- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Аз жълтъка го слагам в корените и по дължината само, никога по краищата.![]()
wiiwa,по краищата сложи някакво масло/зехтин само според мен.
Днес си направих маска от тривитаминол, бадемово масло, ракия, оцет, 2 жълтъка и зехтин.Стана много хубава смес.Нито прекалено гъсто, нито прекалено рядко.Беше яко мацане. ;x По краищата сложих допълнително зехтин.
Ще стоя 2 часа и нещо.
Не успях да си направя маска ;/.
Бтв, след 1 година, ако не се чуваме в тази тема вече и пишат други хора, или никой не пише, искам някой да ми пише да му покажа косата си тогава !!![]()
^Окей.На мен ми е интересно винаги да ти гледам снимки на косата.Даже ми е една от любимите в темата. (как прозвуча) Не е нужно да е много дълга за да ми харесва.Много ти е здрава и лъскава и си личи, че полагаш грижи за нея. <3
В Ютуб видях метод за изсветляване на косата с 1-2 тона.Смесва се Витамин Ц , шампоан и веро. Чудя се дали действа?
Веро?Не бих пробвала.
По-добре пробвай с лайка и да седиш на слънце или с лимон и мед, но не и това!
Айде, свърших със стимуланта и витамините и тази седмица почвам с тривитаминолЕдна приятелка ми каза да си почивам от всичко - от тривитаминол, стимулант, масла и т.н., но аз едва от 2 месеца почнах редовно с маските, а и си ги редувам - не правя всичко наведнъж, така че не мислям, че си вредя на косата.. А вие как мислите ?
![]()
Аз винаги съм навита да гледам коси,особено като има промяна в състоянието.
Иначе да се надяваме,че пак ще сме си тук и ще пишем,хаха.
Определено и аз не бих пробвала! Това с мед и лимон е хииииииляди пъти по-добре.
Днес си мазах косата със зехтин и стоях 2ч. и половина.
Всяка неделя си слагам нещо на косата,обаче се чудя дали ще стане много,ако и сряда слагам? Макар че аз през седмицата не съм най-свободния човек,който се чуди какво да прави,никак даже. Но от чисто любопитство![]()
Ами аз искам това го направя само за да ми изсветлее малко косата,защото искам да я боядисам в червен цвят който да си личи ,а не да има само отенък . Чудя се ако смеся боя Палете 780 с боя Палете 575 дали ще се получат някакви странични ефекти?
Аз твоята коса не си я спомням нещо. Снимка ?И да се надяваме да има видима промяна в състояние за добро. ;д
Ауу, ауу , благодаряяяяяяя ти <3 ! Докосна ми сърцето !И все пак нямаше да е лошо и да е по-дългичка, макар че с времето, да се надяваме, че ще стане. Стремя се към косата на Ники Минаж в онази песен, която бях пуснала. Много е гъста, оформена и е с хубава дължина. Много ми и отива такава прическа. А твоята коса също е много хубава, гладка и блестяща !
^Колко мило! <3 И аз ти благодаря много!Аз искам да ми се изравнят пластовете и да ми е, като на Нина Добрев.
Само дето ми е по-рядка от нейната, но...
Преди малко си измих косата с шампоан 3 пъти за по - сигурно.Сега чакам да изсъхне и да видя резултата.
не е вредно,но и аз си правя почивка от всичко... преди лятото около 2-3 месеца не си правех нищо на косата освен шампоан + кристали след баня ... от 2 месеца редовно маски ( 2 пъти в седмицата) и сега стимулана и към края на ноември мисля да почина от всичко около 3 седмици и пак да почна с домашните маски,а тривитаминол от доста време не съм ползвала - от март 2012 някъде и края на декември мисля да направя един курс от едно шишенце![]()
На тривитаминола пише, че е годен 28 дни след отварянето.Държа го в хладилник и ми е до половината, а го купих преди повече от един месец май.Има ли му нещо? ;s![]()
Аз пък днес си купих нови батерии за апарата и ще се снимам тия дни.![]()
а да.. аз сега съм с плитки в корените и ролки пои дължината.. реших така да ходя тази седмица
Аз тази седмица мисля да си правя повече големия кок(донът-а). Макар че съм на настроения,зависи и колко време ще имам. :Д
Аз тоя кок с гъбата не мога да го направя, защото не мога да закрепя фибите накрая и все бързам и се ядосвам и се отказвам! ;@ И като ми е на пластове някой кичури стърчат...купих си по - малка гъба и с тази вече трябва да стане.Най - малката беше.Ама тия странни фиби не влизат и имам чувството, че си късам косата направо, като ги натискам да влизат.Не знам дали някой ме разбра.![]()
![]()
Косата ми стана много хубава от маската!Изобщо не го очаквах.Мислех, че ще бухне много и няма да мога да я разреша.
Сложих и от спрея на ApHogee и малко арганово масло.Между другото забравих да кажа мнението си за балсама с отмиване на Макадамия.Използвах го 3 пъти.Не е нищо особено.Най - обикновен балсам.Според мен не си заслужава толкова пари.