- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Не се заяждам, но на предната снимка, където ти направих комплимент именно за очите, изглеждаха много по-красиви!
Богиня - Е, то не е задължително да се заяждаш, за да изразиш мнениеЗабелязала съм, че повече ми харесвате естествените очи, но аз си се харесвам и с лещите и за това от време на време ги слагам
въпрос на вкус е всичко
едит : katii мерсии))))
http://ask.fm/iwwkaa
Зайче много ти е хубав цвета, и много ти отива. С каква боя се боядиса? Моя цвят е горе долу такъв, само че много искам да си намеря боя, от която да не ми се получава такъв червеникав оттенък, и да я изсветля с два тона поне. Боядисах се последните три пъти с тъмно русо. но никаква разлика. Вече си мисля, че боя на моята коса не ще да хване. Друго обяснение не намирам.
Честити ни 100 странички![]()
Косата ми пак беше нацъфтяла и за втори път аз сама се клъцнах.. Определено се усещаше разликата - косата ми стана лъскава, гладка и изглежда по-здрава... 2 пъти седмично си правя маски - в неделя с тривитаминол, а през седмицата се мацам с някакво масло ( в момента имам пшенично, щото нямам зехтин). Не съм използвала пресата от около месец - два. Правя си плитки, кок, накъдрям си я с плитки и така общо взето. Косата ми си възвърна блясъка си .
А иначе една моя съученичка има дълга коса, но има много цъфтежи и стои някак си безжизнена, изтощена, без блясък. И не се подстригва, щото щели да скъсят косата и . Ама, разбира се, че ще я скъсят като имаш толкова много цъфтежи. Но аз я придумах поне малко да си подстрига косата, че не се гледа вече![]()
Някой правил ли си е кичури със степче ?Скоро ми споменаха за това ...
Момичета, много се ядосвам на косата си. Днес я изправих с сешоара и 1 час по къссно напълно беше изгъбила форма. А и много често трябва да я реша. ;/
Днес си направих маска,даже още стоя с нея,и след малко влизам да се къпя.В маската сложих-хума,сок от лимон,какао,малко кафе,жълтък,кисело мляко,стимуланта на икаров,бадемово масло,масло от гроздови семена,хининова вода,зехтин.
Смятам тея дни да си купя тривитаминол и пак да почвам да се мажа с него,че не съм го ползвала от близо 1г.,а искам косата ми да порасне с близо 15-20см.Искам да стане такава дължина http://www.makeuptalk.com/beautyblog...rammy-Gala.jpg
а моята в момента е до гърдите,та предполагам едни 15см ще са тамън.
Последно редактирано от titinkaa : 10-15-2012 на 13:52
Бяха ми го похвалили. Откъде ще си го вземеш ? Ако и двете говорим за това де http://prodavalnik.com/podhranvasch-...50ml-i10287675 .
Момичета, нали нямате нищо против на 20, когато стават 2 месеца от качването на последната снимка на косата ми, да кача още една от тогава и да ми кажете д/г с колко см косата ми расте на месец ?
Шапоанът с женшен е много добър и е с доста приличен състав. Ако си го вземете от офис на TianDe ще в излезе сравнително по-евтин обаче.
Момичета косата ми пак започна да цъфти, въпреки че преди 3 седмици я подстригах. Топлинно почти не я третирам вече. Само с най-студеното на сешоара като се суша. Онзи ден си правих маска с зехтин, оцет и мед. Косата ми стана много хубава. С блясъкът по принцип нямам проблем, моята коса е много лъскава, но не знам защо така продължава да цъфти.
Купила съм си хума и стимуланта за коса на Икаров. Какви маски ще ми предложите?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Уха,състава му наистина е дооста добър!
Ами щом много цъфти-пшенично масло само на връхчетата на мокра коса. Внимавай да не прекалиш,защото колкото и малко да слагаш винаги е МНОГОА за маски..само в корените-стимуланта на Икаров с масажни движения;по дължината: жълтък,зехтин,пш.масло,кис. ляко,може и малко мед. Не се безпокой,лесно се отмива меда,стига да не е много,а 1лъжица примерно..
![]()
Така е, но ако поръчваш през интернет и в магазините ти го продават на каталожна цена, която е 22 лв, а ако си го вземеш от офис на дистрибуторска цена ще е 14 лв.
Иначе мерси много за идеите, сега ще се почва редовно мазане, че пролетта трябва да ми е хубава косата за бала. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За цъфтящи връхчета фризьорката ми препочъра арганово масло. Има шампоани с арганово масло, но тя ми каза, че мога да си взема чисто и да слагам само по краищата. Иначе може да се слага в различни домашни маски, в боята за коса и т.н. Аз си взех това на Икаров. Още не мога да кажа дали помага, защото го използвам от съвсем скоро.