- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
И аз съм имала подобен случай пак с водата. Една неделя решихме нашето семейство да идем на туризъм. И нали сме в Балкана, склонове, пропасти .. Ужас .. Прибираме се ние вече потни, карайки се все още кой пръв да влезе в банята () и няма вода. Добре, че вечерта я пуснаха иначее ..
![]()
момичета,изхабих едната ампула - сложих я на 3 пъти като последния път използвах и малко от другата ампула и мисля,че косопада малко намаля,но малко.. надявам се и 2рата като изхабя да е намалял вече много или да е спрял.. ако не спре ще си купя още 1
Водата дойде,но имам да уча по английски и банята ще почака поне 30мин :Д
Иначе моя косопад май се е усилил.. какви ампули да си взема,никога не съм си купувала :Д къде се продават,как се нанасят?
Аз вчера си намазах корените с масло от гроздеви семена,напаравих и масаж на скалпа около 15мин,и я оставих така намазана за около 30мин без да я овивам с торбичка и хавлия.изкъпах се и ми хареса ефекта,и днес не е зле косата ми.
И нашата спря, тъкмо щяхме да перем котарака.. ;/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
![]()
Нашата дойде.Тече слабо, но пак е по-добре от нищо.Като се прибрах и нямахме много трудно си измих лицето с чаша и минерална вода.
![]()
Скоро не съм писала, но следя темата.
Имам един въпрос сега съм с маска, към нея прибавих кафе (за първи път)..смляно, но го сложих така както хумата и какаото се слагат..нали така трябваше на прах, а не кафе за пиене направено? Дано ме разбрахте, че и аз не знам как точно да ви го обясня.
п.п Медът как го слагате в маските точно?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Е да бе, смляно кафе? Поне аз такова сложих ;дд Не сварено.
Аз като си я правих (единствения засега път ;д) нямаше никакви специални приготовления, всичко в една паничка едно след друго и бъркам![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А, добре.
А за меда, защото не се разтапя и затова питах. Иначе и аз така го слагам всеки път.
Мерси за бързите отговори момичета!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Моят си е разтопен и го слагам направо.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е тоя мед не се ли измива трудно,все пак е лепкав?
Момичета, вчера си намазах косата с зехтин и мас и стана много лъскава и мекичка. Трябва да си намеря време да отида да потърся нещо за термозащита. И искам косата ми да порасне с 1 педя ;/ Според вас г/д за колко време ще стане без маски ? Ампули ще продължавам да си купувам и ще ги слагам след баня.