруди неземни![]()
Ей, бургазлии, много сте несериозни. *цъкащо от разочарование чУвече*.
Ъп-вам темата с идеята хората, които са от Пловдив, а и не само, да прочетат и да дадат мнение къде да излезнем да полафим малко на по бира-две..Останаха 5 дни, така че... Вие сте..
![]()
Леле, покъртително.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Няма никой желаещ май, ще пия бира сам ..![]()
![]()
Идея за София има ли?
Може пък да се включа ударно :Д
Случайно, ако няма много пръчове :Д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз тази тема не я знаех, но явно тя е актуална!Така, че .. GANGNAM STYLE!
![]()
абе, потребителите от раздел "Секс", като се съберете и после кво ше правите там бе.............. хихи