.
Затворена тема
Страница 92 от 121 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 3024
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, днес мисля да си направя маска. По дължината ще сложа зехтин с мас (много съм доволна), а в корените какво да сложа за максимално подхранване? Жълтък, може би ?
    жълтък,кисело мляко и някакво масло или мас примерно...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз жълтъка го слагам в корените и по дължината само, никога по краищата.
    wiiwa,по краищата сложи някакво масло/зехтин само според мен.
    Днес си направих маска от тривитаминол, бадемово масло, ракия, оцет, 2 жълтъка и зехтин.Стана много хубава смес.Нито прекалено гъсто, нито прекалено рядко. Беше яко мацане. ;x По краищата сложих допълнително зехтин. Ще стоя 2 часа и нещо.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Не успях да си направя маска ;/.

Бтв, след 1 година, ако не се чуваме в тази тема вече и пишат други хора, или никой не пише, искам някой да ми пише да му покажа косата си тогава !!

^Окей.На мен ми е интересно винаги да ти гледам снимки на косата.Даже ми е една от любимите в темата. (как прозвуча ) Не е нужно да е много дълга за да ми харесва.Много ти е здрава и лъскава и си личи, че полагаш грижи за нея. <3

В Ютуб видях метод за изсветляване на косата с 1-2 тона.Смесва се Витамин Ц , шампоан и веро. Чудя се дали действа?

Веро? Не бих пробвала.
    По-добре пробвай с лайка и да седиш на слънце или с лимон и мед, но не и това!

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Днес бях на фризьор и си подстригах леко връхчетата,че в последно време беше почнала да се заплита на места,макар че преди 1 месец я подстригах.В понеделник ще излезна по магазините и ще си намеря четка за коса с ест.косъм.Днес гледах такава четка в ДМ,но беше само кръгла за издухване.
    Вероятно вече си си намерила четка, силно се надявам да е така, но ако не си и си в близост до магазин Jumbo, там ще намериш. ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Веро? Не бих пробвала.
    +

Айде, свърших със стимуланта и витамините и тази седмица почвам с тривитаминол Една приятелка ми каза да си почивам от всичко - от тривитаминол, стимулант, масла и т.н., но аз едва от 2 месеца почнах редовно с маските, а и си ги редувам - не правя всичко наведнъж, така че не мислям, че си вредя на косата.. А вие как мислите ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Не успях да си направя маска ;/.

Бтв, след 1 година, ако не се чуваме в тази тема вече и пишат други хора, или никой не пише, искам някой да ми пише да му покажа косата си тогава !!
    Аз винаги съм навита да гледам коси,особено като има промяна в състоянието.
    Иначе да се надяваме,че пак ще сме си тук и ще пишем,хаха.

Веро? Не бих пробвала.
    Определено и аз не бих пробвала! Това с мед и лимон е хииииииляди пъти по-добре.

Днес си мазах косата със зехтин и стоях 2ч. и половина.
    Всяка неделя си слагам нещо на косата,обаче се чудя дали ще стане много,ако и сряда слагам? Макар че аз през седмицата не съм най-свободния човек,който се чуди какво да прави,никак даже. Но от чисто любопитство

Ами аз искам това го направя само за да ми изсветлее малко косата,защото искам да я боядисам в червен цвят който да си личи ,а не да има само отенък . Чудя се ако смеся боя Палете 780 с боя Палете 575 дали ще се получат някакви странични ефекти?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз твоята коса не си я спомням нещо. Снимка ? И да се надяваме да има видима промяна в състояние за добро. ;д

^Окей.На мен ми е интересно винаги да ти гледам снимки на косата.Даже ми е една от любимите в темата. (как прозвуча ) Не е нужно да е много дълга за да ми харесва.Много ти е здрава и лъскава и си личи, че полагаш грижи за нея. <3
    Ауу, ауу , благодаряяяяяяя ти <3 ! Докосна ми сърцето ! И все пак нямаше да е лошо и да е по-дългичка, макар че с времето, да се надяваме, че ще стане. Стремя се към косата на Ники Минаж в онази песен, която бях пуснала. Много е гъста, оформена и е с хубава дължина. Много ми и отива такава прическа. А твоята коса също е много хубава, гладка и блестяща !

^Колко мило! <3 И аз ти благодаря много! Аз искам да ми се изравнят пластовете и да ми е, като на Нина Добрев. Само дето ми е по-рядка от нейната, но...

Преди малко си измих косата с шампоан 3 пъти за по - сигурно.Сега чакам да изсъхне и да видя резултата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Айде, свърших със стимуланта и витамините и тази седмица почвам с тривитаминол Една приятелка ми каза да си почивам от всичко - от тривитаминол, стимулант, масла и т.н., но аз едва от 2 месеца почнах редовно с маските, а и си ги редувам - не правя всичко наведнъж, така че не мислям, че си вредя на косата.. А вие как мислите ?
    не е вредно,но и аз си правя почивка от всичко... преди лятото около 2-3 месеца не си правех нищо на косата освен шампоан + кристали след баня ... от 2 месеца редовно маски ( 2 пъти в седмицата) и сега стимулана и към края на ноември мисля да почина от всичко около 3 седмици и пак да почна с домашните маски,а тривитаминол от доста време не съм ползвала - от март 2012 някъде и края на декември мисля да направя един курс от едно шишенце

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението

Определено и аз не бих пробвала! Това с мед и лимон е хииииииляди пъти по-добре.

Днес си мазах косата със зехтин и стоях 2ч. и половина.
    Всяка неделя си слагам нещо на косата,обаче се чудя дали ще стане много,ако и сряда слагам? Макар че аз през седмицата не съм най-свободния човек,който се чуди какво да прави,никак даже. Но от чисто любопитство
    няма да стане много.. аз винаги като правя редовно маски си правя 2 пъти в седмицата

На тривитаминола пише, че е годен 28 дни след отварянето.Държа го в хладилник и ми е до половината, а го купих преди повече от един месец май.Има ли му нещо? ;s

Аз твоята коса не си я спомням нещо. Снимка ? И да се надяваме да има видима промяна в състояние за добро. ;д
    Снимка нямам,все се каня да си направя,но или светлината не става,или няма кой да ме снима. Скоро ще трябва вече при всички обстоятелства да се снимам!

Аз пък днес си купих нови батерии за апарата и ще се снимам тия дни.

Banned Мега фен
    На тривитаминола пише, че е годен 28 дни след отварянето.Държа го в хладилник и ми е до половината, а го купих преди повече от един месец май.Има ли му нещо? ;s
    ами нищо му няма,но го използвай, че след още 1 месец аз не бих го ползвала

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами нищо му няма,но го използвай, че след още 1 месец аз не бих го ползвала
    Ами да, гледам да го свърша по - бързо ама все нямам време и не си правя много често маски с него.

Banned Мега фен
    а да.. аз сега съм с плитки в корените и ролки пои дължината.. реших така да ходя тази седмица

Аз тази седмица мисля да си правя повече големия кок(донът-а). Макар че съм на настроения,зависи и колко време ще имам. :Д

Аз тоя кок с гъбата не мога да го направя, защото не мога да закрепя фибите накрая и все бързам и се ядосвам и се отказвам! ;@ И като ми е на пластове някой кичури стърчат...купих си по - малка гъба и с тази вече трябва да стане.Най - малката беше.Ама тия странни фиби не влизат и имам чувството, че си късам косата направо, като ги натискам да влизат.Не знам дали някой ме разбра.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Вероятно вече си си намерила четка, силно се надявам да е така, но ако не си и си в близост до магазин Jumbo, там ще намериш. ^^
    Там на каква цена са?

Косата ми стана много хубава от маската! Изобщо не го очаквах.Мислех, че ще бухне много и няма да мога да я разреша. Сложих и от спрея на ApHogee и малко арганово масло.Между другото забравих да кажа мнението си за балсама с отмиване на Макадамия.Използвах го 3 пъти.Не е нищо особено.Най - обикновен балсам.Според мен не си заслужава толкова пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си