.
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Threaded View

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Няма такова нещо като възраст,на която е "нормално" да правиш секс.Не е казано,че трябва да чакаш до 17 и т.н.,според мен е важно да имаш поне елементарна сексуална култура.Жалко е,когато чуеш как някое 14 годишно момиче вече е правило аборт.Не разбирам само защо намеси телевизията и интернета и какво точно имаш предвид под "информация за секс".Както казах,хубаво е човек да има някаква сексуална култура,а дали ще я получи от телевизията,интернет или училище,е без значение.Мисля,че адски много преувеличаваш и истината,за която говориш в по-голямата си част е една твоя заблуда.Намеси гримовете,чалгата,цигарите и какво ли още не.Това,че ти си избрала "праведен" живот за себе си,не значи,че имаш право да съдиш другите.
    Това с въпроса " -Девствена ли си ?" е адски тъпо,откъде накъде някой има право да ме пита нещо подобно.Разбира се,че ще отговоря "Това не е твоя работа" ,по твоята логика вече съм курва.
    Изказването ти е много повърхностно и плоско,наистина не разбирам какво те бърка всичко това.По-добре ли ти става като кажеш на някое момиче,че е курва.Аз поне не се притеснявам да напиша цялата дума,защото това е най-голямата простотия,откъде накъде знаеш с колко момчета са спали въпросните момичета и защо.И как реши,че са такива,някой ти каза или сама стигна до това заключение.Утре и ти ще кажеш "не" на някое момче и ще плъзне слух,че си "лека".Това значи ли,че е истина?!
    Не знам за какво мнение говориш,при положение,че всичко,което си написала е чуто от някъде или някого.А последният коментар направо е убиец,да вземем да ги линчуваме въпросните момичета,поради липса на морал.С право една от потребителките каза,че не харесва недоволните хора.Като не ви харесва нещо,променете го,не се жалвайте по форумите,изказвайки "мнение".Радвам се,че малко хора мислят по този начин,иначе след няколко години по-добре ще е да се преместя в Афганистан.
    Последно редактирано от Kaena Smith : 10-05-2012 на 09:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си