.
Затворена тема
Страница 100 от 121 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 3024
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Зайче, добре се е получило. Адмирации! С лещи ли си, по дяволите?
    мерси и нда, с лещи съм
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на Богиня
    Не се заяждам, но на предната снимка, където ти направих комплимент именно за очите, изглеждаха много по-красиви!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Хора, боядисах се. ама не стана каквото исках

ето снимка http://prikachi.com/images/877/5369877q.jpg на живо стои по-русо
    и няма да ви хареса, но тъй като обещах да се покажа.. ;д
    Аааа, много ти е сладко!

Утре ще ходя да ми вземат връхчетата и ще се опитам да понамаля пресата, че пак почнах през ден, а тамън бях спряла... оф
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Богиня - Е, то не е задължително да се заяждаш, за да изразиш мнение Забелязала съм, че повече ми харесвате естествените очи, но аз си се харесвам и с лещите и за това от време на време ги слагам въпрос на вкус е всичко

едит : katii мерсии ))))

Зайче много ти е хубав цвета, и много ти отива. С каква боя се боядиса? Моя цвят е горе долу такъв, само че много искам да си намеря боя, от която да не ми се получава такъв червеникав оттенък, и да я изсветля с два тона поне. Боядисах се последните три пъти с тъмно русо. но никаква разлика. Вече си мисля, че боя на моята коса не ще да хване. Друго обяснение не намирам.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Честити ни 100 странички

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Хора, боядисах се. ама не стана каквото исках

ето снимка http://prikachi.com/images/877/5369877q.jpg на живо стои по-русо
    и няма да ви хареса, но тъй като обещах да се покажа.. ;д
    А,супер хубаво стои И ти е много бляскава,страхотна еее!

Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Момичета имам няколко въпроса. Първо косата по принцип ми е дълга, но преди около месец се подстригах на черта. Омазнява се. Докато бях с дълга коса я миех по два пъти в седмицата (в неделя и в сряда вечерта, защото ако я оставя в четвъртък ще се вижда колко е мазна), но сега трябва по-често да я мия, защото много бързо ми се омазнява (преди време в една тема едно момиче беше казало, че косата много бързо започнала да й се омазнява, и тя така беше се подстригала късо и й казаха че е от това. Някой може ли да ми обясни защо се получава така). Та какво мога да направя, ако въобще има начин, маски?
    И също така бяхте казали, че маста много подхранвала косата. Ако си направя маска с мас дали няма да направи положението още по-зле. Мислех си да започна всяка неделя да си правя някаква домашна маска, но да ги редувам подхранваща и такава за мазна коса.
    А междо другото косата ми, милата тя въобще не я щадя. Всекидневно съм с пресата, не ползвам термозащитен спрей (което определено ще поправя, но засега ще си взема нещо не много скъпо, че списъка ми с неща за купуване е дъъъъъъъълъг, а пък после ще инвестирам в нещо по-добро ), като реша че ще я изправям нищо не ме спира, щом в неделя с 39 градуса температура се изправях можете да си представите. Е, както и да е сигурно съм пропуснала нещо, но като се сетя ще питам.
    Ами единствена за маска с хума се сещам(против бързото омазняване).

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Аааа, много ти е сладко!

Утре ще ходя да ми вземат връхчетата и ще се опитам да понамаля пресата, че пак почнах през ден, а тамън бях спряла... оф
    Качи снимки след фризъора,ако можее

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Качи снимки след фризъора,ако можее
    И аз искам снимка!Може да са взети само връхчетата, но обичам да гледам коси.Особено твоята е много яка.

Цитирай Първоначално написано от mariam123 Виж мнението
    Зайче много ти е хубав цвета, и много ти отива. С каква боя се боядиса? Моя цвят е горе долу такъв, само че много искам да си намеря боя, от която да не ми се получава такъв червеникав оттенък, и да я изсветля с два тона поне. Боядисах се последните три пъти с тъмно русо. но никаква разлика. Вече си мисля, че боя на моята коса не ще да хване. Друго обяснение не намирам.
    Мерси. С syoss се боядисах.

fizzyg мерсии

Косата ми пак беше нацъфтяла и за втори път аз сама се клъцнах.. Определено се усещаше разликата - косата ми стана лъскава, гладка и изглежда по-здрава... 2 пъти седмично си правя маски - в неделя с тривитаминол, а през седмицата се мацам с някакво масло ( в момента имам пшенично, щото нямам зехтин ). Не съм използвала пресата от около месец - два. Правя си плитки, кок, накъдрям си я с плитки и така общо взето. Косата ми си възвърна блясъка си .

А иначе една моя съученичка има дълга коса, но има много цъфтежи и стои някак си безжизнена, изтощена, без блясък. И не се подстригва, щото щели да скъсят косата и . Ама, разбира се, че ще я скъсят като имаш толкова много цъфтежи. Но аз я придумах поне малко да си подстрига косата, че не се гледа вече

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Някой правил ли си е кичури със степче ? Скоро ми споменаха за това ...

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Някой правил ли си е кичури със степче ? Скоро ми споменаха за това ...
    Едно момиче си е направило ... спомена по - назад в темата и е станало. На мен ми се струва странно и вредно, но все пак е един кичур.Не знам.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, много се ядосвам на косата си. Днес я изправих с сешоара и 1 час по къссно напълно беше изгъбила форма. А и много често трябва да я реша. ;/

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес си направих маска,даже още стоя с нея,и след малко влизам да се къпя.В маската сложих-хума,сок от лимон,какао,малко кафе,жълтък,кисело мляко,стимуланта на икаров,бадемово масло,масло от гроздови семена,хининова вода,зехтин.
    Смятам тея дни да си купя тривитаминол и пак да почвам да се мажа с него,че не съм го ползвала от близо 1г.,а искам косата ми да порасне с близо 15-20см.Искам да стане такава дължина http://www.makeuptalk.com/beautyblog...rammy-Gala.jpg
    а моята в момента е до гърдите,та предполагам едни 15см ще са тамън.
    Последно редактирано от titinkaa : 10-15-2012 на 13:52

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Днес си направих маска,даже още стоя с нея,и след малко влизам да се къпя.В маската сложих-хума,сок от лимон,какао,малко кафе,жълтък,кисело мляко,стимуланта на икаров,бадемово масло,масло от гроздови семена,хининова вода,зехтин.
    Смятам тея дни да си купя тривитаминол и пак да почвам да се мажа с него,че не съм го ползвала от близо 1г.,а искам косата ми да порасне с близо 15-20см.Искам да стане такава дължина http://www.makeuptalk.com/beautyblog...rammy-Gala.jpg
    а моята в момента е до гърдите,та предполагам едни 15см ще са тамън.
    не го гл. така.. от гърдите до тази дължина е повече от 15 см

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, много се ядосвам на косата си. Днес я изправих с сешоара и 1 час по къссно напълно беше изгъбила форма. А и много често трябва да я реша. ;/
    от времето е

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не го гл. така.. от гърдите до тази дължина е повече от 15 см
    М да,аз това казвам,че може и 20см да са. Поръчах си шампоан с жив корен от жен шен,който стимулира растежа,подхранва,предпазв а от косопад и т.н.Предполагам че ще си поръчам и маската с жен шен.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    от времето е
    И това, че постоянно трябва да я реша за да прилича на нещо ли ? А защо краищата ми винаги щтръкват навън ?

М да,аз това казвам,че може и 20см да са. Поръчах си шампоан с жив корен от жен шен,който стимулира растежа,подхранва,предпазв а от косопад и т.н.Предполагам че ще си поръчам и маската с жен шен.
    Бяха ми го похвалили. Откъде ще си го вземеш ? Ако и двете говорим за това де http://prodavalnik.com/podhranvasch-...50ml-i10287675 .

Момичета, нали нямате нищо против на 20, когато стават 2 месеца от качването на последната снимка на косата ми, да кача още една от тогава и да ми кажете д/г с колко см косата ми расте на месец ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Бяха ми го похвалили. Откъде ще си го вземеш ? Ако и двете говорим за това де http://prodavalnik.com/podhranvasch-...50ml-i10287675 .

Момичета, нали нямате нищо против на 20, когато стават 2 месеца от качването на последната снимка на косата ми, да кача още една от тогава и да ми кажете д/г с колко см косата ми расте на месец ?
    Точно за този шампоан става въпрос,даже си го поръчах от тази жена

Шапоанът с женшен е много добър и е с доста приличен състав. Ако си го вземете от офис на TianDe ще в излезе сравнително по-евтин обаче.

Момичета косата ми пак започна да цъфти, въпреки че преди 3 седмици я подстригах. Топлинно почти не я третирам вече. Само с най-студеното на сешоара като се суша. Онзи ден си правих маска с зехтин, оцет и мед. Косата ми стана много хубава. С блясъкът по принцип нямам проблем, моята коса е много лъскава, но не знам защо така продължава да цъфти.
    Купила съм си хума и стимуланта за коса на Икаров. Какви маски ще ми предложите?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на fizzyg
    Точно за този шампоан става въпрос,даже си го поръчах от тази жена
    Уха,състава му наистина е дооста добър!
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Шапоанът с женшен е много добър и е с доста приличен състав. Ако си го вземете от офис на TianDe ще в излезе сравнително по-евтин обаче.

Момичета косата ми пак започна да цъфти, въпреки че преди 3 седмици я подстригах. Топлинно почти не я третирам вече. Само с най-студеното на сешоара като се суша. Онзи ден си правих маска с зехтин, оцет и мед. Косата ми стана много хубава. С блясъкът по принцип нямам проблем, моята коса е много лъскава, но не знам защо така продължава да цъфти.
    Купила съм си хума и стимуланта за коса на Икаров. Какви маски ще ми предложите?
    Ами щом много цъфти-пшенично масло само на връхчетата на мокра коса. Внимавай да не прекалиш,защото колкото и малко да слагаш винаги е МНОГО А за маски..само в корените-стимуланта на Икаров с масажни движения;по дължината: жълтък,зехтин,пш.масло,кис. ляко,може и малко мед. Не се безпокой,лесно се отмива меда,стига да не е много,а 1лъжица примерно..

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На Тианде има корен само в голямата опаковка, а в малката от 250 мл. няма.

Така е, но ако поръчваш през интернет и в магазините ти го продават на каталожна цена, която е 22 лв, а ако си го вземеш от офис на дистрибуторска цена ще е 14 лв.

Иначе мерси много за идеите, сега ще се почва редовно мазане, че пролетта трябва да ми е хубава косата за бала. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    За цъфтящи връхчета фризьорката ми препочъра арганово масло. Има шампоани с арганово масло, но тя ми каза, че мога да си взема чисто и да слагам само по краищата. Иначе може да се слага в различни домашни маски, в боята за коса и т.н. Аз си взех това на Икаров. Още не мога да кажа дали помага, защото го използвам от съвсем скоро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си